Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no i co wy na to barany pisowskie

Polecane posty

Gość gość
Co my na to? Glupia baba puszczala sie wiec jest same z dzieckiem a ze glupia to nie ogarnia zycia. W Polsce nie ma socjalizmu i kazdy musi ogarniac chociaz troche.

Gość gość
Ale PiS każe rodzic chore dzieci, a potem ma je głęboko w poważaniu

Gość gość
do gość 8;05 - socjalizm to było coś dobrego, bo pizdo za socjalizmu nie płacili za pieprzenie się i rozmnażanie tak jak teraz, kiedyż jak ktoś sobie naklepał bachorów to zapieprzał na nie aż tylko łeb mu odskakiwał, a teraz jeszcze własnie ci co pracowali na swoje dzieci to teraz na wasz bachory zapierdalają, bo mają np. 55-65 lat. Wstyd aby starzy pracowali na młodych zdrowych jak byk rodziców, i dawali im 500+ na wódę, papierosy, piwsko itp. używki

Gość gość
Cieszę się że PiS ma takie kłopoty, oby tak dalej

Gość gość
mam nadzieję, że emeryci dołączą i pokarzą pisowcom, że najpierw pomaga sie naprawdę tym co nie są w stanie na siebie zapracować i tym co przepracowali ok. 40 lat i dostają ochłapy za swoją pracę, a nie, że dają młodym leniom za rozmnażanie się

Gość gość
rodzice jedynaków i emeryci też mają prawo protestować!

Gość gość
brawo, emeryci, rodzice jedynaków nie dajcie się tych cholerom pisowskim z różańcem w ręku zagłodzić

Gość gość
piszesz sama ze sobą :-D , i wszędzie robisz te same' byki ' Widzisz trzeba się było uczyć :-) to dziś byś nie był tym gófnem którym jesteś :-)

Gość gość
Od razu mówię, że nie pobieram żadnego zasiłku 500+ ani nic, mam jedno już pełnoletnie dziecko. Dziwię się, że nie rozumiecie idei 500+ :/ to ma być inwestycja w przyszłych podatników, a niby jaki ma być zysk z dodatku dla inwalidów, albo emerytów? To już lepiej dać studentom np z małych miejscowości bo wiadomo, że ich nauka to dla rodzin większe obciążenie niż dla miastowych studentów, którzy mogą dalej mieszkać z mamą i tatą, przez co większość ludzi ze wsi posyła dzieci na studia zaoczne, żeby jeszcze mogły pracować i im właśnie bym pomogła a nie nierokującym inwalidom albo staruszkom co już swoje życie mieli i nie będzie z nich żadnego zysku dla nikogo

Gość gość
16:10 To po co każą rodzić chore dzieci, skoro to nieopłacalni obywatele? To może eutanazja, skoro emeryci niepotrzebni?

Gość gość
szczerze jak mam leżeć i robic pod siebie na starość , albo mieć wypadek i być warzywem TO TAK poproszę eutanazję .

Gość Paula32R
a ja pochwale się ze za 500 + zrobiłam sobie wymarzone tatuaże i jestem dowartościowana mój stary tez za te 500 zł zrobił sobie dziarę

Gość gość
do gość dziś - oby ciebie krowo dorwała ciężka choroba i żyła w tym bólu do 100 lat za 1 tys. to może mózg wróciłby ci do normy, a jak nie to aby twoi rodzice emeryci zdychali z głodu w dużym bólu

Gość gość
jaka mała, a jaki jest zysk z ciebie