Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bądź kobieto posłuszna mężczyźnie

Polecane posty

Gość gość
perfekcyjne prowadzenie domu no tak, niech d...pastuje codziennie podłogę za miskę zupy i sukienkę :)

Gość gość
Męskim okiem Lubię jak zrobi w sypialni wszystko co chce. A najbardziej lubię jak robi coś "czego nigdy z nikim nie robiła " lub "chciałam ale się bałam " . Lubię łamać opory kobiet i jak sprawia im to przyjemność. :)

Gość gość
Ja bym bardzo chetnie chciala byc zaopiekowana i zeby wszystkin zajmowal sie maz, moge byc mu posluszna;) ale moj maz to piotrus pan, mebli skrecic nie umie a rzadzi sie gdzie ma kwiatek stac ech i po co mi to bylo. Jeszcze troche i męskość wyginie.

Gość frog_in_the_fog
" a nie takich kobiet które próbują mi pomagać w tym w czym tej pomocy nie potrzebuje (zarabianie pieniedzy) " X rozumiem, że jak zginiesz w wypadku albo umrzesz w wyniku choroby, to twoja kobieta i potencjalne dzieci mają skończyć w nędzy i głodzie? :( albo jeśli ty sam zachorujesz i nie będziesz w stanie pracować?

Gość gość
Męskim okiem - zaimponiles mi. ;)

Gość gość
A co to znaczy, że kobieta jest posłuszna? Co autor ma na konkretnie myśli? - podaj jakieś przykłady bo ciężko mi to sobie wyobrazić.

Gość gość
Robi w seksie co chcesz Ubiera się jak chcesz Zajmuje się głównie domem i robi to tak jak Ty chcesz.

Gość gość
Robi w seksie co chcesz - seks ma sprawiać przyjemność kobiecie i mężczyźnie, więc zależy co X Ubiera się jak chcesz - Już dzieci w przedszkolu zaczynają miec swoje zdanie odnośnie ubioru, a co dopiero dorosła kobieta X Zajmuje się głównie domem i robi to tak jak Ty chcesz - to wystarczy zatrudnić panią do sprzątania i gotowani. X To taka kobieta - ameba. A do toalety można chodzić, kiedy ma się potrzebę, czy też należy spytać się o pozwolenie?

" gość dziś Robi w seksie co chcesz Ubiera się jak chcesz Zajmuje się głównie domem i robi to tak jak Ty chcesz. " a jak się wkurwi i pierdolnie ci z pięści, to masz limo pod tym okiem, pod którym chciałeś mieć :classic_cool: sorry, nie mogłam się powstrzymać :P

Gość gość
ale moj maz to piotrus pan, mebli skrecic nie umie dawali go w markecie w promocji do chipsów, czy jak? Nie spotykałas sie z nim przed ślubem, nie widziałaś ze pierdoła?

Gość gość
A najbardziej lubię jak robi coś "czego nigdy z nikim nie robiła " lub "chciałam ale się bałam " . Lubię łamać opory kobiet i jak sprawia im to przyjemność. xxxxx serio myslisz, ze po paru miesiacach jak przeorzesz swoją kobitę z kazdej strony i zrobi wszystko czego juz nie robiła i przestanie mieć opory bo przyzwyczai sie do seksu z toba to dalej będziesz miał przyjemność z seksu?

Gość gość
Kompromis. A poa tym w z zwiąxku raz się jest biorcą a raz dawcą. Raz uległym i posłusznym, raz dominantem narzucającym swoją wizję. I w dobrych układach to się nazywa partnerstwo, konpromis ewentualnie, czyli wybór czegoś po środku. Bo jedno ma lepszy dryg do rzeczy i decyzji w jakiejś dziedzinie życia, a w innej to drugie. U nas jest taki układ. Dużo dyskutujemy zanim padnie ostateczna decyzja, są.argumenty, przykłady, analizy. I raz wychodzi na jego, raz na moim. Nie licutujemy się kto częściej ma rację, bo nie o to chodzi w związku, tylko o wynik końcowy, czy jest dla nas z zyskiem, z korzyścią. Nie wyobrażam sobie być posłuszną wobec męża z zasady, bo czasem ma tak durne pomysły, i na odwrót, ale dzięki temu, że rozmawiamy to zawsze ta druga strona ostudzi i odezwie się głosem rozsądku, dzięki temu zawsze wszystko nam wychodzi. Rozmowa, argumenty, analiza to podstawa a nie sztywne ograniczone patrzenie w stylu "ja tak mówię, to tak ma być". No chyba, że w pary dobiorą się osoby gdzie jedna jest wyjątkowo infantylna, dziecinna i potrzebuje ojcowskiej/matczynej ręki, a druga strona lubi rządzić i rządzi rozsądnie.

