Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I nagle po latach związku dowiadujesz się od niej że ona była z tobą

Polecane posty

Gość gość

tylko i wyłącznie z braku laku, bo myślała że nikogo lepszego nie znajdzie, a tobie się wydawało że była z tobą bo cie kocha, a ona po prostu leczyła kompleksy ja p*****le

Gość gość
Współczuję ❤️

Gość gość
I tak ją robiłeś bokami z dziwencjami, wiec nie narzekaj

Potraktowała cię przedmiotowo, ale karma wraca więc wróci i do niej. Znajdziesz sobie kogoś, dla kogo nie będziesz tylko planem B. Dobrze, że ten związek oparty na kłamstwie się skończył i tyle. Przyszłość przed tobą.

Gość gość
Nie warto tak lekko mówić o tej karmie, jak ma się całe biebrzanskie bagno za uszami:p

Gość gość
Ta kobieta jest lojalna wobec drugiego.Karma wróciła do Ciebie za to co jej robiłeś.Latami milczenie bo były inne do grzmocenia. Lata udawania pseudo związku, który istniał tylko w twoim chorym mózgu.

Gość gość
Szukała lepiej a trafiła gorzej. Czyż to nie wystarczająca karma?!

Gość gość
Haha. P********e. Współczuje zmarnowanych dni.

Gość Liluniabuziaczek25
bo myślałeś że tylko ty ją możesz traktować przedmiotowo a tu ZONK!!! Mądra dziewczyna BRAWO!!! Teraz my kobiety bawmy się facetami tak jak oni k.. bawią się nami!!!!

Gość gość
gość dziś czy sex normal, laska , anal , fisting , double penetration , lizanie d**y i wiele innych to zmarnowane dni ? :D

Gość gość
Jeśli seks jest dla kogoś sensem istnienia to z pewnością nie. Won mi k***a myślący fiutami bo zaj***e w końcu.

Gość gość
gość dziś won mów do swojego kochanka. pse ksiunca.

Gość am_Dyzio
nie udawajcie kobiety , same się oszukujecie i tkwicie we własnym oszustwie , setki a może nawet tysiące kobiet w Polsce ma takie przekonanie, że w wieku powiedzmy 32 lat - mam jeszcze czas, jestem spotkam tego jedynego, mija kolejny rok i duupa blada, żaden nie jest zainteresowany a na liczniku już 33 , no dobra, no dobra, myśli sobie kobieta ale czasu się nie cofnie, nowych znajomości brak a czas pogania i Ciotki naciskają, kiedy ślub, więc trzeba się zdecydować, być może należy odnowić znajomość z Józkiem - murarzem, który jest totalnie łysy i posiada tylko jedno jądro, ponieważ drugie stracił spadając z rusztowania, gdy za dużo wypił ? to jest pomysł, dobry pomysł i kobieta dzwoni do Józka, cześć Józeczku , mam taki problem, dwie płytki glazury w łazience odpadły nagle, czy mógłbyś przyjechać do mnie jutro na kawę ? a Józek odpowiada, jestem totalnie zawalony robotą ale jutro przed północą mogę przyjechać i przyjechał przed północą a kobieta zrobiła wszystko co możliwe aby Józek został do samego rana i była wspólna kąpiel oraz śniadanie , po trzech miesiącach błyskawiczny ślub i kobieta szczęśliwa chwaliła się obrączką na palcu w pracy , koleżanki gratulowały, już nie PANNA ale mężatka, wszystkie dokumenty pozmieniała , minęły dwa tygodnie i kobieta ogłosiła publicznie, że Józek mnie nie zaspokaja jako mąż i za długo pracuje, wraca z pracy w nocy, nie śpimy razem , planuję rozwód z Józkiem ale w papierach już pozostanie, że NIE jestem PANNA , będę rozwódka i tak planowałam , taki był PLAN !

Gość gość
20:48 Wolę do ciebie.