Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy facet strzela focha... co robić?

Polecane posty

Gość gość

Po ostatnim spięciu mój facet przestał się do mnie odzywać. Wkurzył mnie wtedy ostro, więc mu wygarnęłam. Od tego czasu nie dzwoni nie pisze. Chyba się obraził, albo o coś innego mu chodzi, kto wie. Moje pytanie- co najlepiej zrobić, nie odzywać się również, niech wie, ze to na mnie nie działa, czy może wręcz odwrotnie, przerwać tę dziecinadę, niech wie, kto jest mądrzejszy? Może ktoś ma doświadczenie z takimi obfochanymi panami?

Gość gość
Leć przepraszać zaliczyła na kolanach bo jeszcze sobie odejdzie do innej i co wtedy zrobisz?

Gość gość
Tak zawsze szczery szukać innego bo albo ma być idealnie albo kop w d**e co nie ? Autorko nie słuchaj go bo jak on będziesz sama jak palec bo jaki to problem szukać co chwile innego prawda? Zadzwoń i pogodzcie się jak ci na nim zależy bo życie jest za krótkie żeby siedzieć na kafe jak zawsze szczery i szukać co chwile innego czy innej. Powodzenia

Gość gość
Niby racja, żeby nie szukać od razu innego po każdej kłótni, ale facet strzelający fochy to nic dobrego. Jeśli miałaś rację wygarniając mu to nie powinien się obrażać. Raczej trudno być w związku z facetem, któremu nie możesz nic powiedzieć, bo się obrazi... I tak całe życie masz za nim chodzić potem i prosić, żeby przerwał focha i się odezwał? Bo mu powiedziałaś cokolwiek i to słusznie? No średnio... Co robić? Napisz mu, że to dziecinne, że się nie odzywa i że nie ma sensu ciągnąć głupiego milczenia- i zobacz na jego reakcję. Jeśli jest normalny w miarę to powinien się już normalne odezwać, ale jeśli dalej będzie cudował mimo tego, że miałaś rację i odezwałaś się pierwsza- może przemyśl czy tak chcesz żyć.

„Autorko nie słuchaj go bo jak on będziesz sama jak palec” x Ty też piszesz biografię zawsze szczerego? Może nie zrozumiałaś przekazu, więc rozrysuję: facet z fochem to baba. Autorka jest kobietą. Kobieta i baba to lesbijki. Z tekstu nie wynikało, że autorka jest les lub chociaż bi, ergo taki związek jest bez sensu.

Gość gość
11:01 - wszystko na temat.

Gość gość
Mało stanowczy - w 100 procentach przyznaję ci rację.