Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobieta 31letnia a jakies glupie smarkate nastolatki...

Polecane posty

Gość gość
Za dużo wstrętnych, agresywnych babsk łazi po świecie. Ratuj się kto może :-)

Gość patysiiia95
Słyszeliście o stronie Flirt? Jeśli nie to żałujcie! Ja jestem tam zarejestrowana już od pół roku i umówiłam się na ponad 10 randek z poznanymi osobami :) Jeśli też szukacie swojej drugiej połówki, chcecie się zabawić lub poprzeglądać nagie fotki super dziewczyn to zachęcam :). Mój nick to patysiiia95 - dodawajcie mnie! https://leadn.pl/p_uri/wdlD02gZrgOkbMPk7oN6/ts7g1ra/?parametr=

Gość gość
No i co ze mnie na sile psycholke robicie ? :) Nie tlume w sobie zadnej agresji,ogarnijcie sie :D Poza tym chyba nie czytacie ze zrozumieniem,nie napisalam,ze KAZDY chce mi zaszkodzic,w ogole to gdzie ja napisalam,ze ktos chce mi zaszkodzic ? Napisalam,ze one sa opryskliwe i traktuja mnie jak konkurencje.Tylko tyle.Fajnie tak wszystko poprzekrecac,no nie ?

Gość gość
Moze wy macie urojenia i jestescie agresywne.Prosze nie projektowac tego na mnie :)

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
Tymi dowodami to się tak nie podniecajcie, bo np. u mnie w sklepie szefowa każe sprawdzać dowody osobom wyglądającym na do 30 tki ,żeby sobie problemów nie narobić

Gość gość
up

Gość gość
Up :)

Gość gość
upppp

Gość ghghghhj
fakt młode kobiety w wielu przypadkach zupełnie nie potrafią się ubrać, jeden cel wypindrzyć się i kusić.... wzbudzać podziw niestety często nie mają czym

Gość gość
No proszę stara panna wpadła na Kafe się wyżalić i dowartościować... „taka piękna jestem i wszystkie małolaty mnie nie lubią bo taaaaka ze mnie konkurencja”. Smutne

Gość gość
Nie chce sie wcale dowartosciowac ani wyzalic. Czytaj moze ze zrozumieniem.

Gość gość
Proszę cię, przecież to oczywiste dla każdego domorosłego psychologa ze masz ze sobą problem a nie z smarkulami:)

Gość gość
Problem ze soba to masz predzej ty piszac bez powodu jadowite komentarze :)

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
20 latka zawsze wygra konkurencję z 30 latka zakładając, ze obie są atrakcyjne. Faceci zawsze woleli młodsze i żadne zaklinanie rzeczywistości tego faktu nie odwróci. My faceci tak już mamy. :) Młode ciałko, to młode ciałko.

Gość gość
gość dziś Dlaczego obawiasz się mówić za siebie i musisz się ukrywać za wyimaginowaną grupą ''wszystkich facetów''? :) Polecam psychologa. Natomiast odnosząc się do twojej wypowiedzi, akurat moje obserwacje i doświadczenia mówią coś wprost przeciwnego. Najwyraźniej miałam do czynienia z mężczyznami doceniającymi kobiecość i inteligencję, nie hedonistycznymi chłoptasiami o niskiej samoocenie potrzebujących się dowartościowywać młódkami nie mającymi nic ponad młodość do zaoferowania ;)

Gość gość
gość dziś 20 latka zawsze wygra konkurencję z 30 latka zakładając, ze obie są atrakcyjne. Faceci zawsze woleli młodsze i żadne zaklinanie rzeczywistości tego faktu nie odwróci. My faceci tak już mamy. usmiech.gif Młode ciałko, to młode ciałko. x Nie do konca sie zgadzam.Jak jakas 30latka ma ladna buzie,jest bardzo zgrabna itd.a pojawi sie jakas nastolatka o nieciekawych rysach twarzy,niezgrabna to za ktora facet sie obejrzy ?

Gość gość
A sorry,przeoczylam,ze obie musza byc atrakcyjne :)

Gość gość
Widocznie autorko jestes od nich atrakcyjniejsza,mimo,ze starsza i to je tak boli.

Gość gość
A ja jestem ciekawa w jakiej sytuacji nastolatki są wobec autorki opryskiwe? Albo kiedy, w jakiej dokladnie sytuacji cos szepcza? I o co chodzi z obgadywaniem, bo ten termin raczej odnosi sie do rozmow o osobach znajomych?

Gość gość
A no jak napisała, siedzo na ławce, czekajo na nio i jo obgadujo! No!

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
upppppp