Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mało stanowczy podejmij wyzwanie

Polecane posty

Gość gość
Przedwczoraj to sporo czasu, w pytaniu było ostatnio.

Nie wiem z kim rozmawiam, ale może tekst był za długi, więc powtórzę: „później była posucha w zdobywaniu nowych doświadczeń”

Gość gość
Podczas posuchy też można się wiele nauczyc, podam przykłady: Nauczyć się cierpliwie znosic posuche Usłyszeć swoją intuicję Poczuć nudę Akceptować posuche Czyżbyś był powierzchownym człowiekiem?

Piszę z telefonu więc nie sprawdzę ile ta jaszczurka ma wpisów :-) ale i tak brawa za odwage A BTW, gdzie ta polemika?

„Nauczyć się cierpliwie znosic posuche” x Trudno nauczyć się dwa razy tego samego xxx „Usłyszeć swoją intuicję” x Nie piłem od przedwczoraj xxx „Poczuć nudę” x Tego nie potrafię i nie widzę powodu, dla którego miałbym się tego uczyć. xxx „Akceptować posuche” x A co robiłem od przedwczoraj? xxx „Czyżbyś był powierzchownym człowiekiem?” x Oczywiście. Może sprecyzujmy - chcesz rozmawiać o mnie, czy na jakiś temat?

Gość gość
Rozmowa o tobie niestety powiała nudą czyli na jakiś konkretny temat. Nie chcesz polityki, ok rozumiem. Jak dbać o lasy? Propozycje, projekty, które Twoim zdaniem będą dobre.

Gość Maryyyś
ZS ... piwo, papryka??? A "Twój silnik"???? ;)) porzucony w innym topiku? Ach Ty draniu! ; ) ;) To już koniec rzucania rękawicy MS???

„Jak dbać o lasy?” x Miało nie być o polityce:o Projekty zalesień i gospodarki drzewnej funkcjonują już od lat, więc nie bardzo wiem co w tej dziedzinie można więcej zrobić. Strzelać do gnoi, którzy wywożą śmieci do lasu? Pozbawiać ich majątku i sprzedać na Kamczatkę?

ZS, czyli ja się dopiero teraz dorobiłem?:o Należała Ci się ta spalona kiełbasa! Ale nudą wieje, fakt. Nie wiem czy się doczekam na to wyzwanie.

Gość gość
Mało stanowczy nie dramatyzuj, uogolniasz ze szok. Jest dużo gnoi co las niszczą i ty już byś strzelał, jakie konstruktywne rozwiazanie proponujesz?

„a do innych idiotow tez by mozna bylo strzelac?” x Eskalacja przemocy?:) To lubię, moim idolem jest Ender i jego gra:)

17:35 „Pozbawiać ich majątku i sprzedać na Kamczatkę?” x Słuchaj, nie chce mi się kopiować i wklejać ponownie własnych tekstów. Czekam na to wyzwanie, ale z coraz mniejszą, nomen omen, nadzieją.

Gość gość
Zawsze szczery nie podpuszczaj

Gość Maryyyś
17:32 dla mnie też! To jednak się zapisze na strzelnice.

Gość gość
A co z edukacją dzieci i młodzieży w tym temacie? Mlode pokolenie jest swiadome moze to by wnioslo coś w temat? Sorry ale Twoje rozwiazania takie wojenne strzelac, zabrać Ty stary dziad czy jak?

Gość gość
Mało stanowczy odpuszcza, zapraszam innych do dyskusji jak dbac o lasy?

Gość Tania bez ubrania
"Już szron na głowie już nie to zdrowie a w sercu ciągle maj". ;-)