Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po komunii na 67 osób, 12500 zł w kopertach to wg was nie jest trochę mało

Polecane posty

Gość gość

Komunia była w restauracji, płaciłam po 140 zł od talerzyka. Wychodzi na że po odliczeniu pieniędzy wyszło 3 120 zł...a to jest mało...bo wychodzi na to że każda osoba dała niecałe 47 zł!!! Nie uważacie że to trochę skąpstwo? Wiem że komunii nie robi się dla pieniędzy ale prezenty powinny być godne.

Gość gość
Wymyśl coś nowego.

Gość gość
Talerzanka.

Gość gość
Wesela to też nie inwestycja więc jeśli to nie prowokacja nie wiem na co liczyłaś ;) Nikt nie będzie wydawał swoich zarobionych, najczęściej ciężko na jakąś komunie i cudze dzieci

Gość gość
zdecydowanie za mało. u nas były 42 osoby i uzbieraliśmy 18700zł

Gość gość
Prowo to trzeba umieć pisać, tępa pi/po

Gość gość
3 tys dla dziecka, to dużo. Rower i komp kupisz he he.

Gość gość
To bardzo malo.U nas 27 osob i 21tys.Masz bardzo skapa rodzine autorko.Wspolczuje

Gość gość
Komunia na 67 osób? Poje/balo Cię? Ja wesela nawet na tyle ludzi nie robiłam. No chyba, że masz 10 rodzenstwa kazde ma męża/żonę i wszyscy maja conajmniej dwoje dzieci. Bo jeśli nie to nie wiem skąd nazbieralas tyle ludu. Na komunie zaprasza się najblizsze osoby z tego co mi wiadomo. Z reszta w kwestii wesela tym samym sie kierowalismy i wyszło 50 osób dorosłych ze znajomymi w dużej mierze włącznie.

Gość gość
Po co ciągniecie tę durną prowokację> Serio jesteście takie głupie, ze w to wierzycie? Otrząśnijcie się, baby.

Gość gość
Co to znaczy godne prezenty? Prezenty mają być dla dziecka, a nie pieniądze żeby się mamie za talerzyki zwróciło. Przecież te pieniądze z kopert to jest własność Twojego dziecka, a nie twoja!

Gość gość
"gość dziś zdecydowanie za mało. u nas były 42 osoby i uzbieraliśmy 18700zł" Wy uzbieraliście? Wy??? Jakie to przykre, że pieniądze z Komunii zagarniają rodzice. Ludzie w końcu powinni się oduczyć dawać kasę i postawić na prezenty. I wygląda na to, że dziecko powinno od razu rozpakować, bo matka jeszcze gotowa je sprzedać na allegro. jest krzyk o to, że goście dają za mało, a pieniądze i tak zgarniają rodzice, a dziecko z tego nic nie ma. Ach tak, miało piękne przyjęcie, jasne ;/ Zapominacie o dzieciach w tym wszystkim.

Gość gość
masz mega biedną rodzinę. współczuję !

Gość gość
U mnie było 120 osob, zebraliśmy 80000 zł. Trochę słabo bo wiadomo że każdy powinien dać po 1000zl. Zawiodłam się strasznie na rodzinie. No ale to w większości rodzina męża okazała się taką patolą ze dała za mało i przyszła się tylko nażreć jak świnie.

Gość gość
Godne prezenty, czyli Biblia, modlitewnik, łańcuszek z medalikiem lub krzyżykiem, ewentualnie na wypasie wyjazd do Rzymu na spotkanie z Papieżem,.

Gość gość
0/10

Gość gość
12'41 ty tak na serio? uff.

Gość gość
Komunia na 67 osób??? Powaliło cię???

Gość gość
A u nas w niedzielę będą dziadkowi , chrzestni i my rodzice oraz nasza córka czyli 11 osób. Jesteśmy jedynakami.

Gość gość
Nędza. U nas było 74 osoby. Uzbieraliśmy 42000 zl.

Gość gość
Ja jestem jedynaczką, ale zapraszam ze strony mamy ciocie, wujka z żoną i dwie kuzynki z rodzinami, bo mamy dobry kontakt, poza tym syn jednej kuzynki to mój chrześniak. Kuzyna i ciocie zaprosiłam, ale mieszkają daleko i nie mają jak przyjechać. To samo moja chrzestna i kuzyn od strony taty. Więc zapraszam tylko 2 siostry taty z mężami i kuzynkę. Ode mnie wychodzi ponad 20 osób, jeszcze chrzestna córki, jej mąż i dziecko. Od męża mniej, bo ma mniejszą rodzinę. Będzie w sumie ponad 30 osób i nic z tym nie zrobię, bo by się poobrazali jakbym ich nie zaprosiła.

Gość gość
15:59 u mnie na ślubie nie było nawet 30. Poszaleliscie z tymi komuniami. Nie o to w tym chodzi. Cyrk nie komunia

Gość gość
Straszna bieda. U nas było 198 osób i uzbieraliśmy ponad 200 tys.

Gość gość
U mnie bylo 123456780 osob i 987654321 zloty

Gość gość
ja uzbierałam ok 600 tys, było 10 osób

Gość gość
dziś mało, u mnie było jeszcze mniej osób i wyszło koło miliona zł

Gość gość
U mnie nie było nikogo nawet dziecka komunijnego, nas też nie było i uzbieraliśmy milion pierdylionów. No, tak, że wiesz.... słabo u ciebie.