Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobieta 31letnia a jakies glupie smarkate nastolatki...

Polecane posty

Gość gość

traktuja mnie jak konkurencje. W piaskownicy sie z nimi nie bawilam :O Won !!!

Gość gość
serio mówisz? nie jestes trollem?

Gość gość
Nie jestem trollem gosciu. Troche smieszy mnie to nawet,no ale troche szacunku do starszych sie nalezy :P

Gość gość
Zadufane w sobie ksiezniczki.

Zazdroszczą Ci bo same chciałyby być dojrzałymi kobietami.Zapewne jesteś piękna a one nie mogą tego zniesc

Gość gość
A jak to się przejawia w życiu codziennym? Gdzie masz styczność z tymi dziewczynami? Jesteś panią nauczycielką w gimnazjum/liceum czy też chodzi o jakieś panienki wysiadujące na ławce przed blokiem?

Gość gość
Sa dla mnie zlosliwe,gdy obok nich przechodze zaczynaja sobie szeptac cos do ucha albo robia zlosliwe docinki pod moim adresem.Patrza sie jakby chcialy mnie w lyzce wody utopic.Nie tylko nastolatki,ale glownie one wlasnie tak sie zachowuja.Wydaje mi sie,jakby caly czas toczyly ze mna walke w ktorej ja w ogole udzialu brac nie chce :) Nie jestem zakompleksiona i nie czuje potrzeby,zeby sie w taki sposob dowartosciowywac,udowadniac,ktora jest lepsza.To dla mnie glupie.

Gość gość
Mnie dziwi, że kobieta 31 letnia przejmuje się i porusza temat ''smarkatych nastolatek''

Gość gość
Bo to jest uciazliwe i przykre,jak za plecami ciebie obgaduja i sa wiecznie wrogo nastawione.

Gość gość
Stoimy razem pod jednym hotelem

Gość gość
gość dziś Bo to jest uciazliwe i przykre,jak za plecami ciebie obgaduja i sa wiecznie wrogo nastawione." z pewnością, ale skoro nie mieszkasz ani nie pracujesz z nimi, czyli nie musisz z nimi przebywać na co dzień, to nie jest tak źle. Polecam przemieszczanie się ze słuchawkami w uszach i muza na full jak przechodzisz koło tych siks, nie patrzeć się w ich kierunku i tyle.

Gość gość
0/10

Gość gość
Swoją drogą to co jest dla nich śmiesznego, że widzą osobę ileś tam lat starszą od siebie, ale jeszcze młodą i po ile one mają lat, że się tak zachowują

Gość am_Dyzio
zdaniem faceta, kobieta w wieku 31 lat doskonale wie, czego chce , jest bardzo dojrzała psychicznie, emocjonalnie , posiada swój styl , pracuje, modnie się ubiera i o tej porze roku , teraz gdy temperatura na zewnątrz wynosi ok. 20 st. C. to spoko wyjdzie na spacer w sukience przed kolano aby pójść na piwo z facetem, nawet nie wstydzi się wskoczyć w sukienkę nie ubierając tzytzkonosza dla własnego dobra i aby sprawić przyjemność facetowi a teraz popatrzmy na te 'modnisie' w wieku 20 lat , owszem, piękne długie i proste włosy posiadają, którymi mogą bez problemu zasłonić tzytzki ale NIE posiada żadnego stylu i żadnej klasy, nawet nie wie , czego chce ? wskoczy w kalesony pocięte żyletką i zadowolona , idzie na randkę albo spotkanie z facetem spodziewając się że facet będzie płacił wszystkie rachunki , łącznie z TAXI , wygląda, jakby okradła kontener PCK , facetowi prześle kilka nagich fotek mailem i czeka na frajera, który będzie za wszystko płacił , ponieważ rozkapryszona studentka NIE ma forsy i liczy na sponsora , jeżeli jakiemuś facetowi podobają się rozkapryszone studentki to proszę bardzo , niech płaci i nie marudzi, że jest sponsorem 'modnisi' w pociętych kalesonach, która wygląda fatalniej od stracha na wróble w polu !

Gość gość
kontener PCK haha

Gość gość
up

Gość gość
po prostu przetrzep sobie konia

Gość gość
Spostrzeżenie 2018.05.07 Zazdroszczą Ci bo same chciałyby być dojrzałymi kobietami.Zapewne jesteś piękna a one nie mogą tego zniesc x Chyba jest tak jak piszesz.

Gość gość
Pewnie wyglądasz staro niebogo. Też mam 31 i nawet alkoholu kupić nie mogę, żeby o dowód nie pytali ☺

Gość gość
Wlasnie gdybym wygladala staro,to nastolatki nie traktowalyby mnie jak konkurencje,no nie ? Tez sie mnie zawsze pytaja o dowod i jakos sie tym nie szczyce.

Gość gość
boś głupia. Mnie nastolatki nie wadzą, nic złego mi nie zrobiły. Jestem z tego dumna, że młodo wyglądam

To dla Ciebie komplement :) WIdocznie widzą w Tobie zagrożenie, czegoś zazdroszczą. Mnie od dawna smarkule ignorują, bo jestem dla nich starszą panią :D

Gość gość
gość dziś boś głupia. Mnie nastolatki nie wadzą, nic złego mi nie zrobiły. Jestem z tego dumna, że młodo wyglądam x A umiesz tez bez ublizania ? Wlasnie,ze traktuja mnie jak konkurencje sa czesto niegrzeczne i opryskliwe,wiec nie jest to przyjemne.

Gość gość
Albo cię obgadują bo wyglądasz jak wieśniara

Gość gość
gość dziś Albo cię obgadują bo wyglądasz jak wieśniara x No i ? Ulzylo ? :)

Gość gość
Gdybym wygladala jak wiesniara to wlasnie uwagi by na mnie nie zwrocily,bo tak wyglada 60% kobiet.Mam cos,czego mi zazdroszcza i stad ten jad.

Gość gość
Projekcja. Co ty masz w głowie? Acha, uroda przemija czujesz się młodo stąd ta projekcja i lekka obsesja :D

Gość gość
Zadna projekcja ;)

Nie odczytuj tego jak złośliwości, owszem może tak się czasami zdarzać, ale na podstawie tego, co napisałaś, raczej wygląda to na urojenia.

Gość gość
urojenia, jakieś manie prześladowcze i tego typu atrakcje, a potem wydaje się, że każdy jest wredny i chce ci zaszkodzić. Pora poszukać pomocy u specjalisty zanim zrobisz coś głupiego przez agresję