Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mało stanowczy podejmij wyzwanie

Polecane posty

„Mlode pokolenie jest swiadome moze to by wnioslo coś w temat?” x A jak uważasz? I czym według Ciebie przejawia się ta „świadomość młodzieży”? xxx „Sorry ale Twoje rozwiazania takie wojenne strzelac, zabrać Ty stary dziad czy jak?” x Ja wybieram proste, skuteczne i definitywne. Masz lepsze?

„Mało stanowczy odpuszcza, zapraszam innych do dyskusji jak dbac o lasy?” x Szkoda, że przegapiłem. Odpuszczam. Miało być wyzwanie, będzie o greenpeace. Miłej dyskusji.

Gość gość
Jaka jest skuteczność w strzelaniu do gnoi skoro śmieci nadal w lasach?

Gość Tania bez ubrania
Fatalny falstart. Życie mnie gania bezlitośnie. :-(🖐️

„Jaka jest skuteczność w strzelaniu do gnoi skoro śmieci nadal w lasach?” x Mam nadzieję, że to nie autorka... Jaka jest skuteczność zamykania morderców, skoro ich ofiary nadal nie żyją?

Gość gość
Malo stanowczy Strzelanie do gnoi nie jest rozwiązaniem, wysil się.

„Strzelanie do gnoi nie jest rozwiązaniem, wysil się” x Podaj lepsze, a tak na marginesie nie jestem tu dla Twojej przyjemności.

A daj spokoj ,kiedys znalam takiego co chcial zyc w zgodzie z natura ,kumpela ostatnio slyszala ,ze wyzera z biedronkowych binow bo nie bedzie nabijal kasy kapitalistom i mordercom drzew..:O (nie jest bezdomny)

Gość gość
Jak to nie :O

„wyzera z biedronkowych binow” x Oni się jakoś nazywają, ale mi uciekło. Cały ruch to jest. W sumie jeśli lubią, mi nie ubędzie, to czemu nie. Jakąś ideologię musieli sobie dorobić, bo co, mieli twierdzić „mam nierówno pod deklem a salmonella była żoną Salomona”?

Nie no wszystko pieknie ladnie ,tylko niech nie smierdza,gola bobra i wlosy myja .. Ja znam tylko nazwe "treehuggers",ale faktycznie masz racje ,ze to zorganizowana grupa . Sama kocham nature ,ale nie swiece w busie wlochami spod pachy I nie koczuje w namiocie pod parlamentem..

Gość Maryyyś
Hmm.... Kto wygrał? ;)

Gość gość
Ogłaszam zwycięstwo dla autorki :)

Gość Maryyyś
Jakoś tak ;))

Gość gość
Dziękuję:)

Gość Maryyyś
"Jakoś tak" odnosiło się do silnika. Nad ogłoszeniem. zwyciestwa dla Autorki polemizowalabym.

Wydaje mi się, że ci od śmietników inaczej się nazywają, ale nie wiem, może przekazują fluidy drzewom:) Już nie bądź taka radykalna, nie chcą golić bobra to ich sprawa, ale myć by się mogli, bo ich smród to już niekoniecznie „ich sprawa”:) Mają jeszcze jakieś zajawki oprócz robienia konkurencji bezdomnym i czochrania się o drzewa, czy to jest ich życiowe motto? Swoją drogą jak następnym razem zobaczę „przyjmij wyzwanie” to chyba poprzestanę na ZSowym „spier.laj” I jeszcze mu się kiełbaska na grillu spaliła:)

Gość gość
Maryys dlaczego? Mój argument dotyczący edukacji dzieci i młodzieży wnosi więcej niż strzelanie do gnoi, biorąc pod uwagę, że gnoj można różnorako interpretować, gdyby dosłownie to jeszcze gorzej. Brawo Ja :)

No masz, jest cisza, spokój, wiatr hula, jakiś koleś przywiązany do drzewa śmierdzi, jedno mrugnięcie oczami i pierdut, śmietnik przy biedrze pod okupacją:)

Gość gość
Mało stanowczy. Kiedy ostatnio pracowałeś? A może nie pracowałeś w ogóle. Masz jakieś zainteresowania, pasję, wychodzisz kiedyś z domu? Serio pytam.

Gość Maryyyś
18:32 Twój argument jest ok. Temat lasów tez. Ale mieliście się "poprztykac" na argumenty i złośliwości ,a ten temat jest zwyczajnie za poważny. No i .... dał chłopak rade! ;) Dobra, w ramach wsparcia akcji - jak oglosza akcje sprzątania lasów, odstawie lampkę z winem, rusze tyłek z tarasu i pomoge. Syf jest niesamowity.

18:32 Tak, tak, niunia, wygrałaś, wpisz sobie do CV. Referencje prześlę mailem, tylko nie męcz się nad kolejnym wyzwaniem, bo ZS kolacji przez Ciebie nie zje. A w sumie bardziej mnie interesuje jego menu.

Gość gość
Masz racje temat za poważny był. Ms co myslisz o golych pepkach?