Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochać się z chłopakiem jak będę czuła, że jestem gotowa czy czekać do pewnego

Polecane posty

Gość gość

Kochać się z chłopakiem jak będę czuła, że jestem gotowa czy czekać do pewnego wieku, jak mi radzicie? Pytanie raczej do starszych dziewczyn z doświadczeniem życiowym w tych sprawach. Jest jakiś wiek odpowiedni na to, żeby później nie mieć jakiś powikłań psychicznych? Słyszałam, że pierwszy raz dla dziewczyny, jak i w jakim wieku ma duże znaczenie dla jej życia seksualnego w późniejszym wieku. Prawda to?

Gość gość
ma takie znacEnie, jak mu nadasz w wieku takim, w ktorym bedziesz umiała wychowac i utrzymac ewentualne potomstwo z seksu, bo niema niezawodnej antykoncepcji

Gość gość
Pierwszy raz ma duze znaczenie bo determinuje jaki seks i jacy faceci beda Ci sie podobali do konca zycia. Zrob to jak bedziesz czula ze jestes gotowa ale z kims z kim masz zbudowana jakas wiez emocjonalna.

Gość gość
Dziękuję, jestem z chłopakiem 8 miesięcy, kocham go i on mnie też, często rozmawiamy, że jesteśmy dla siebie tym kimś jedynym i nie chcemy nikogo innego, czuję, że to ten jedyny i nie wyobrażam sobie być z innym. Mam 16 lat, uzgodniliśmy, że zrobimy to w moje 17ste urodziny, wypadają one w listopadzie, ja bym mogła już, tak czuję ale mój chłopak ma 24 lata i powiedział, że chce abym miała skończone 17. Właśnie mnie to zastanawiało czemu on tak powiedział. Myślał o mnie, że może mnie skrzywdzić czy coś takiego?