Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mało stanowczy podejmij wyzwanie

Polecane posty

Gość gość

Lubię dyskutować, polemizować, posiadasz cechy, które mogą być przydatne w naszej konwersacji. Twoja złośliwość, opryskliwosc mi imponuje gdy mam zly humor. To co? Chętny?

Gość gość
Nie da rady, on tylko kąsa.

Gość gość
Olał cię bo piszesz z pomarańczy :)

No, nareszcie zapowiada się ciekawie:) Czekamy na falę hejtu czy masz jakiś pomysł w zanadrzu? Żeby uniknąć pomyłek - rozmawiam z facetem czy kobietą? Bo zakładam, że stały nick to zbyt wiele?;)

Gość gość
Haha pierwsze pytanie to czy rozmawia z facetem czy kobieta? Koleś ma w stosunku do kobiet uraz dlatego to takie ważne. Na innym forum napisał że są tylko ssakami z cyckami i samicami. Swoją drogą dziwne że ktokolwiek chce z kimś takim rozmawiać o ile nie założył sobie tego wątku sam. A po drugie on znowu tu siedzi. 18 godzin na dobe przed kompem, współczuję takiego życia.

25 godzin na dobę, czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, przynudzasz i wygłaszasz opinie z dvpy. Czekam na temat do dyskusji. Kolejne hejty na tym topiku zlewam.

Gość gość
Nie chciej być durna, arogancka i irytująca- bo dlatego zakładają :) A ci co zakładają też chyba życia nie mają... Ja mu od dawna nie odpisuje, bo głupio pisze i tylko po to, żeby sprowokować. a wy to łykacie i mu odpisujecie i jeszcze tematy zakładacie- aż tak szukacie uwagi??? I tak się właśnie szerzy głupota w świecie.

Gość gość
On tu siedzi i wtrąca we wszystkie wątki komentarze bez polotu. Omija tylko te traktujące o seksie, bo nie miałby w tym temacie nic do powiedzenia.

Hahaha, Mało_stanowcza, super:D Co robię? Staram się zmusić do myślenia. Zazwyczaj nieskutecznie, co wywołuje oburzenie. Było wiele osób, którym „dokopałem”, ale nie brały tego do siebie. Czasem było mi nawet głupio. I potem rozmawiałem z nimi zupełnie normalnie. Po prostu robię selekcję.

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
Mam niesamowicie zły dzien, dużo jadu w sobie. Mam fajnych znajomych, więc oszczędzam im tego, a malo stanowczy lubi to połączymy przyjemne z pożytecznym. Mało stanowczy temat do rozmowy jaki proponujesz?

Gość gość
zawsze szczery to kobieta.

Gość gość
Mało stanowczy Czego ostatnio nauczyłes się zupełnie nowego?

Gość Teppic   No1
Dobrym tematem są żałosne próby wybicia się na anonimowym forum przez fikcyjne rozmowy, o tym porozmawiajcie :D

Gość gość
Zawsze szczery Kiepski doping, spróbuj czegoś mocniejszego w subtelnym wydaniu

17:00 Niezłe. Ale obawiam się, że odpowiedź Cię rozczaruje. Ostatnio nauczyłem się, że lepiej, gdy ściągacz do sprężyn amortyzatorów jest dłuższy niż krótszy. I że taka sprężyna jest bardzo niebezpieczna, dlatego podczas ściskania należy do środka włożyć jakiś klocek. Dokładnie przedwczoraj się tego nauczyłem, później była posucha w zdobywaniu nowych doświadczeń.