Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na facecie, który mnie oszukał?

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się pół roku z mężczyzną, okazało się, ze mnie oszukiwał- był zonaty, a jego zona w pracy za granicą w tym czasie! Nie potrafię mu wybaczyć, ze wkręcił mnie w coś takiego, nie powiedział mi najważniejszej rzeczy i przez to stałam się elementem zdrady małżeńskiej! Nie znam jego żony, nie wiem, jak do niej dotrzeć, a bardzo chciałabym, by się o tym dowiedziała, jaki jest jej mąż! jakie sa inne sposoby, by pokazać temu człowiekowi, że to, co zrobił się na nim odbije, ze nie pozostanie bez echa?

Gość Ewelina0093
zaproponuj mu loda a jak zdejmie majtki to go ugryź w siusiaka

Gość gość
Najgorsze, że oddałam mu cnotę.

Gość gość
Nie utnę mu siusiaka bo nawet trydno znaleźć jego siusiaka taki mikrus.

Gość gość
Co najgorsze, ten typ ma dwoje małych dzieciaków, jak on mógł to zrobić swojej rodzinie i jeszcze mnie w to wplątać, zapewniając, ze jest kawalerem, kupując pierścionek zaręczynowy, mojej rodzinie opowiadając o tym, jak to się zakochał, jak to cudownie będzie, jak już założymy rodzinę!

Gość gość
Powiedz jej.

Gość gość
Miesiąc przed rozstaniem się mi przeciez oświadczył, przyszedł do moich rodziców. Po czym miesiąc później wszedł do domu i mi wyznał, ze mnie oszukał, ze ma dzieci, żonę, ze oni wracają zza granicy, gdzie żona pracowała i on musi odejść. Myslałam poczatkowo, ze to żart, ale on nie chciał się nawet wytłumaczyć, nie przeprosił, spakował się i wyszedł! Nie wiem nawet, gdzie tej jego żony szukać!