Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina 350000

czy ja jestem samotna w związku czy mi się wydaje?

Polecane posty

Gość kalina 350000

mój facet jest bardzo zapracowany i praktycznie spotykamy się dopiero przed snem o 23:00, 24:00, w weekend to samo, czasem miniemy się na 10 minut w kuchni w pokoju czuje sie samotna I brakuje mi wspolnych chwil on rozkreca swoj biznes ale czy to jest normalne wsrod par ktore razem mieszkają , że tak jest..? walcze ciagle o wspolne chwile ale praktycznie udaje sie cos razem zrobić raz na 2 -3 tygodnie..

Gość gość
wydaje cie samo zycie nie marudz

Gość baby sàmą durne
chcesz mieć luksusy to ktoś musi na to zapíerdalać, przecież gość się nie rozdwoi, albo kasa albo czas, wybieraj

Gość gość
problem polega na tym że nie mam luksusów

Gość gość
Każde mu to rzucić niech się zatrudni w Biedronce na kasie, będziecie słodko razem wegetować.

Gość gość
wszystkie kobiety które znam mają facetow którzy wracają z pracy o 17 I spędzają z nimi czas..

Gość gość
gość dziś problem polega na tym że nie mam luksusów >> zależy co uważasz za luksus, bo nawet jedzenie w lodówce i dach nad głową to luksus dla wielu, więc jak to masz i facet się poświęca aby ci to zapewnić to się ciesz bo zawsze może być gorzej

Gość gość
gość dziś wszystkie kobiety które znam mają facetow którzy wracają z pracy o 17 I spędzają z nimi czas.. Zgłoś Taaa, pewnie jeszcze wszyscy dyrektorzy z 20k netto, furą za 300k i przystojni modele

Gość gość
Podaj jakiś namiar do siebie to pogadamy

Gość gość
baby sàmą durne wczoraj chcesz mieć luksusy to ktoś musi na to zapíerdalać, przecież gość się nie rozdwoi, albo kasa albo czas, wybieraj X Tak samo baby chca miec przypakowwnych chlopakow a narzekaja, ze oni chodza na silownie..

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak samotnosc w zwiazku! Jestes w.zwiazku wiec nie.mozesz byc samotna.

Gość gość
Nie przejmuj się, ludzie umierają w każdym wieku. Często jeszcze przed zrobieniem kariery. A jaką śmierć wybierasz dla swojego zapracowanego partnera? Zawał? Może wylew?