Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

Poszukiwany, poszukiwana

Polecane posty

Gość gość
"23:54 - gościu, trzymasz od 10 lat dane Ike? A podobno to ze mną coś „nie teges”... " x nie, nic nie trzymam, po prostu mam dobrą pamięć poza tym w ciągu tej dekady wiele razy jej dane były tu wrzucane

„nie, nic nie trzymam, po prostu mam dobrą pamięć poza tym w ciągu tej dekady wiele razy jej dane były tu wrzucane” x Słowo - klucz „jej”. Ale ja też wierzę, że Ziemia jest płaska:)

Gość zawsze szczery
Ike? Ruda? :-)

Zbieram bluzki, koszulki nocne, kompleciki, sukienki, staniki, majtki, gorsety, halki, stroje kąpielowe, sweterki, spódniczki. bede bardzo wdzieczny gdyby ktorakolwiek z Was pozwolila mi uratowac jakies swoje zbedne ubranko usmiech.gif Mój mail zawsze_szczery@o2.pl

Aha. Bo widzisz nigdy nie czytam do tyłu. Taka moja wada. Noooo czasami mi się zdarza ale to wyjątki. Ok już wracam do pierwszej strony by zawołać w sposób świadomy następnym razem :)

Siostra mojej żony, jest strasznie dupciata (21 lat), świetnie wypina tyłeczek, cały czas nim kręci... I wybraliśmy się na rowery z nią i jej chłopakiem, we 4. W pewnym momencie przyczaiłem, że nie ma wgl bielizny, i świetnie pupka opina się w legginsach :) Po powrocie do nich do mieszkania, zaczeliśmy pic flaszke. Niby nigdy nic, wpadłem na pomysł, że muszę zadzwonić i wyjsć, na co odpowiedzili, żebym wszedł do pokoju Madzi.... tam spotkałem raj na ziemi, odrazu wytypowałem szuflady w których możę leżeć bielizna, otworzyłem a oczom moim ukazały się piekne stringi- sznureczki... zaczełem się masturbować, ale skończyłem bez przypału, do jej skarpetki :)

Byłem na spacerze w parku. Na jednej z ławek siedziały dwie dziewczyny i pily piwo. Lat może z 18-17 miały, ładne, zadbane, nie jakaś patologia. W pewnej chwili najpierw jedna, potem druga poszła w krzaki na siusiu. Zaraz po tym poszły w swoją stronę. Kiedy tylko znikły poszedłem w te krzaki.... na liściach na wysokości kolan były świeże kropelki a na gałązkach chusteczki którymi wytarły pisie. Kucnalem i zacząłem zlizywac to co zostawiły po sobie, a chusteczki na koniec zostawiłem i przykładałem do twarzy i nosa. Chusteczki pachniały jeszcze leciutko słodko damskimi perfumami, obie były wilgotne zwilżone kilkoma kropelkami.

Daj spokój. Kto ma wiedzieć ten wie. Poza tym nie wyglądasz na kogoś kto buduje tu sobie renomę. A podszyw jest nie dość że niespełniony to jeszcze mocno skrzywdzony. Do tego zupełnie bez swojej twarzy. Pewnie nie pozostaje mu nic innego jak kolekcjonować własne gacie :D

Gość gość
LIbed ma ciekawe fantazje. Swoja droga on kiedys pisal z Iftar pod innym nickiem i wysylala mu foty :o

Gość gość
Ale podszyw ma wybujala wyobraznie ;)

Gość gość
gość dziś LIbed ma ciekawe fantazje. Swoja droga on kiedys pisal z Iftar pod innym nickiem i wysylala mu foty pechowiec.gif x pod jakim nickiem ?

Gość gość
pod jakim nickiem ? x Pod srakim, jak będę chciał podać to podam to Iftar na priva