Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no i co wy na to barany pisowskie

Polecane posty

Gość gość
"...... Dramat matki. Tak żyje pani Krystyna z niepełnosprawnym synem!...." oto sielanka osób niepełnosprawnych i ich opiekunów, dalej będziecie drzeć mordę, że sie nie należy im pomoc

Gość gość
Głupek !!!

Gość gość
Ale barany pisowskie dopiero zaczęły rządzić . A jak żyły te osoby za rządów PO . ? Nie było grzybów na ścianie .czy grzyby sie pojawiły dopiero po przegranych wyborach PO ? . Pani Dowbor przyjedzie do tej rodziny z ekipą remontową i odbudują.

Gość gość
barany pisowskie rządzą już prawie 4 lata, także nie pieprz głupot, na 500+ dla młodych to mają a niepełnosprawnym, emerytom za ich prace żałują, a chyba w pierwszej kolejności pomaga się naprawdę potrzebującym a jak zostaną pieniądze to dopiero pozostałym, no ale to dla baranów pisowskich za trudne do zrozumienia, no i dla siebie też mają w postaci nagród itp. . " ....... Radny PiS zarobił fortunę w państwowej spółce! Dobra zmiana pozwala zarobić swoim! Jak informuje portal trojmiasto.wyborcza.pl radny Prawa i Sprawiedliwości z Gdańska w ubiegłym roku zgarnął krocie w państwowej spółce. Chodzi o Grzegorza Strzelczyka, który w ramach Grupy Lotos dostał prawie 700 tys. zł! ..."

Gość gość
Jakie 4 lata? A tak w ogóle to jesteś glupsza niż ustawa przewiduje. Ja nie dostaje 500+ i nie płaczę. Umiem sama zarobić na utrzymanie własnego dziecka.

Gość gość
Wal się baranico PE-owska ty sprzedajna szmato !! Ciekawe gdzie one były przez tyle czasu , kiedy rządziło PO wtedy nie miały dramatu . Moim zdaniem zobaczyły , że wspiera się zdrowe dzieci , więc się wściekły i chcą więcej , za rządów PO gównycji , dostały by kopa w doope nawet by dnia tam nie posiedziały , tylko by zaraz były sprawy w sądzie o narażenie życia i zdrowia osób niepełnosprawnych

Gość gość
Ale to pis każe rodzic chore dzieci, i tylko daje tym którzy głosują za marne ochlapy jak 500

Gość gość
do gość dziś - oby ciebie szmato pisowska dorwała taka choroba abyś wiła się z bólu

Gość gość
15 43 ciebie już toczy taka choroba , żółć się z ciebie wylewa Życzę ci wyłącznie tego co ty MI życzysz nic więcej . Pokazujesz w całości poplecznictwo PEŁ-OWSKIE

Gość gość
wyborcy pisu to najgorsze barany

Gość gość
mam nadzieję że ta żółć , która się z ciebie wylewa litrami w końcu cię zadusi :-) Pozdrawiam apolitycznie :-)

Gość gość
Czyli jak z chorym synem w tragicznych warunkach to należy ratować , ale jak ze zdrowym to niech zdycha

Gość gość
dla zdrowych i bogatych 500 jest, dla chorych i biednych nie ma

Gość gość
kaczora już pokarało !

Gość gość
a ja mam dość dawania 500+ zdrowym dzieciom

Gość gość
17:21 Ja też!!!!!!!!!!

Gość gość
do gość dziś - ja też ciebie zgłaszam aby ci zabrali dzieci i 500+, bo zamiast gotować dzieciom zdrową żywność, robić przetwory, soki itp. to ty siedzisz na necie a dzieciom zamiast ugotowanego obiadu zamawiasz pizzę, do picia dajesz napoje naszpikowane chemią zamiast zrobić kompot z owoców i to wszystko kupujesz za te cholerne 500+

Gość gość
zamiast dzieciom upiec ciasto kupujesz im niezdrowe chipsy , PRECZ Z 500+, PRECZ Z 500+

Gość gość
:-D

Gość gość
psychol to też chora osoba, która dołączy do tych w sejmie i twoje 500+ może być zabrane bo nie ma pieniędzy dla chorych

Gość gość
a uj będę się martwić jak mi zabiorą na razie na moją siódemkę , dostaję 500 już prawie trzeci rok i bawię się świetnie :-p

Gość gość
3 i pół kafla co miesiąc policz sobie ile to jest w ciągu roku , szmato zawistna a teraz udław się soooko swoim jadem :-p

Gość gość
widać po ilości dzieci kto się szmaci

Gość gość
18 20 wow miłość z mężem z którym jestem 25 lat to szmacenie O ja cię :-) dobra jesteś :-) , ale nie mierz WSZYSTKICH swoją miarą ;-)

Gość gość
taka podła , zawistna, jadowita , sucz nigdy nie pojmie , ze są ludzie szczęśliwi , kochający , zadowoleni z życia , apolityczni życzący innym dobrze Taki człowiek zawsze będzie mierzył swoją cienką miarką i myślał , że wszyscy są tacy jak on :-( , żal mi cię biedny człeku .

Gość gość
widać kto zawistny i kto żałuje pieniędzy dla niepełnosprawnych

Gość gość
18 37 kto żałuje , a ile ty dałeś biedny człeku ze swojej kieszeni , jak taki kozak to ze swoich płać :-) niech cały naród sie złoży , mało razy tak jest ile wysłałeś człowieku biedny smsów na chore dzieci , albo ludzi proszących o pomoc u Jaworowiczowej czy gdziekolwiek , ze oceniasz Polaków i wszystkich pakujesz do jednego wora plując jadem suczym Idź po receptę na jakieś dobre leki i joge poćwicz , jedź do lasu , ogranicz cukier i wyjdź do ludzi , a nóż może znajdziesz jakieś światło wtym twoim zasranym, zawistnym bycie

Gość gość
ja np. odkąd jest 500+ to nawet grosza nie daje, wystarczy, że odprowadzam podatki bo jeżeli państwo jest tak bogate i połaci leniom za rozmnażanie się to trzeba być naprawdę idiotą aby wyręczać państwo w tym co do jego zasranego obowiązku należy tj. pomoc chorym osobom

Gość gość
odebrać 500 zdrowym i dać chorym, proste.