Gość gość
gość wczoraj "Robi w seksie co chcesz" X Robię to co chce pod warunkiem, że nie jest to wbrew mnie, nie sprawia bólu. Ale on też tak robi, bo oboje chcemy mieć z tego przyjemność. X "Ubiera się jak chcesz" X W łóżku tak, to jego mam podniecić, ale on też musi założyć gatki które mnie wprawią w nastrój :). W życiu codziennym? Zależy, jeśli jego propozycje pokrywają się z tym, że jedt to dopasowane do mojej figury, kolorytu cery, włosów to a i owszem, czemu nie, ale jeśli coś w czym wyglądam jak pajac to nie ma mowy, i podobnie w jego przypadku, przyjmuje moje propozycje jesli mu pasują. X "Zajmuje się głównie domem i robi to tak jak Ty chcesz." X Domem zajmujemy się razem bo razem w nim mieszkamy i razem z niego korzystamy, więc nie widzę powodu by jedno było pasożytem a drugie wołem pociągowym. To samo tyczy się dzieci, są wspólnewięc i opieka jest wspólna. Każde z nas ma inny system sprzątania, i każde robi to na swój sposób, liczy się efekt końcowy a nie sposób dojścia do niego. I to się nazywa związek oparty na partnerstwie i kompromisie, gdzie są rozmowy, analizy, argumenty a nie widzimisie jednej tylko strony. Dzięki temu związek funkcjonuje bez zarzutów, i wszystkie decyzje są korzystne, bo raz to on zadecyduje bo wie lepiej, a raz ja bo ja wiem lepiej.

Gość gość
I to jest związek partnerski. Ale nie każdy chce żyć w związku partnerskim, i nie możesz tego nikomu zabronić. :)

@ gość wczoraj Kobieta i tak zwykle zostawia mężczyznę z problemami zdrowotnymi, i tak. Im bardziej silna i niezależna, tym szybciej. Chyba, że jest na tyle posunięta w latach, że nikt jej nie chce. 00 Więc co za różnica?

Gość gość
Ty masz ewidentne kołowrotki psychiczne, nic dziwnego, że laski odchodzą

Gość gość
11:06 brawo.

Gość gość
Kobieta i tak zwykle zostawia mężczyznę z problemami zdrowotnymi, i tak. Im bardziej silna i niezależna, tym szybciej. Chyba, że jest na tyle posunięta w latach, że nikt jej nie chce. raczej odwrotnie dziecino

Gość gość
Póki co postanowiło się ze mną rozstać tylko 3% moich partnerek. 97% zostało zostawionych. usmiech.gif jak to wyliczyłeś z tej jednej chorej sztuki?Zreszta wiesz jak to jest z facetami- ja rzuciłam swojego ostatniego, a on jeszcze 3 razy do mnie dzwonił i za kazdym razem dawał mi do zrozumienia ze to koniec i czy ja to rozumiem. Tak biedak próbował udawać ze to jednak on podjął taka decyzję

@ gość dziś | Znaczy, że starszam której nikt nie che prędzej zostawi? No może... @ gość dziś Nie musisz mi wierzyć, tak jak ja nie muszę wierzyć w to, że były trzy razy prosił o powrót. Z twoim charakterkiem? Kto w to uwierzy? :o Chyba, że twoja he-he-obelga to był prosta projekcja i twój były to była chora sztuka grubego prawiczka Januszek z dużym kinolkiem :P 00 Ach, wybacz, na tylu topikach homo erectusy próbują mnie obrazić, że już mi się miesza :)

Gość gość
Nie musisz mi wierzyć, tak jak ja nie muszę wierzyć w to, że były trzy razy prosił o powrót. Z twoim charakterkiem? Kto w to uwierzy? oj widzę mały , ze nie rozumiesz co czytasz, ale za to koniecznie musisz sie potem wypowiedzieć. Nie mówiłam, zechciał 3 razy wrócić, tylko , ze 3 razy próbował stworzyć wrazenie , ze to nie ja go rzuciłam tylko on mnie. Drobna różnica, prawda?

Gość gość
Znaczy, że starszam której nikt nie che prędzej zostawi? No może... znaczy, ze 99% facetów s*******i od zony, czy dziecka, które sa chore. Na 10 małżeństw w których facet jest chory odchodzi jedna kobieta, a na 10 w których jest chora kobieta lub ciężko chore dziecko s*******a 9 facetów, a jeden zostaje. Zeszłoroczne badania robione przez PCPR-y