Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co oznacza coś takiego na teście ciążowy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam małe doswidczenie stąd takie pytanko . Otóż od 3 tygodni spóźnia mi się okres , staram sie z mężem o dziecko . Dziś rano zrobiłam test, myslama że jest negatywny po jakimś czasie na niego spojrzałam i zobaczyłam że w miejscu kreski jest coś rozmazanego. Dałam pod światło i zobaczyłam bardzo bardzo blada niewidoczna kreskę . Właściwie widać ja tylko pod światło a normalnie coś rozmazanego . Jeśli chodzi o objawy to nic szczególnego nie zauważyłam a raczej takie jakbym miała dostać okres

Gość gość
Ktoś coś ?

Gość gość
kupiłaś przeterminowany najtańszy test, stąd brak wiarygodnych objawów. Liczy się wygląd po czasie określonym w instrukcji, nie później.

Gość gość
Przecież napisałam że nie mam okresu, staram się o dziecko a Ty że brak wiarygodnych objawów. A dolegliwości przed okresem są również podobne do tych w ciąży np bolą mnie piersi

Gość gość
Po takim czasie na teście odrazu miałabyś dwie mocne kreski. Nie doszukuj się na siłę. Kup nowy test i dla pewności powtórz.

Gość gość
ość dziś Przecież napisałam że nie mam okresu, staram się o dziecko a Ty że brak wiarygodnych objawów. A dolegliwości przed okresem są również podobne do tych w ciąży np bolą mnie piersi xxxxxxxxxxxxx Nienormalna jesteś? Sama w pierwszym poście piszesz, ze brak objawów. Idź do lekarza, ale nie gina, tylko psychiatry

Gość gość
to starajcie się o dziecko dalej. Ale nie poprzez kolejne testy, tylko diagnozę, czemu ciąży nie ma. Czy twój partner zrobił badanie nasienia? Może tam nie ma plemników, albo jest ich za mało. Może ty sucha jesteś i plemniki zdychają, zanim doczołgają się do jajeczka. Ogarnij się, jeśli chcesz matką zostać i zacznij profesjonalnie podchodzić do tematu. Twój wpis jest na poziomie dziesięciolatki, co to jej lalce oczko się urwało.

Gość gość
Głupie p***y nauczcie się w końcu czytać ze zrozumieniem

Gość gość
Kup test innej firmy i zrób go ponownie.