Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego talerzanki okradają swoje dzieci?

Polecane posty

Gość gość
Talerzanki to super określenie. Celne w 100%. W końcu ktoś wyśmiewa te wiesniary, których nie stać na żadna imprezę a wielce robia. Nie stać was to siedźcie w domu. Do widzenia.

Gość gość
gość dziś i dlatego przyjmujecie od niego te pieniądze :) oddaje wam, bo nie ma wyjscia.

Gość gość
13:19 co, zabolało krzyworyjowko?

Gość gość
gość dziś sama masz krzywy ryj i krzywy mózg a w dodatku urojenia. Nie ja to napisałam, ale gadaj tu z osobą chorą psychicznie.

Gość gość
Autorka nie może znieść pewnych rzeczy, zrozpaczona pokrzywdzona przez zycie frustratka, wczoraj wyzywała od kobiet na litere K, a dzisiaj udaje ze jest kims innym. Nawet lekarz ci nie pomoze krzyworyjowko :)

Gość gość
Autorko, sama się chwaliłaś, że chodzisz do innych na krzywy ryj i nie widzisz w tym nic nieprzyzwoitego.

Gość gość
13:23 Nie pisałam, że chodze na krzywy ryj, tylko, że daję 50zł i kwiaty albo pościel z kory.

Gość bialaczkowa
Przecież wyzywasz od krzyworyjowek te które dają mniej niż talerzyk z górką wiec ty jesteś najlepszym przykładem talerzanki zlodziejki. Jaki jest niby cel tego żeby koniecznie oddawać za swój talerzyk? No chyba tylko zwrot kosztów. I tak cię to wscieka jak ktoś nawet normalnie łagodnie napisze ze daje tyle na ile go stać. Wtedy zaczynasz te swoje litanie o krzywych ryjach. Współczuję twoim mniej zamożnym gościom serio.

Gość gość
bialaczkowa to autorka, pisze juz jako trzecia osoba KRZYWORYJOWKO :) :) :)

Gość bialaczkowa
Nie jestem autorką a ty popadasz w jakiś szał dziewczyno. Wczoraj ci raz napisałam na innym temacie. Wychodzi na to ze nas jest więcej a ty to samo wrzeszczysz na kilku tematach. Makabryczne co za baba.

Gość gość
Tak hehe jedna osoba ci odpisuje talerzanko. Na cala Polskę jedna osoba ma poglądy przeciwne do twoich.

Gość gość
tak tak, KRZYWORYJÓWKO, wszyscy wiemy co tu wczoraj wypisywałas i chwalilas sie ze chodzac na wesela dajesz puste koperty.

Gość gość
oj autorko krzwy ryju :)

Gość gość
Za to Ty od tej krzyworyjówki i jajka kinder, udzielasz się na każdym wątku dotyczącym talerzanek. Aż tak Cie to boli? Czyżby temat dotyczył ciebie samej? Cały dzień siedzisz i udowadniasz jaka jesteś super - tylko wychodzi odwrotnie. Lec na policję, zgłaszaj, sprawdzaj IP :D Tylko daj potem znać czy rzeczywiście jedna osoba to pisze, czekam z niecierpliwością :D Może skończ już się ośmieszać.

Gość gość
Autorko, nie pisz jako pare osob bo wiadomo ze wszystkie posty o talerzankach wychodza spod twojej reki. jestes sfrustrowana bo sama dajesz 50zł komus w kopercie na wesele i sie wkurzasz bo inni powinni tak samo.

Gość gość
przecież to ty codziennie zakładasz watki o talerzankach, szukajaac ze ktos na forum ci przyklasnie. ale odpisujesz sobie sama.

Gość gość
nie odpowiadajcie tej trollicy . chłopak ja zostawił , zabrał wibrator a poniewaz jest brzydka to inny jej nie chce nawet na jeden numerek za darmo . Pokrzywdzona wielokrotnie przez los .

Gość gość
Autorko, zakłądasz te watki codziennie atakując innych i wyzywając od talerzanek, a jak juz polegniesz w bitwie na argumenty, to sie wycofujesz, zaloze sie ze dzisiaj jeszcze pare głupiach tematów zalozysz i jutro i pojutrze :P :P :P

Gość gość
Tak, to ja. Niech Ci będzie mały, ograniczony człowieku. Ale... Nawet jak to byłabym ja to miałabym do ciebie jedno proste pytanie. Skoro już wszystko wiesz po co w każdym z tych wątków o mało się nie posikasz z podniety? Szczerze mówiąc naprawdę strasznie się już ośmieszasz. Przestań się produkować bo naprawdę wychodzisz na głupka.

Gość gość
chyba masz rozdwojenie jazni :) sama sie przestan produkowac, przeciez to ty a nie ja codziennie zakladasz tutaj tematy i atakujesz innych ludzi. jestes mocno ograniczona, nieszczesliwa w zyciu i najwidoczniej pokrzywdzona przez los KRZYWY RYJU.