Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz zarabia 10 tys netto miesiecznie i nie moge pozwolic sobie na wychowawczy..

Polecane posty

Gość gość
Przecież tepa dzido pisze autoka o NIEPRACOWANIU bo tak. A ty wyjeżdżasz że niby nie całe życie. Czytaj że zrozumieniem k****. A emerytury akurat ja będę miec sporo, bo w czasie kiedy ona się skupiła na łapaniu bogatego męża, ja harowalam żeby mieć dobrą pensje. I uprzedzajac twoje dalsze p********ie o tym że pewnie sama stara karierowiczka że mnie , to Ci powiem że mam męża i rodzinę. DA SIĘ MIEĆ JEDNO I DRUGIE? DA SIĘ KURWA

Gość gość
gość wczoraj Ja tak właśnie zaszłam w druga ciążę, bo była duża presja, że ja mam wrócić do pracy i nie brać wychowawczego, a moja mama zrezygnuje ze swojej pracy i będzie się zajmowac dzieckiem. Ciągle o tym do wszystkich na około mówiła, już nawet rozmawiała ze swoim dyrektorem, tylko nie pomyślała zapytać mnie o zdanie. No to zaszłam w kolejną ciążę.

Gość gość
Co za debilka, PEWNIE w kasa jest ważna bo bez kasy nie da się żyć w dzisiejszym świecie. Wracaj k***a do Afryki, tak co se wykopiesz z lasu to zjesz. Debilki niezyciowe. Jakby rola kobiey było tylko urodzić dzieci, i służyć im za służące to natura tak by to zrobila że byście zdychaly po porodzie, bo rola byłaby spełniona. Masakra, te co siedzą w domu, to dziecko to tylko wymówka leniwych bab. Jak można z macicy robić rolę życiową

Gość gość
gość dziś Podczas urlopu wychowawczego są odprowadzane składki emerytalne.

Gość gość
Nie są. Doucz się głupia. Liczą się tylko lata, składni nie.

Gość gość
gość dziś No jeśli dla Ciebie macica i dziecko to to samo, to nie mam pytań :) Wiesz w oógle co to jest urlop wychowawczy? Pozostajesz na nim w stosunku pracy i wracasz do aktywności zawodowej po urlopie. Jeśli myślisz, że osobista opieka nad dzieckiem to lenienie się, widać, że nawet palcem nie kwiniesz przy swoim dziecku i wszyscy na około robią to za Ciebie. Inaczej nie gadałabyś takich głupot.

Gość gość
gość dziś nie muszę się douczać, bo jestem na urlopie wychowawczym i wiem, że są odporowadzane za mnie składki emerytalne :) A dodatkowe ubezpieczenie wypadkowe sama sobie opłacam.

Gość gość
Przecież ona już nie pisze o wychowawczym tylko że w ogóle nie chce pracowac bo jej babki srabki tak robiły i ona też chce

Gość gość
Nie są odprowadzane idiotko. Ty nawet nie wiesz jak jesteś ubezpieczona. Heh , dobre

Gość gość
Widać, że ostatnie wpisy to prowo a nie wypowiedzi autorki.

Gość gość
Co maja do tego składki skoro ona pisała że w ogóle już nie chce pracowac, nie tylko ze wychowawczy i ja właśnie do tego wpisu pisałam jej o emeryturze. Kafeterianki wariatki jak zwykle nie czytają kontekstu tylko dorzucaja z d**y argumenty

Gość gość
gość dziś Czy twój poziom wiedzy odpowiada twojemu poziomowi wypowiedzi? Wygląda na to, że tak. Nie potrafisz bez epitetów zwyczajnie rozmawiać. Ciekawe do jakiej pracy się spieszyłaś z takim wulgarnym językiem, bo raczej nie do jakiejś ambitnej. Co za ptymityw...

Gość gość
Prymity to ty jesteś krowo rozplodowa, że p********z głupoty. Idź g****o bachorow z d**y wytrzeć, to jest akurat obecnie twoja największą życiową rola i tylko do tego się nadajesz

Gość gość
gość dziś Dobrze wiem, wszystko zostało omówione u mnie w pracy i mam odporowadzane składki emerytalne. Na wychowaczym są normalnie odporowadzane składki emerytalne, takie jest prawo.

