Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dori 7

Kiedyś wysyłałam chłopakowi nagie zdjęcia a teraz po rozstaniu szantażuje mnie.

Polecane posty

Gość Dori 7

Od kilku m-cy nie jesteśmy już razem a mimo to nadal domaga się seksu grożąc, że w razie odmowy rozrzuci zdjęcia po szkole. Co gorsza zaczął przyprowadzać ze sobą kolegę. Nie wytrzymuję już psychicznie. Co mam zrobić. Jak go powstrzymać ale tak, żeby sprawa zdjęć nigdy nie wyszła na jaw?

Gość gość
zgłoś sprawę na policję no chyba, ze chcesz zrobić z siebie sz'matę i dawać d'upy szantażyście i jego koledze

Gość gość
Ale trzeba być głupim.

Gość gość
ten chłopak właśnie potwierdził , że jest niegodziwcem i nie warto z nim się spotykać .. powiedz mu , jak się znów pojawi , że ty rozpowiesz jego rodzinie i znajomym o nim jakim jest , a jego matka zmyję mu głowę . To jest lepszy sposób niż policja ..

Gość Dori 7
Nie mogę go też oskarżyć o samo posiadanie zdjęć bo przecież sama dobrowolnie mu je kiedyś wysyłałam. Wtedy myślałam, że mnie kocha i że na zawsze będziemy razem. Ufałam mu. Nie wiedziałam, że w przyszłości okaże się zwykłą świnią. Nie mogę też zgłosić sprawy upublicznienia zdjęć bo przecież jeszcze nic nie upublicznił zdjęć. Oczywiście nie upulicznił bo ugięłam się pod szantażem. Myślałam, że to długo nie potrwa i że wcześniej czy później znajdzie sobie inną dziewczynę i da mi spokój. Wolałam to niż wstyd na całą szkołę i rodzinę a może i na całe miasto. Chyba bym sobie wtedy życie odebrała. Wmawiałam sobie, że skoro mogłam z nim spać gdy byliśmy jeszcze parą to teraz mogę zacisnąć zęby i przetrwać to co mi robi nawet gdy jesteśmy już po rozstaniu. Jednak gdy pierwszy raz przyprowadził kolegę to myślałam, że zemdleję dosłownie. Zagroziłam, że natychmiast idę na policję ale roześmieli się obaj. Mój ex stwierdził, że co najwyżej dostaną po grzywnie a moje życie po rozrzuceniu w szkole zdjęć stanie się piekłem i będę miała karę gorszą od ich kary i że jak chcę uniknąć tego wszystkiego to mam się zgodzić na trójkąt. Jestem totalnie załamana. Gwałci mnie dwóch facetów a ja nie widzę wyjścia z tej sytuacji.

Gość darmowy doradca
We wszystkim trzeba szukac pozytywow. Zamiast plakac postaraj sie spojrzec na sprawe z innej strony. Byc moze sama nigdy bys sie nie zdecydowala na trojkat a dzieki zainstnialej sytuacji masz okazje zdobyc nowe doswiadczenie seksualne.

Gość gość
A to dopiero początek, oni nagrali jak biorą cię na dwa baty i teraz dopiero będziesz posłuszna, zdjęcia to nic a nagranie zrobi furorę w sieci. Niedługo czeka cię gangbang z 10 facetami a potem klienci z miasta po 50 zł za lodzika.