Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 38 lat, chce koleżeństwa i przyjazni ze studentkami

Polecane posty

Gość gość

chce chodzic na spacer ze studentkami, jezdzic w gory, nad jezioro, chodzic na domowki, chodzic do klubow, jezdzic na weekend do Pragi, grac w karty, rozmawiac o muzyce, kinie i poezji, udzielac porad, wspierac sie wzajemnie mentalnie blizej mi do studentek, niz kobiet 38 letnich

Gość gość
Jesteś niedorozwinięty emocjonalnie i twój czas już przeminą. Pogódź się z tym.

Gość gość
uzasadnij obie tezy proszę

Gość gość
no to jeździj, co za problem, znam ludzi w Twoim wieku którzy prowadzą takie życie i bujają się z małolatami

Gość gość
Bo masz prawie 40 lat a mentalnie jesteś na poziomie studentki. I po co młodej dziewczynie ramol z kryzysem wieku średniego?

Gość gość
to nie kryzys wieku sredniego, tylko nie przezyta wlasciwie pierwsza mlodosc, jesli juz..

Gość gość
Dlaczego studentki chcialyby z toba spedzac czas? No i jakie rady mozesz dac?

Gość gość
bo jestem sympatyczny, mam dobre serce jestem bardziej doswiadczony zyciowo od nich

Gość gość
Duzo jest sympatycznych ludzi. Co do doswiadczenia to moze i masz, ale najwyzej mozesz byc przykladem czego NIE robic. Nie bralabym rad od kogos kto tak zycie zawalil.

Gość gość
Bo nie mam zony i dzieci, na tej podstawie twierdzisz, iz zawalilem zycie? To dosc smutne.

Gość gość
Nie masz tez znajomych, ciekawych znajomych, dobrej pracy i zainteresowan. Co moglbys radzic np. 25letniej kobiecie? Co dopiero 20latce

Gość gość
Ja jestem studentką i wcale nie miałabym ochoty żeby taki stary dziad wpieprzal się w moje towarzystwo!

Gość gość
Powiedzmy że nie zawaliłeś życia w czasie przeszłym, ale zawalasz sobie życie w czasie teraźniejszym. Uparcie trzymasz się tematu studentek, które nie są i nie będą tobą zainteresowane. Z tego prosty wniosek że dojedziesz tak do 60 tki marząc o studentkach i zostaniesz starym malkontentem pierdzącym w fotel przy domowym kompie. Poza tym : "chce chodzic na spacer ze studentkami, jezdzic w gory, nad jezioro, chodzic na domowki, chodzic do klubow, jezdzic na weekend do Pragi, grac w karty, rozmawiac o muzyce, kinie i poezji, udzielac porad, wspierac sie wzajemnie" przytoczony przez ciebie model życiowy nie dotyczy obecnych studentek, tak było 20 lat temu i właśnie ten czas zaprzepaściłeś, to się już nie wróci. Te czasy romantycznie wspominają kobiety właśnie w twoim wieku bo je pamiętają, a ty na siłę chcesz znaleźć obecną studentkę z mentalnością sprzed 20 lat. Chyba na uniwersytecie 3 wieku.

Gość gość
czyli twierdzisz, iz obecne studentki: nie chodza na spacery? nie jezdza w gory? nie jezdza nad jezioro? nie chodzą na domowki? nie chodzą do klubow? nie jeżdzą na weekend do Pragi? nie grają w karty? nie rozmawiają o muzyce, kinie i poezji? nie udzielaą sobie wzajemnie z przyjaciółmi i znajomymi porad, nie wspierają się wzajemnie?

Gość gość
Studentka juz nie jestem, ale w wieku studenckim wiec odpowiem. W karty od 10 lat nie gralam. Poza spacerami, wycieczkami i imprezami ze znajomymi chodzilam (i chodze) na koncerty, festiwale i drozsze imprezy. Poza tym spedzam czas glownie z ludzmi w swoim wieku. Mam paru znajomych kolo 40, ale to nie sa ludzie ktorym sie zwierzam czy prosze ich o rady

Gość gość
dzieki ktos jeszcze zabierze głos?

Gość gość
Znajdz sobie znajomych w swoim wieku

Gość gość
oni mieszkaja z partnerem, maja mezow/zony, dzieci

Gość gość
Ty nawet nie masz problemu ze studentkami (obecnymi!) o których nic nie wiesz, a myślisz że wiesz. Ty masz problem z czasem, gdzieś ci uciekło 20 lat i zachowujesz się jak facet który wyszedł z ciężkiego więzienia, albo z psychiatryka bez możliwości wyjścia na przepustkę i oczekuje od świata że będzie on taki sam jak wtedy kiedy go zamknęli. Niestety koleś ale jesteś bardzo poważnie do tyłu z rzeczywistością.

Gość gość
ale po co Ci małolata?

Gość gość
A mlode kobiety maja mlodych partnerow

Gość gość
zawsze bylo tak, iz kobiety wolaly starszych dziadek byl 9 lat starszy od babci w liceum dziewczyny z 2 klasy umawialy sie z tymi z 3 lub 4 ten sam trend mial miejsce na studiach kochalem sie w jednej dziewczynie z roku a ona miala chlopaka 4 lata starszego

Gość gość
zawsze bylo tak, iz kobiety wolaly starszych x było, ale juz nie jest jeszcze licealistki potrafia sie zadurzyc w swoim nauczycielu, ale pozniej to juz malo kogo kreci, dziewczyny wybieraja faceta gora 4-5 starszego

Gość gość
3 lata to nie 15 :D moj maz jest 3 lata starszy. To jest ta sama mentalnosc, to samo pokolenie.

Gość gość
jak rozmawiam z mloda fryzjerka albo ekspedientka to nie czuje przepasci mentalnej w pracy byla tez stazystka i tez z nia zagadalem pare razy na przerwie i nawet sie do mnie usmiechala

Gość gość
Ty nie czujesz przepaści, a one są po prostu uprzejme, weź ochłoń, ja też pracuję ze starszymi i mam do czynienia z klientami nieraz dziwakami nawet i wiadomo że sobie miło chwilkę porozmawiamy, ale co innego porozmawiać służbowo, a co innego jakieś próby podrywu. Jeden taki próbował i nawet czekał na mnie po pracy, ale wtedy nasza rozmowa była już wybitnie krótka - NIE JESTEM ZAINTERESOWANA!

Gość gość
Ty wiesz czym sie intetesuja teraz studentki? Jakiej muzyki sluchaja? Co jest na topie?W Jakie gry komputerowe graja? Ja w czasach studenckich gralam , teraz mam 30 lat, po slubie I dzieciata I nie mam pojecia czym sie teraz studenci interesuja a co dopiero Ty...

Gość gość
A czemu muszą być studentki? Nie każdy w młodym wieku studiuję ja nie rozumiem tego szału na studentki ze byłam studentką i to nic fajnego

Gość gość
studentki grajace w gry komputerowe? to musi byc rzadkosc

Gość gość
Chce sobie chłopina studentką podnieść ego bo nic innego mu się nie podnosi :D, a poza tym niestety zatrzymał się na wieku studenckim a co robił przez kolejnych 15 lat nie wiadomo.