Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Szlag mnie zaraz trafi

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli, z naciskiem, podkreślam, jeżeli to Ty tu przynajmniej w niektórych wątkach piszesz, to mimo całego mojego zrozumienia i błędów, jakie na pewno gdzieś popełniłem na fali swojego życiowego przegrywu - głupio robisz i proszę przestań. Żeby nie mówić "chcę" itp., powiem że "preferowałbym" nie rozwalać tej relacji. Jeśli jednak Ty tego potrzebujesz (bo widzisz, ja w obecnej sytuacji i to jeszcze dłuuugo naprawdę kompletnie nie mogę myśleć o tym, o chęć czego mnie może podejrzewasz, tak bardzo totalnie absolutnie nie, i odpowiedź na wiele pytań brzmi nie wiem, ale może z różnych przyczyn dla Ciebie tylko to w naszej relacji wchodziłoby w grę, albo po prostu uważasz ją z jakiegoś powodu za bezsensowną czy raniącą), to zrozumiem, ale wypadałoby wyjaśnić i porozmawiać. Nie wiem z kim tu anonimowo konferujesz, ale na rany Odyna, na pewno nie ze mną. Wierz albo nie, ale świrów, anonów i trolli masz tutaj na pęczki. Mogę Ci przysiąc na co zechcesz, że od baardzo dawna napisałem tu zaledwie jednego posta, choć niestety zacząłem z powrotem zaglądać i podejrzenia mnie przerażały, ale nie chciałem wyjść na świra, bo to miejsce miało dawno odejść w niebyt. Napiszę dzisiaj do Ciebie i mam nadzieję że, jeśli się okaże, że moje podejrzenia są słuszne, porozmawiamy szczerze i bez spiny. Bardzo tego potrzebuję. Bez odbioru, nawet nie mam zamiaru więcej tu zaglądać, tutaj nie ma żadnej możliwości sensownej "rozmowy", a tylko jakaś surrealistyczna i groteskowa eskalacja aborcji mózgu. Różne rzeczy mogłem zjebać, ale nie zasłużyłem, byś mnie tak traktowała.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować