Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ten sms swiadczy ze facetowi chodzi tylko o seks czy moze o cos wiecej?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli napisal tak "Stesknilem sie za Toba- za bliskoscia Twoich dloni ust i ciala. Za zapachem Twojej skory i jej delikatnoscia za Twoimi reakcjami na moje pieszczoty. Ciesze sie ze juz wkrotce bede mogl sie Toba nasycic ale zaluje ze to jeszcze nie dzisiaj. Pozdriawiam caluje i tesknie ;" To byla rekacja na to, ze ja jemu napisalam, ze troche sie stesknilam. Chcial mi przez to dac do zrozumienia, ze chodzi mu tylko o seks? Czy wrecz przeciwnie?

Gość gość
sms brzmi jak wymyślony przez ciebie żeby napisać śmieciowe prowo.

Gość gość
Tylko na seks, i daje Ci to do rozumienia. Nie rozmowy, obecność tylko pieszczoty,usta etc. Nie zakochuj się.

Gość gość
na pewno chodzi mu o seks, ale to przeciez nie skresla faceta, bo kazdemu chodzi o seks. a ten widac jest jeszcze dodatkowo mily i cieszy sie z widoku twojej osoby oraz sprawiania ci przyjemnosci.

Gość gość
Facet by tak nie napisał, ściema, albo jakiś wrażliwiec, kobiecy typ.

Gość gość
Kobiecy to on nie jest, może ma taki styl pisania :P Akurat na codzien jest dosc meski, a przepisalam slowo w slowo tak jak napisal

Gość gość
daj se spokój i nie wkręcaj ludzi, żaden facet tak nie napisze. Chyba, że pedał do pedała

Gość gość
To mnie rozbawiliscie :D do pedala to mu akurat daleko, ale to troche taki typ romantyka moze?

Gość gość
A dlaczego ten sms nie brzmi mesko, bo jest romantyczny? W takim razie , swiadczy o jakichs uczuciach waszym zdaniem? czy niekoniecznie?

Gość gość
Samuraje pisali wiersze , byli wojownikami kierującymi się kodeksem Bushi-Do . Byli bardziej męscy niż ci co teraz uważają innych za niemęskich. PS. Przykładem cnót samurajskich był wielki mistrz miecza, poezji i malarstwa -MUSASHI.

Gość gość
Chce seksu. Wszyscy faceci są tacy sami.

Gość gość
No wlasnie tylko niepokoi mnie to, ze nie pisal np. ze teskni za rozmowa ze mna, albo za moim widokiem itd. tylko nawiazuje do seksu. Wiec moze chodzi mu tylko o jedno, moze tak mi sugerowal?

Gość gość
Zeby pogadac to nie trzeba sie koniecznie spotkac :) nie, on nie teskni za rozmowa, bo kto przy seksie gada.

Gość gość
Rozumiem autorko twoje rozgoryczenie, bo niestety, ale skoro intuicja podpowiada Ci, to pewnie ma racje:-(

Gość gość
Autorko a stawial kropki?

Ktoś dobrze napisał - autor wysmarował „romantycznego” SMS i czeka ma ocenę. Nic w tym w sumie złego. xxx Słabo. Nie „tragicznie”, zwyczajnie słabo. Przekombinowałeś. Przeczytaj go sobie na głos to bedziesz wiedział o co chodzi. To nie jest podanie o kredyt, nie pakuj wszystkiego nie dość, że oficjalnie, to jeszcze w jeden SMS. No i chłopie, bez przecinków to równie dobrze możesz zrezygnować ze spacji. To akurat jest dramat.

Gość Hedorivka
Ojzu, ja bym się porzygała od takiej słodyczy xD Nie siedzimy w jego głowie, więc nie słuchaj nas do końca. Ale napisał tylko o aspektach seksualnych.

Gość gość
19:55- no wlasnie i to mnie niepokoi, ze tylko o nich...Niby sms byl dosc wylewny, wrecz poetycki ale tylko o seksie

Czyli podtrzymujesz wersje, ze jesteś dziewczyną, która dostała takiego SMS, a nie chłopakiem, który chce go wysłać? OK, mogłem tu trzepnąć tekst, po którym dziewczyna by zmiękła, ale jak nie, to nie. Miłego wieczoru:)