Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ma ktos takie marzenie

Polecane posty

Gość gość

Zeby uprawiac sex z panna mloda w trójkącie? Badz zeby kobieta byla ubrana tak jak na slub i wtedy

Gość gość
Z panna młoda może nie, ale w trojkącie owszem :)

Gość gość
Niee to je oblesne.

Gość gość
a czemu z panna mloda nie??

Gość gość
Szczerze mówiąc to niewiem

Gość gość
trojkata chcecie a z panna mloda nie ?? to juz nie wiem o co chodzi?

Gość gość
a ja bym tam chcial cos takiego przezyc

Gość gość
z czyjąś panną młodą, chętnie

Gość gość
A ze swoja zona zrobil bys cos takiego

Gość gośćbledny
Dla wadi!!? Byloby pieknie pszezyc te noc razem jakbys byla w stroju panny mlodej,to jedyna taka noc w zyciu(pszynajmnjej dla mnje) chcislbym zapamietac cie tako,pozatym peenie pieknie bys w tym wygl taka sexi jak laleczka w ponvzoszkach(mama czesto je zskladala) . Trujkot czyli zeb jeszcze kto pomagier do ciebje,by niechcial jego mysle wystsrczylbym ja sam (nie nasz dzielny strazsk).Jestem tylo b praktyczny wiem ze tak siemysli a w reslizacji te wesela niewygl tsk kolorowo dla mlodych majo duzo obowiozku,so prsktycznie do konca a to bywa k5 rano mocno zmeczeni i abo to noc odlozyc na 2 dzien ale musialabys szykowac sie specjalnie abo zrobic to w czasie wesela poprostu zwiac po12 na pare godz do pokoju na guze byloby to tr klopotliwe ze wsie siedomyslali co tsm juz robimy puzniej moglibysmy jeszcze wrucic nad rsnem do gosci lub juz i nie jesli bysmy zeszli musialabys tr siepoprawic makijax te sprawy suknie w trakcie puzniej bym ci zdjol i wsio pomalu zostalabys tylo w ponczoszkach(chyba taki moj fetysz,bo mama b sexi w nich wygl). To byloby znowu mecxoce chyba ze jestes natyle odwazno kokietko ze wyszlabys tak tr ze widac ze dobze mecxona pszez ten czas i muj nieschodzocy usmiech wiedzieliby ze dobze skomsumowano bylo!!!?

Gość gośćbledny
Jestes kobieto jak mama!!!? Tez taka goroca!? I lubisz to nie jakbinne?! To bylabys moim idealem!!?

Gość angelika 24
Ja na własnym ślubie uprawiałam seks w trójkącie w sukni ślubnej

Gość gośćbledny
Andzrlo wieze ci?!! Choc myslal ze ty jeszcze panno,a ja tu czekam na inno wiadomosc?!!

Gość angelika 24
oj wadera to tak jak ja nim bardziej zakazany tym lepiej

Gość gośćbledny
Wadi tegom chcisl?!! Tylo tere tr juz zaczynam tr siebac,zauwazylem ze moje mozliwosci staly juz w miejscu i chyba aby niezaczely sie cofac co jak jednsk niestane na wysokosci jabym b chciasl ale niewiem czy mugbym juz cie pszez calo noc meczyc,chyba z jakimis pszerwami to tak czy to bi ci wystarczalo?!! Po pytanie o ten trujot to twoja fantazja? Wiesz ze ci jeden malo chcialabys te noc tak ukoronowac,a moze chodxi ci o muche? Znjom byloby mi latejej siepogodzic z innym facetem siedzielic z tobo by chyba niedal rady zw w to noc naszo noc!!?

Gość angelika 24
ja też lubie fantazjować jestem kobieta biseksualna

Gość gośćbledny
Jestes taka wyrozumiala i wspsnialomyslna!!! O muche ja by sieniemartwil zawsze odciogalaby w jakis sposob Ciebje odemnje ale jesli tak lubisz a pozwalalybyscie mnje na to patszec to by bylo nawet mile i dla oka nie jak facet z facetem to nawet wygl zle a co dopiero muwic co robjo!!?

Gość gośćbledny
Wadi ja chcialby i mog zawsze chyba ze mocno zachorowal nie wiem czy jak slabszy dzien to 1ha by niebylobzamalo wtedy Tobje?!!

Gość angelika 24
wadera chęcią bym do was dołączyła lubię spijać ze słodkiej muszelki nektar

Gość gośćbledny
Ale niezamieszka pszecie z nasmi po slubje?!! Bedziecie tylo sieodwiedzac co jaki czas?!!

@ wadera69 "Lubię seks jak koń owies :classic_cool:" Jesteś z Trójmiasta? Jeśli tak, to przerżnijmy się oboje, a wrażenia będziesz mogła opisać na Kaffe sama :p

Gość gośćbledny
Wadi ja bym tolerowal muche co kolwiek byscie robily?!! Ty darowalabys mi te burdelowo pszeszlosc?! Obiecuje ze moja noga wiecej tsm nigdy by niestanela!!!

Gość gośćbledny
Doktorku ladnje potraktowales Sama a le nie kus nie kus...losu!!?

Gość gość
do 11:12, odpowiadam, wiesz czasami ludzie uwielbiają sytuację, w której nie chcieli by widzieć w tym wypadku za chwilę, żony lub już świeżej żony. Taka fantazja, bo do tej pory nie zaliczyłem, chociaż mogłoby być ciekawie.

Gość gośćblefny
Ja ta m Wadi nie bywam z jskies wielkjej pszyjemnosci a bardziej koniecxnosci,dla zdtowia psychicznego choc widac tr i tsk za zstko ale nietylko bym obiecal Tobje sam bym nawet juz niechvial majoc Ciebje i bslbym sie trj grozby,potrsfisz byc i taka,ostra?!!

Gość gośćblefny
Wad mam rozumiec ze chodxi o kazdo inno zdrade?bylbym wiernym psem jak tatko(no mama niedokonca) a mugbym liczyc na podobno deklarscje od Ciebje no liczoc muchy bo to juz wiem ze ,,biore'' was w pakiecie?!!

Gość gośćbledny
Moglabys dac jskos prubke jak powinienem siebrac zebys byla zadowolona i zaspokojona te lody to tylo jecje te zwykle czy to cos xnaczylo ja nirlubisl robic tego dla zadnej nawet ,,malwinki'' tr diebzydxil sl tobje to jsk tego bys chcisla robilbym to ile wlezie choc b xalezaloby mi tam wejsc i robic ,,im,'' co Ty na to?!!

Gość gość
chciałbym waderę mieć teraz na sobie , takie marzenie na szybkiego .

Gość gośćbledny
Co by znaczylo to mizianie z rana tylko pszytulanie calusy jakes pieszczty? A w poludnie czemu niekonczyc ,cxy to jaka kara mnje do wieczora byloby daleko i w nocy to mozns byloby jeszcze z pare razy az bys miala dosc!!?

Gość gośćbledny
Wad ty jestes jeszcze lepsza jak mama,tato (no nietylko on ) niemog siepowstszymac od takich czulych siepszytulen do niej ja tez tak chcialbym zeb bylo w naszym zw mozna powiedxiec tantrycznje?!!