Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tez to widzicie, że rodziny mające dużo za uszami, często są ultrakatolickie?

Polecane posty

Gość gość

moja znajoma jest dzieckiem żonatego (z inną niż jej matka) faceta, jest ultrakatoliczką, sciany poobwieszane obrazami swietych, a w zyciu kieruje się zasadą utylitaryzmu, wejdzie w dooopkę nawet najgorszej świni, która ją obgadywała, jeśli jej sie to wybaczanie akurat opłaca. Tam, gdzie interesu nie ma, nie ma tez wybaczenia.

Gość adamus_swoisty
Taaa, jak słyszę o tych katolach wszystkich co robią z siebie świętych a krzyczą w niebo głosy jaki dobry rząd mamy, a gdy się sprzeciwisz to do gardła doskoczą.. Zupełnie jak wyznawcy rydzyka...

Gość gość
Moja ciotka - dzieci z kilkoma mężczyznami, w tym jedno z księdzem a drugie z osiedlowym degeneratem, jednocześnie jest dewotką, wszystkich namawia na jakieś pielgrzymki, jakieś szkaplerze i podobne, w kościele prowadzi jakieś nauczanie a w rodzinie ludzie się uprzedzają żeby na nią uważać bo obgaduje jednego do drugiego.

Gość gość
17:01 matka mojej kolezanki ma dziecko z żonatym. Najpierw się brała za jubilera, bo za komuny złoto było czymś, a teraz ma księdza w łóżku. Masakra. Kasa, kasa, kasa!