Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet tylko gada i pisze o seksie. Tzn. ze zalezy mu tylko na tym?

Polecane posty

Gość gość

No może nie tylko, ale w przewazajacej czesci o tym :O Albo jak mowi mi komplementy to zawsze dotycza one wygladu, a nie mojego charakteru... Ja tez lubie seks, ale nie żeby ciagle o nim gadac. Facet jest wyksztalcony, oczytany, mamy wspolne tamety do rozmowy, a jednak glowny temat u niego to seks i co ze mna zrobi kiedy sie spotkamy :O

Gość gość
Tak zerwij z tym zboczeńcem jeszcze się dziwię że jesteś z nim

Gość gość
Znajdź sobie normalnego faceta

Gość gość
Niewyzyty intelektualista. Daj mu d**y to się przekonasz czy jest taki oczytany seksualnie...

Gość gość
Pociągasz go. Ma na Ciebie ochotę,myśli o Tobie.

Gość gość
Wiem, ze go pociagam i ciesze sie z tego, ale wolałabym zeby ciagle nie mowil tylko o jednym w kolko :O Dopiero po seksie mozna z nim normalnie porozmawiac na inne tamaty, a przed spotkaniem chcialby mowic tylko o tym.

Gość gość
On w niej widzi masturbator

Gość Rafal_Plewniak_Starachowice
Z tego opisu wnioskuje że przeszło pierwsze zauroczenie i oczekujesz tzw szczerości, otwartości, w związku... tzw wspiąć się level wyżej, poznać go powyżej zwierzęcego instynktu.... takie tam... Jeśli koleś jest taki inteligętny i też chce głębszego mentalnego poznania, które może zaowocować dłuższym związkiem powinien to wyczuć. Chyba że jest oczytanym, pamięciowym debilem teksty typu cooki funny zna na pamięć, poczytaj sobie o zawodowych podrywaczach, którzy szkolą innych. Jak byłem w Wawce na studiach najbardziej znani byli Mancer i Feniks, z tego co słyszałem dawno już po tzw ciemnej stronie mocy, czyli jeśli widzą kobitę podrywają fachowo ****ają plugawią i porzucają na pastwę innych takich jak oni. Żal mi ich bo uczą jak wyrywać, a nie jak stworzyć długoterminowy związek, jak się jest po ciemnej stronie to nie ma szans na długoterminową niewyczerpującą relację z kobietą... Filmiki o podrywaniu ich książki biblie teksty można było znaleźć na chomiku. Najgorsze co tam znalazłem to seminarium u Feniksa, gdzie starają się wmówić kolesiom, że każda kobieta to gangbang-er, a to tylko po to by stracili szacunek do kobiet i nie traktowali ich na piedestale, takie pranie mózgu. Dlatego trzeba uważać, czy to nie jeden od tych podrywaczy... szczerość przede wszystkim.

Gość gość
Ynteligęntny. Przereklamowane...ma być gientki jak guma w gaciach żeby sobie sam mógł robic brzydkie rzeczy.

Gość gość
Skąd ja mam wiedzieć? To ty go znasz i żyjesz z nim , więc zapytaj się jego.

Gość gość
Oczywiście, że chodzi mu tylko o seks a o co?

Gość gość
Jesli ciebie kocha, to chce z toba byc*****eprzyc sie jak norka. Jesli nie kocha, samo pieprzenie mu wystarczy.

Gość gość
Jak pieprza się norki?

Gość gość
Głupia pipa z Ciebie. Wolałabyć żeby na spotkanie przychodził nie napalony? Na przykład po seksie z kimś innym?

Gość gość
Wy już jesteście razem czy dopiero się spotykacie?

Gość gość
Autorko zerwij z nim. Rafal_Plewniak_Starachowice dziś Aż strach się bać poznać faceta jak takie intrygi knują.Masakra

Gość gość
Zerwij z tym roochaczem i poszukaj prawiczka

Gość gość
@gość dziś Jak pieprza się norki?<< Duzo i czesto ;-).