Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę, pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość
09:00 Gdybyś była w gorszej sytuacji, to byś miauczała jak kot wszędzie, gdzie by się dało, założę się. Oczywiście jesteś wszystkowiedząca i doskonale wiesz, jak postępują ludzie uwikłani w kredyty i nie mający pieniędzy. Chyba za mało doświadczenia życiowego zebrałaś, więc milcz i się nie pogrążaj.

Gość gość
gość dziś Wyzwiskach, które słusznie się takiemu chamowi, jak Ty, należą. Łaski nie robisz, wypad stąd.

Gość gość
Jak zarabiasz 50kmc to jej pomóż bo ja jestem z innej bajki gdzie 10k to 20 seksow z super laskami z roksy. A że się szanuje dla dobrej duszy to nie korzystam.

Gość gość
gość dziś ''... ja jestem z innej bajki gdzie 10k to 20 seksow z super laskami z roksy. A że się szanuje...'' xx I Ty niby się ''szanujesz''? Śmiech na sali. Ani siebie, ani nikogo, jak widać. Nie mam jak pomagać, Autorka bezmyślnie nie podała kontaktu prywatnego.

Gość gość
dziś lepiej być samemu z fura pieniędzy niż tak jak autorka samemu z dzieckiem i dlugami, która oczekuje że facet ucieszy się z obcego dziecka, chyba tylko jak sam ma bo inaczej nie widzę tego, czasami nie da się pomóc, przestałem już dawno być fraierem którego wykorzystują kobiety a po pomocy mówią jesteś fajny i idą do lobuza dać tyłka. Pieniądze albo seks za pomoc, wolę być cham niż wykorzystywany. Życie mnie nauczyło, że z wam trzeba tylko w ten sposób.

Gość gość
Oczywiście że się szanuje, miałem oferty seksu, odmowilem kilka razy i nie mam teraz alimentów na głowie. Stać mnie by przeleciec całą rokse i nie robię tego. A jak widać głupi jestem, że sobie odmawiam. Mimo wszystko wierzę w dobra dysze co mnie pokocha i doceni. Wy sobie możecie pisać o mnie źle a ona gdzieś tam może jest i czeka.

Gość gość
09:09 taaaa Hahaha żałość mnie ogarnia na te twoje "mundurosci":D Prosiłabym Sie, zeby mi obcy ludzie długi spłacali?? Hahaha! Padne! Rozumiem ze ty tak robisz i to twoj sposób - zaciągnęłam sie, niech jakas frajer spłaci? Niezłe jestes p******a. Albo jestes moze autorka? 10 tysiecy to jest do przejścia, ludzie maja nie takie problemy, jesli autorka nie nadaje sie do prowadzenia dg, mogła sie nie brać za to, bo Zawsze trzeba byc przygotowanym również na porażkę. Jedyna osoba jaka sie pogrąża jestes ty z tymi żałosnymi tekstami:-/ taaa miauczalabym, zeby mi obcy ludzie hajs przelewali:O

Gość gość
09:09 No i współczuje Cie doświadczenia życiowego, jakim jest szaleńcze zaciąganie pożyczek i proszenie sie Ludzi, zeby je spłacali. Temat jakiejś naciągary, a ta jej broni jak szalona:D A jesli to prawda - moze by poczytała w necie, co zrobic, a nie szukała jeleni, ktorzy jej spłaca kredyt? Za wizytę w banku ktos jej łeb urwie? Dlaczego Autorka zniknęła? Moze najpierw spróbuje innej pracy, badz Dodatkowej, zeby zarobić na ratę kredytu (chyba nie jest jakas baaaardzo wysoka przy takiej kwocie Kredytu), zamiast na animowym forum wyciągać reke?:O

Gość gość
Ja bym rozwazyl pomoc za np rok związku i bzykania. Wtedy by mialczala aż by sąsiedzi wychodzili na papierosa. Skończyłem z byciem fraierem dla kobiet. Nie ma pomocy za fajny jesteś a chwilę później umawiasz się ma seks z lobuzem za darmo.

Gość gość
Tu autorka. Nie zniknęłam, po prostu mam też obowiązki poza internetem i nie spędzam w sieci kilku godzin dziennie. Ktoś pytał jaka firma upadła. Prowadziłam mały punkt ksero i opraw prac licencjackich, laminowanie, wydruki itd. dziękuję za każde miłe słowo skierowane do mnie, postaram się nie wpaść w te cholerne myśli samobójcze . Dla mojego dziecka.

Gość gość
Jeszcze powtarzam że nie oczekuje że ktoś wyłoży mi kilka tysięcy bo to duża kwota. Myślałam raczej o jakis drobnych aby się uzbierało. widziałam te wszystkie zbiórki w sieci oczywiście głównie na leczenie chorób za granicą i naprawdę dostrzegłam potęgę internetu. Ludzie wpłacali po 5 zł ale zasięg był ogromny i w tydzień zbiórki miały po 300 tys nawet.

Gość gość
gość dziś Tak ciężko zrozumieć,że Autorka nie rozważa tego typu propozycji? Nie pisała ani o chęci zawarcia związku,ani o świadczeniu usług seksualnych za pieniądze. Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
Dawanie d... za kase to uczciwa praca, w wielu krajach legalna, a zebranie po forach to dopiero zenada i szmacenie sie.

Gość gość
Autorko, to załóż taką zbiórkę. Są strony gdzie możesz zbierać na dowolny cel, tylko musisz udokumentować swoją sytuację - wysyłasz np. dowody jakie masz dochody, ile kosztuje mieszkanie, jakie masz długi, ile alimentów. Dokumenty nie są upubliczniane, a w zbiórce jest opisane jaka jest twoja sytuacja. Ba, jeśli podasz mi link do takiej zbiórki, sama pomogę bo opisana sytuacja jest ciężka. Tyle że na razie nie mam najmniejszego dowodu na to że taką faktycznie masz i dawanie c****eniędzy to byłoby czyste frajerstwo. I jakoś nie odnosisz się ani słowem do innych rad które tu padły - dlaczego?

Gość gość
Ktoś napisał abym zamieniła mieszkanie na mniejsze - wynajmuje mieszkanie, nie mam swojego. Owszem, mogę wynająć inne, ale nie każdy chce samotna matkę z dzieckiem przyjąć, poza tym na start z wynajmem często pobierana jest kaucja więc trzeba wydawać drugi tyle na start. Tutaj mam zaprzyjaźniona sąsiadkę, która w zamian za zakupy i pomoc w domu opiekuje się moim synem, kiedy na pracuje. Kobieta jest sprawna i zdrowa, ale już na emeryturze i ma wolny czas. Więc dla mnie to też odciążenie. Jeśli chodzi o pomoc w banku - oprocentowania typu kredyt na kredyt są duże, a jak wspomniałam jedną pożyczka jest wzięta z parabanku, to chwilówka, która urosła.. wiem, było to głupie, teraz widzę, jak strasznie postąpiłam biorąc coś poza bankiem. Ale czasu nie cofnę. Wieczorem sprawdzę jak wygląda temat zbiórek i być może odważe się założyć taką i dać link. Będę wdzięczna za każdą złotówkę. Po prostu chciałabym przestać budzić się z poczuciem stresu i "pleców" w postaci długu, który się za mną ciągnie. Wolę pracować na etat u kogoś niż już mieć te swoją firmę, która przyniosła problemy. Marzę o skromnym życiu za jedną pensje, ale bez tej cholernej historii kredytów. Pozdrawiam wszystkie miłe osoby.

Gość gość
Jeszcze co do pisania że dałam **** ojcu dziecka na jedną noc - napisałam że ciąża byla efektem jednej nocy, ponieważ nie planowaliśmy jej i nie przygotowywaliśmy się - musiało to się stać po prostu jako tradycyjna wpadka. Ale z ojcem dziecka byłam w normalnym związku. Niedługo potem wyjechał za granicę, nikt nic nie wie, tzn oficjalnie bo pewnie koledzy wiedzą gdzie. Urwał wszelkie kontakty ze mną, telefon, mail, wszystko milczy. Nie widziałam i nie mam z nim nic wspólnego od dwóch lat. Tylko raz słyszałam od kogoś ze nie ma planu wracać do Polski bo nie ma do czego i nie chce. Na tym historia się skończyła, teraz jedyne co wiem o nim na pewno to imię i nazwisko. Meldunek staly pewnie też zmienił.

Gość gość
Ciężko powiedzieć ale jakby np to był twój mąż i by umarł to byś miała chociaż rentę rodzinną na dziecko czy coś. Znajoma po wojskowym dostała jako żona chyba i na dziecko też bo zarabial dobrze i odprowadzał składki, wtedy dziecko poki się uczy ma pieniądze

Gość gość
Ale chyba wiesz idiotko jak się nazywa ojciec dziecka? Nie wystąpiłaś o alimenty? Coś kręcisz :-)

Gość gość
Gość 15;00 idiotko napisała że k***a była z nim w związku więc raczej wie. Jap*****le czemu każdy gdzieś snuje domysły i oskarża mało jest osób co są zadłużone! Poza tym ja vym sama wola dzieciaka utrzymać i mieć święty spokój niż uniżenie błagać o marne 300 zł takiego gnoja co za granicę s*******a jak się dowiaduje o własnym dziecku:/ co ma ścigać gończym po Europie? Wtf

Gość gość
Autorko załóż zbiórkę

Gość gość
No właśnie załóż zbiorke bo na piękne oczy i anonimowo każdy może pisać co chce a ty będzie to zweryfikowane.

Gość gość
Ciekawe ile w stanie jest się uzbierać na takim kafe hajsu

Gość gość
Też jestem ciekawa ile osób daje się nabrać na takie brednie.

Gość gość
A z takich zbiórek trzeba płacić podatek?

Gość gość
Figę z makiem dostanie. Jedna wielka ściema i tyle.

Gość gość
Nie trzeba płacić podatku

Gość gość
Autorko, a rodzice nie mieli mieszkania? Piszesz, że nie żyją...

Gość gość
Tu autorka. Raczej zamykam temat , nie odważyłam się na założenie zbiórki, trochę wstyd, bo nie wiem czy jestem anonimowa, a kolejna sprawa, to taka że nie uzbieram takiej kwoty tutaj, niestety może z dwa komentarze były chętne aby pomóc. Musiałbym mieć wielkie zasięgi aby to doszło do dużej ilości osób. Konto na zrzutka.pl założyłam, ale nie wiem czy założyć zbiórkę.. co do mieszkania rodziców - zostało zlicytowane, tzn ojciec miał długi i ja zrzeklam się spadku po nim aby nie odziedziczyć w spadku tych długow. Byłam u notariusza i musiałam zrzec się z jakiejkolwiek spadku bo wtedy dziedziczy się wszystko a więc też zadłużenia. Aby nie robił tego jego wnuk a więc mój syn to też zrzeklam się spadku za niego jako opiekun prawny. Ciągle biję się z myślami o zrzutkę ale jest po prostu mi wstyd za zebranie.

Gość gość
Ja zbieram na aparat ortodontyczny bo jest refundowany tylko dla dzieci a mam 23 lata. Może ktoś pomoże?

Gość gość
Ja bym ci chętnie pomógł. Te kilkadziesiąt zł zawsze mogę posłać. Nie zubożeję. Ale jak ci to przekazać?