Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaa09

karmiące mamy czy jecie słodycze?

Polecane posty

Gość mamaa09

jak wyżej

Gość Mama 2 plus 2
Tak ;)

Gość gość
Tak, jak najbardziej. Unikam tylko duzej ilosci czekolady ale tak ze 3 kostki to zjem

Gość gość
Tak. Nigdy nie lubilam slodyczy, odmienilo mi sie w 3 trymestrze. I nie przeszlo niestety

Gość mamaa09
o to fajnie, bo ja jestem tydzień po porodzie i chcę zacząć jeść, a uwielbiam :D w ostatnich dniach ciąży to wręcz się obżerałam teraz miałam lekką przerwę :P

Gość gość
Obserwuj dziecko jak reaguje na poszczegolne slodycze. Jesli nic sie nie dzieje to smialo jedz

Gość gość
Nie, bo nie lubiłam i nie lubię słodkiego. Ale wszystko inne normalnie i bez ograniczeń.

Gość gość
Dziś zjadłam ciasto z rabarbarem, kilka ciastek owsianych, dwa lody, kilka krowek i KinderMaxiKinga. Czyli jem :P

Gość gość
Jadłam, chociaż raczej powinnam sobie odmówić- po porodzie zeszła mi większość ciążowych kilogramów, a potem znowu odbiło w górę :/ miałam napady wilczego głodu, zwłaszcza pierwsze pół roku kiedy karmiłam tylko piersią. Jakoś nad tym zapanowałam, starałam się mieć jakieś zdrowe wypieki, gorzką czekoladę, od czasu do czasu kanapka z miodem.

Gość gość
Nie tylko gotowany kurczak z marchewka. ... :-O a tak na serio to tak, wszystko jem. Bez śmieciowego jedzenia oczywiście ale normalnie jem.