Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama dosyć zapieprzana na czyjeś bachory

Polecane posty

Gość gość

tj. na 500+

Gość gość
To się zwolnij i rób na czarno :)

Gość gość
szmato rozmnażająca się muszę pracować na swoją emeryturę, a ty jak ciebie nie stać na bachory to po wuj je klepiesz

Gość gość
A ile ta twoja emerytura będzie wynosić

Gość gość
Mnie jak najbardziej stać a te 500+ które według Ciebie jest chyba jakimś bogactwem nie wiele pomaga ;) a na emeryturę możesz odkładać zamiast płacić podatki. Szmato niezdatna do życia w społeczeństwie :)

Gość gość
to jak ci co nie pobierają 500+ zaczną pracować na czarno to ciekawie skąd będą pieniądze na 500+, tym 500+ to pisowce równo skłóciły ludzi, no trzeba im przyznać, że jako chrześcijanie mają dobry dar skłócania ludzi, bo to zgroza, żeby za pracę dostawać 1500 zł gdzie z 500+ dostają więcej jak za pracę

Gość gość
Autorko myslisz naprawde ze pieniadze odkladasz na emeryture? Co najwyzej odkladasz lata a nie pieniadze. Jak przejdziesz na emeryture to te tak zwane przez ciebie bachory beda pracowac na twoje utrzymanie. Wiec zamknij dziob lepiej. A ktos juz ci tu pisal, jak ci sie nie podoba to sie zwolnij i odkladaj na czarno i potem z tego zyj na starosc.

Gość gość
500+ jest akurat ok, Problemem sa niskie place w Polsce, Ja pracuje za granica i nie mam zalu o placenie podatkow na wsparcie ludzi w gorszej sytuacji, nieraz nawet wplacam na fundacje charytatywne. Ale po pierwsze placa netto starcza na fajne zycie. Po drugie gdy potrzebowalam tez dostalam wsparcie od rzadu, i to bez przydlugich biurokracji.

Gość gość
To ile zarabiasz że tyle podatku odprowadzasz że 500+sponsorujesz, pewnie jakieś grosze i ledwo starcza z twojej kasy na pensje urzędnika który Ci pit rozlicza i tyle, a rzeczywistości sam/a pasozytujesz na bogaczach bo tak naprawdę to oni utrzymują całą te biedote

Gość gość
to poszukaj na pewno jakieś państwo nie ma beneficjentu na dzieci o np RPA , albo na pustyni , no szukaj i w/y/p/i/er/d/a/l/a/j szmato y****a :-)

Gość gość
Wyjedź do Papuasów. Tam nawet podatków nie uświadczysz :)

Gość gość
Akurat ty nie zarabiasz na 500+ Z twoich podatków jest finansowany zakup aparatury do szpitala, w którym za rok będziesz mieć operację z powodu nowotworu. Czyli pieniądze, które dajesz w postaci podatku do ciebie wrócą, naprawdę.

Gość gość
No I dobrze..mam troje dzieci I mam cie w nosie :-P

Gość gość
no ja zapiertalam z mężem jak osły mamy dwoje dzieci , zabierali nam wcześniej tyle samo a i tak dostawaliśmy gufno , a teraz mamy przynajmniej 500 Chwała PISOWI a i jebcie się szmaty z waszymi wyzwiskami i heytem, życzę wam tego co wy Mi :-p

Gość gość
do gość dziś - no napewno te twoje bachory będą pracować tak jak ty chyba, że cipą albo wackiem, a co do zamykania to lepiej jak ty zamkniesz ryja i przestaniesz dawać dupy i beznadziejnie się rozmnażać,

Gość gość
mam nadzieję, że pisowce dające 500+ będą umierać w wielkim bólu za krzywdę tych co nie dostają 500+ a muszą zapieprzać na 500+ Boże dopomóż ich ukarać, Boże zlituj się nad tymi pracującymi na 500+ i ukaraj pisowców za ich krzywdę

Gość gość
do gość dziś - szmatą to jest ta kobieta która umie tylko naklepać bachorów nie mając za co je wychowywać. Jak się d******py to się myśliiiiiii rozumem, po to właśnie Bozia go dała aby myśleć

Gość gość
a co to jest bozia?

Gość gość
Do 15.07 Uspokoj sie juz. Ja mieszkam za granica, moj maz ma firme i zarabia w miesiac tyle ile ty cale zycie nie zarobisz. Ja ide do pracy niedlugo zeby sie rozwijac bo wcale nie musze. Mamy jedno dziecko ktore pojdzie do zlobka niedlugo jak ja pojde do pracy. Nie moje dziecko dzieki bogu nie bedzie placilo na takich hamow jak ty... w kraju gdzue mieszkamy jest tez pomoc na rodzin z dziecmi ale my przekraczamy wielokrotnie minimum zeby dostac. Za to maz placi i to baaaardzo duzo bo dyzo zarabia to podatek tez wysoki. I wiesz na co ida te pieniadze? Na to samo co w polsce ale na rodziny ciapkow i czarnych ktorzy tu przyjezdzaja i robic im sie niechce l. Wiec zamiast klapac tym dziobem ciesz sie ze te pieniadze ida na rodziny polskie. Napewno sa ci co tego naduzywaja, patologia ktora robi dzieci na sile zeby tylko swoje skubnac od panstwa ale, jest jeszcze wiecej rodzin ktore za te 500 zl beda mogli poslac dziecko do szkoly z ksiazkami i kupic nowe buty.

Gość gość
Przestańcie p******ic, że czyjeś dzieci będą pracować na moją emeryturę. Jak sama jej sobie nie wypracuję, to guzik dostanę. Mogę się zwolnić i leżeć, bo wasze dzieci mi emeryturę zapewnią? Głupoty pieprzycie.

Gość gość
Nie, musisz wyrobic sobie lata zeby ta emeryture miec. Ale jak nie bedzie mlodych ludzi pracujacych jak ty bedziesz w wieku emerytalnym to emerytury nie bedziesz miec. Co ty myslisz ze to co placisz to idzie do sejfu z twoim nazwiskiem i bedzie na ciebie czekalo? Jesli tak to musze cie rozczarowac. Teraz ty placisz na innych a kiedys oni beda placic na ciebie. Pieniadz krazy i tak to funkcjonuje.

Gość gość
Autorko to wyjedź za granicę. Chociaż w kraju do którego sie opłaca w ogóle jechać to też trzeba zapieprzać na czyjeś bachory. No to może lot na księżyc

Gość gość
to spiertalaj do Somalii, tam nie ma żadnego systemu wsparcia społecznego :D

Gość gość
precz z cholerami pisowskimi i z tym 500+, oby ich raz na zawsze szlag trafil