Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwaga trollica opanowała kafeterię

Polecane posty

Gość gość

wyzywa wszystkich na kilku tematach . Wieśniara co chwali sie ilu pijanych obszczymurów zaliczyło ja w kiblu na wiejskiej dyskotece .

Gość gość
po co zakładasz rozpaczliwie wątki KRZYWY RYJU?

Gość gość
Wieśniara co chwali sie ilu pijanych obszczymurów zaliczyło ja w kiblu na wiejskiej dyskotece . xxx przecież to ty wczoraj pisałąs ze jak bylas mala to twoi rodzice się przy tobie seksili ile wlezie a tobie kazali spac, potem zmasturbowalo cie dwoch kolegów na studiach, jak juz za maz wyszłas i bylas w ciazy.

Gość gość
to ta krzyworyjówka :)

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
no i wuj, naklepie bachorów i będzie żyła nie pracując, a ty jak idiotka to zapieprzaj na nią i jej bachory, pisiory teraz takich promują, bo mają głupich do głosowania na nich

Gość gość
ja nie zapieprzam na nikogo patologio umyslowa. zyje sobie dostatnio a krzyworyjówy chodza na darmowe imprezy

Gość gość
Terminu "krzyworyjówka" uzywa chyba tylko jedna osoba tutaj, ta która zaśmieciła fajne tematy więc się moja droga nie wysilaj, bo to ty latasz jak potłuczona i trollujesz co się da. O nic się zapytać ciebie nie można normalnie, grzecznie, czy podyskutować, bo jak tylko coś ci nie pasuje i nie masz argumentów to się zaczyna, że to ta jedna i ta sama osoba do ciebie pisze i że jest krzyworyjówką. Weź sie kobieto lecz.

Gość gość
jakie to niby fajne tematy zaścmieciła? od paru dni całe FORUM zasmiecane jest przez jakas paranoiczke tematami o talerzankach. Codziennie zakłada nowe wątki i rozpaczliwie szuka sprzymierzeńców. Przejechała sie juz nie raz, bo jej ludzie dowalili, to teraz płacze albo udaje kulturalna. To jest osoba chora psychicznie, kto mieczem wojuje od miecza ginie jak to sie mowi.

Gość gość
haha