Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 38 lat, chce koleżeństwa i przyjazni ze studentkami

Polecane posty

Gość gość
Ale w czymś tudentki S lepsze od osób np pracujących ja nie rozumiem? Studia to jakiś prestiż????? Też sb mogę iść znowu na studia kiedy chce i fachęci bd na mnie lecieć bo jestem studentką? Byłam i nie polecam

Gość gość
W co gra autor? Zaraz się dowiemy na jakim poziomie jest ;)

Gość gość
autor ma jakieś dziwne fantazje i myśli, że mu studentki z nieba spadną, wbrew pozorom takie przyjaźnie międzypokoleniowe nie są wcale czymś dziwnym, ja się obracam w grupie znajomych w wieku 20-40 lat i nikogo to nie dziwi, mamy wspólne zainteresowania, ale nikt celowo nie szukał sobie młodszych czy starszych znajomych, po prostu tak wyszło.

Gość gość
Ale w czymś tudentki S lepsze od osób np pracujących ja nie rozumiem? Studia to jakiś prestiż????? Też sb mogę iść znowu na studia kiedy chce i fachęci bd na mnie lecieć bo jestem studentką? Byłam i nie polecam x Jemu nie chodzi o prestiż, on chce z powrotem wejść w środowisko studenckie poprzez związek ze studentką.

Gość gość
podobaja mi sie studentki, poza tym sa na etape ukladania sobie zycia tak jak ja uosabiaja mlodosc, spontany, szalenstwo, wolnosc, mnogosc wyborow, cale zycie przed soba

Gość gość
Czyli wszystko to czego ty nie masz :D

Gość gość
A mi sie podobają pracownicy stacji benzynowych oraz konwojaze

Gość gość
Ja jestem studentką medycyny a lubisz puszyste i troszkę leniwe dziewczyny?:)moglibyśmy się umowic

Gość gość
Ja bym chciala umawiać się ze szwedem.bardzo podobają mi sie Szwedzi i co mam zrobić doraddzcie:( dodam ze mieszkam w szwecji

Gość Studentka i pierścionek
Tak do tematu XD To ja estem studentką która pisze swoją pracę licencjacką i potrzebuje pomocy... Czy byłaś kiedyś zaręczona, jesteś zaręczona lub po ślubie? Jeżeli tak, poszę poświęć 5 minut i wypełnij moją ankietę! Piszę pracę na temat pierścionków zaręczynowcych! https://www.survio.com/survey/d/T5J1G6V8J3Z0T5S7W Każde wypełnienie ankiety jest dla mnie ważne - bo jak każdy student zostawiam wszystko na ostatnią chwilę... To nie jest żadna reklama a zdesperowana studentka :) Z góry dzięki za pomoc :)

Gość gość
Napisz ile płacisz za wypełnienie ankiety najpierw.

Gość gość
Studiować można w każdym wieku. Moja ciocia studiowała ok. 50-ki, bo od tego oczekiwał jej pracodawca. Ale takiej koleżanki autor tematu pewnie by nie chciał. :)

Gość gość
w jednym z pierwzych postow bylo stwierdzenie, iz sa ludzie ktorzy majac lat 38 przyjaznia sie ze studentkami... ale 30 kolejnych postow zamiast byc zyczliwymi, pelnymi porad, skupialo sie na hejcie albo udowadnianiu, dlaczemu to niemozliwe jak ide parkiem i widze studentke siedzaca na lawke to moje serce mowi "ej,.... super dziewczyna, takiej wlasnie pragne" jak widze zmczona zyciem 38 latke z dziecmi w supermarkecie, to widze kobiete z ktora nic m,nie nie lacy i z ktora nie potrafilbuym planowac przyszlosci ani nawet uprawiac seksu sa na tym swecie miliony facetow co maja mlodsza zone, czesto ladna, zadbana, i ja tez tego chce, to moj glowny cel zyciowy i jestem zdeterminowany by go osiagnac.... nie ma rzeczy niemozliwych, a juz na pewno to nie jest rzecza niemozliwa

Gość gość
Młodsza żona kiedyś też 'dorośnie'.

Gość gość
to dobrze, wtedy bedziemy mieli juz dziecko i ebdziemy szczesliwa rodzina nie chce zawsze studentek, chce zwiazac sie z mlodsza, najchetniej ladna dziewczyna i zalozyc rodzine i wybudowac domek

Gość gość
To może spróbuj z ładną, ale głupią. Ściemniaj, że dużo zarabiasz. Szybko się hajtnij, rozwieść jej się nie będzie chciało.

Gość gość
dzieki, przynajmniej jakaś rada :) wystarczy by moja zona miala IQ ok 105

Gość gość
dzieki za wszystkie opinie mimo to... pozdrawiam i zycze milego weekendu

Gość gość
105 to juz gorna polka sredniej i za wysokie na ciebie

Gość gość
nie zgadzam sie, ja mam duzo wyzsze iq

Gość gość
calkiem mozliwe ze z powodu tego wysokiego iq masz takie problemy zyciowe, w pl wszystko najlepiej miec na poziomie srednim wtedy jestes tolerowany, a powyzej i ponizej jestes zawsze jakims odrzutem

Gość gość
po co wy na to denne prowo odpisujecie :o przecież on tym samym spamuje tu od co najmniej 3 lat. Przez ostatni rok był spokój, ale widzę, ze znowu zaczyna przecież to ten troll "manager 38-letni" szkoda czasu

Gość gość
Jedno jest pewne, wysokim IQ dzisiejszej studentce nie zaimponujesz, nie te czasy. Chyba że to by się przełożyło na jakieś dokonania nagrody wyjazdy i celeberycki prestiż, fotki w gazetach itd, wtedy się nie opędzisz od chętnych. Zobacz jak sobie radzi w tych sprawach blisko 50 letni drugorzędny aktor, mąż znanej celebrytki która wyszła za mąż za Majdana. Tutaj samo nazwisko działa jak magnes i każda by się podłożyła. Ty chcesz założyć rodzinę, wybudować domek i to jest wg ciebie ułożenie sobie życia i przy okazji sądzisz że taki sam plan mają również studentki. Muszę cię rozczarować, dziewczyny w tym wieku mają zupełnie inne plany układania sobie życia, nie są na tym samym etapie co ty i jeszcze długo nie będą.

Gość gość
dzieki to mądra i życzliwa odpowiedź nie bede juz podbijal tego tematu ani zakladal innych mam swoje przekonania i swoje cele, nie bede sie w 100% kierowal opiniami z forum bede zyc po swojemu probujac byc szczesliwym :( :) pozdrawiam :P

Gość gość
absolutnie ostatni raz podbijam od jutra nowe zycie !