Gość gość
Trzeba było nóg nie rozkladac, teraz nie musiałbyś płuc jadem z zazdrości że ktoś ma lepiej od ciebie kuro domowa

Gość gość
gość dziś I ta wypowiedź wszystko o Tobie powiedziała :D

Gość gość
Zamknij się już debilko

Gość gość
gość dziś Kto ma lepiej i kto pluje jadem? Przecież cały czas to ty plujesz jadem i obrażasz. Nawet nie potrafisz się wypowiedzieć bez wyzwisk. Dokonałam wyboru i wzięłam wychowawczy. Tak, miałam wybór :) I jestem zadowolona z dokonanego wyboru.

Gość gość
Opieka nad dzieckiem to niby taka ciężka praca że wszystkie te matki siedzą na kafe. Noooo, rzeczywiscie, nie macie kiedy nawet do kibelka pójść, taka ciężka :D

Gość gość
gość dziś Nie powinnas być teraz w pracy? Acha, masz na drugą zmianę :) Wypowiadasz się w tak prymitywny sposób, że głowa boli. Widać jaką jesteś "ambitną" osobą :) Niesamowicie prymitywny sposób wypowiedzi, nie mówiąc już o skali agresji i jadu.

Gość gość
Żałosne są te ostatnie wpisy, żałosna jest autorką że swoimi mądrościami, żałosne są te co tu pieprza nie czytając wcześniejszych postów. Paradoksalnie tylko ten jej mąż ma olej w glowie

Gość gość
Ludzie co z wami ? Niech każdy żyje po swojemu. Ja prdl ile tu jadu i chamstwo. I to piszą kobiety . Dziewczyny wyluzujcie trochę:-)

Gość gość
Ciebie niech pielucha twojego bachira obchodzi niż mój poziom jadu. Tak, w******ja mnie te wszystkie p***y co do pracy nie chcą normalnie jak czołowiek iść tylko jak autorka już wymyślają że po co, że mąż zarabia to niech całe życie tak siedzi. A potem na straosc wyciagnie łap po pomoc bo biedna stara, nie pracowala więc na starość kto ja do pracy weźmie. I coś tam dostanie taki darmozjad życiowy

Gość gość
gość dziś A wasza praca taka ambitna, że macie czas na kafe? Ja w swojej zawodowej pracy do której powrócę po wychowawczym nie mogłabym sobie pozwolić na necik :) Do Twojej wiadomości, bo niewiele wiesz o dzieciach, skoro swoje od razu podrzuciłaś obcym, to dziecko miewa drzemki, wtedy możesz się zrelaksować np na kafę. Gdy dziecko jest trochę starsze poświęca się mu czas naprzemiennie z własnym odpoczynkiem i pracami domowymi. Ale co ty tam wiesz o wychowaniu dzieci kukułko...

Gość gość
To miałas c*****a pracę, ja tak nie mam i tak, mogę siedzieć w necie. Zarabiam spoko. Wiec wystaczy chcieć. Sorry ale praca gdzie 8h nie masz czasu na nic to nie jet normalna praca

Gość gość
gość dziś jesteś strasznie sfrustrowana i widać, że nie masz własnych problemów, skoro wkurza cię coś takiego :) Czy ty w ogóle rozumiesz co to jest urlop wychowawczy? Urlop wychowawczy trwa maksymalnie trzy lata i po tym okresie wraca się do pracy, więc coś ci się pomieszało i to mocno. Tak, twój poziom jadu mnie obchodzi, skoro mnie atakujesz prymitywna kobieto. Swoją żółc zostaw w sobie, nie musisz jej od razu wylewać na innych. A może ty zazdrosna jesteś?

Gość gość
Naprawdę chcesz sobie zrobić drugie dziecko z człowiekiem, który cię nie szanuje? Ja bym już żałowała, że wgl mu dziecko urodziłam a tak ogólnie to bym wcale się w taką chorą rodzinkę nie pasowała, nie wiem gdzie ty miałaś oczy.

Gość gość
A skąd ty wiesz ze ja dziecko podrzuciłam komuś. JA P*****LE co tu się wyprawia:D wrózki!! Dla was się nie mieści we łbie że można sobie tak karierę uzloyc że można mieć i dziecko i prace i nie musieć mezowi gledzic że ojoj ja tak mało zarabiam to po co wracać. Można siedzieć i 3 lata i wrócić i normalnie zarabiać. Żałośnie baby z was

Gość gość
10:17 całe życie pracuje bo tak chciałam. Mam dwoje dziec I już dorosłych. Ale nikomu nie mówię jak ma żyć. I to w tak chamski sposób jak Ty. Zenujace to :-(

Gość gość
Leniwe szmaty, takie jak wy powinno się do muzułmanów oddawać, im byście służyły jak trzeba