Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam sumienia

Polecane posty

Gość gość
Mało_stanowczy dziś No i jak mam Cie nie kochac? :) Od poczatku we mnie wierzyles, dziekuje Ci. autorka

Gość gość
12.41 - 1. Jesteś punktem 3 , a ludzi w innym wątku na Twój temat ponosi fantazja - a odpowiedź jest prosta. Kim jest MS ?- jest psychopatą, czym się zajmuje - tego jeszcze nie wiadomo, ale prawdopodobnie nosi biały kołnierzyk - z dobrego serca powinnam zamieścić link z tamtego wątku do tego. 2. Trolling internetowy jako przejaw psychopatii :)

Gość Teppic    No1
To nie kwestia braku sumienia, a sposobu jego kalibracji. Też by mi powieka nie drgnęła przy podrzynaniu gardła Macierewiczowi czy Kaczyńskiemu.

Gość gość
gość dziś Zupelnie nie rozumiem dlaczego tak niekonsekwentnie odnosicie sie do tej psychopatii... Ja bylam wg kogos psychopatka ale juz Leon nie, bo on byl zawodowcem. Malo stanowczy jest psychopata bo udziela sie na kafetere, ludzie wiecie w ogole co znaczy psychopata bo ja mysle, ze to wy macie problem ze zrozumieniem tego pojecia a nie ja. x Teppic No1 dziś To nie kwestia braku sumienia, a sposobu jego kalibracji. Też by mi powieka nie drgnęła przy podrzynaniu gardła Macierewiczowi czy Kaczyńskiemu. x Nie mialam na mysli jakiegos Trynkiewicza tylko zupelnie przypadkowe osoby. autorka

Gość Teppic  No1
Autorko, żeby mieć podobny ogląd na sprawę jak ty, wystarczy rozumieć, że większość ludzi to idioci, mamy przeludnienie, PiS wspiera generowanie niepełnosprawnych a liczba tych, którzy chcą nami manipulować zawsze będzie większa od liczby tych, którzy nie mają tych ambicji (co wynika bezpośrednio z etologii). Tak naprawdę, to im człowiek więcej wie o świecie, tym bliżej jest do podobnych wniosków.

Gość gość
14.28 - 1. A mnie się wydaje, że Ty na siłę chcesz utrzymać ten wątek. 2. Leona nie oglądałam, więc się nie wypowiem. 3. MS - sam sobie zażartował, że jest psychopatą kalkulatywnym, a ja ten żart podchwyciłam. 4. Nie rozumiem o co Ci chodzi z Trynkiewiczem i panami politykami.

Gość gość
@gość dziś Mysle, ze jestes statystycznie przecietna kobieta :p Gdybys miala faktyczne uzdolnienia/mozliwosci w tym kierynku - wtedy mozesz sie zaczac martwic...

Gość gość
autorke uwiera dekiel

Gość gość
gość dziś @gość dziś Mysle, ze jestes statystycznie przecietna kobieta jezyk.gif x zdania jak widzisz sa podzielone ;) W swoim mniemaniu jestem niezwykla :P x Gdybys miala faktyczne uzdolnienia/mozliwosci w tym kierynku - wtedy mozesz sie zaczac martwic... x Kto moze to zweryfikowac? Ty? :) autorka