Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciaza???

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem tu nowa wiec nie wiem za bardzo od czego zaczac Ale przejde do sedna.. Tydzień temu w niedziele uprawialam swoj pierwszy raz, byl to stosunek przerywany. Stracilam bardzo duzo krwi, 3-4 dni po stosunku mialam plamienia. Dodam ze stosunek obdyl sie 2 dni przed okresem czyli juz w dni nieplodne Dzisiaj czyli 10 dni po, dostalam pseudo okres?¿ ma zabarwienie mocno brazowe, w sumiw czarne. Jest troche obfity, nie wiem czy to okres czy plamienie tkz implantacyjne. Objawow zadnych nie mam, czuje sie po prostu troche jakbym ten okres miala, jednak przed okresem mialam wlasnie sluz podobny do plodnego (taki mam przewaznie przed okresem) Bardzo prosze o pomoc. Prosze nie pisac nic w stylu "zrob test to sie dowiesz" bo wiem o tym

Gość gość
A jaki ci mamy pomóc?

Gość gość
No nie wiem moze ktos jest bardziej doswiasczony i powie mi jakie sa szanse ciazy itp, wiem ze zawsze sa ale jednak nic nie wiem bo pierwzy raz to pierwszy raz

Gość gość
Stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji. Spóźnił Ci się okres, więc jak sama widzisz owulacja też mogła się przesunąć. Zabezpieczajcie się i dokładnie obserwuj swoje cykle.

Gość gość
Do zapłodnienia może dojść nawet jeśli uprawiasz seks w czasie okresu. Zrób test ciążowy a najlepiej poszukaj dobrego ginekologa w swoim mieście. Polecam https://ranking.abczdrowie.pl/