Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój młodszy brat powiedział wprost, że jest zbyt leniwy na szukanie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Ma 33 lata i jeszcze nigdy żadnej dziewczyny nie miał. Kiedy się go spytałam, co zamierza z tym robić, odpowiedział, że "życie jest zbyt krótkie i zbyt cene, żeby lampucerom nadskakiwać, samotnym matkom i innym desperatkom"... Powiedział też: "jak spotkam z******tą dziewczynę, która namiesza mi w głowie to się za nią zabiorę, a jak nie to nie, to nie koniec świata. A szkoda życia, żeby marnować czas z byle kim, byle gdzie" I mówi, że "w pojedynkę można cieszyć się życiem, kupować motocykle, jeździć po świecie... A nasi rodzice się martwią, kiedy się w końcu ożeni i ustatkuje:(

Gość gość
Świetny facet! :)

Gość gość
nikt nie ma obowiązku sie hajtać. kropka.

Gość gość
Ma racje. Kobietom ze polecam takie podejście a nie parcie za wszelka cenę na ślub i dzieci i wiązanie się z desperacji

Gość gość
Bawią minie problemy pierwszego świata.

Gość gość
Spoko gość.

Gość gość
Dzis kobiety sa rozwiazle a o takie nie warto sie starac.

Gość gość
jak nie ma urody i mialby nadskakiwac kazdej pannie bo moze ktoras sie laskawie zgodzic pojsc na kino i nazrec bo akurat jest glodna to racja czemu mialby dla kogos sie starac. Kobiety dzisiaj maja ogromne wymagania i dla dziewczyny ktora sama sobie zrypala zycie majac bekarta albo do 40 latala po dyskotekach i nie miala szczescia do facetow a na starosc chce sie ustatkowac bo nikt jej juz nie chce to go doskonale rozuemiem ze nie chce brac takich ludzkich odpadow bo rodzice mu marudza. Sam mam kolo 40 lat i wole sobie zycie ukladac niz latac za jakimis durnymi pannami. Powiem tak normalne i fajne dziewczyny to maja kolejke adoratorow a resza to zupelnie nikt nie chce bo albo brak im urody maja dwie lewe rece lub bekarty. Jeszcze brak urody mozna nadrobic charakterem ale sam wiem z doswiadczenia ze kobiety nawet te brzydkie lubia wzorowac sie na ladnych kolezankach ksiezniczkach - intelektualnych miernotach ktore nic w zyciu nie osiagnely ale ze maja urode to faceci im wybaczaja te ogromne braki.

Gość gość
I prawidłowo.

Gość gość
Mnie też się nie chce. Żadna nie jest warta zachodu.

Jakby wszyscy atrakcyjni tacy byli, to miałabym w kim wybierać.😭. Niestety większość nie ceni się, tak, jak twój brat. On jest naprawdę mądry, a twoi rodzice szukają dziury w całym.