Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z czym nosic brazy?jakie kolory dobrze sie komponuja z brazem?

Polecane posty

Gość gość

Mam sporo brązowych stopów i nie wiem z jakimi kolorami mogę je łączyć?Co dobrze się komponuje z brazami?

Gość gość
Miało być ze mam sporo brązowych topów..:-)

Gość gość
Brąz dobrze komponuje się z zielenią lub różem. Ale jakoś widziałabym to na odwrót, bo zielone lub różowe spodnie lub spódnica jakoś mi nie leżą, choć może zależy jaki model, materiał, pora roku. Latem lub wiosną ok, ale zimą nie bardzo. Dp brązu pasują też odcienie jesienne typu złoty, pomarańcz, żółć. Tradycyjna biel też. Myślę, że i jasny błękit też ładnie przełamałby ten kolor.

Gość gość
A brązowy Tshort i jasnoniebieskie jeansy? Jaki kolor tenisowek wtedy?

Gość gość
gość dziś No przy takim zestawie to mozesz szaleć. Tenisówki i białe i szare, błękitne, niebieskie, pomarańczowe, zielone, różowe, żółte. Zależy ile masz lat i w czym dobrze się czujesz, czy się uczysz chodzisz do szkoły czy już do pracy, no i w jakiej branży pracujesz, w sensie czy taki steój nie byłby dziecinny infantylny do pracy.

Gość gość
A jaki kolor majtek wtedy?

Zależy od tego, jakie brązy, czy bardziej intensywne, czy zgaszone, chłodne (wpadające w zieleń, czy w czerwień. Przeważnie ładnie wyglądają z delikatnym i z mocniejszym turkusowym kolorem, z popielatym, z czarnym, może z karmelowym, z ochrą, z beżem, z kobaltowym, z białym, ze złotym, z granatowym (takim wpadającym w błękit pruski).

Gość gość
W palecie barw dla twojego typu urody masz pasujace ci brazy, a do nich bedzie wtedy pasowac wiekszosc kolorow z tej samej palety.