Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makarska34

Dobry ginekolog w Łodzi

Polecane posty

Gość Makarska34

Czy możecie polecić dobrego ginekologa, który poprowadzi ciążę i poród w dobrym szpitalu w Łodzi?

Gość Lana32
Łódź duże miasto to i nie brak dobrych specjalistów i porodówek. Tak, żeby najlepiej wybrać, to pewnie warto wybrać lekarza w Multiclinic na Kilińskiego. Lekarze są mili i opiekuńczy i pracują w dobrych szpitalach. Zobacz na https://multiclinic.pl/

Gość gość
Na swojego ginekologa nie narzekam ale już nie pracuje w żadnym szpitalu. Z doskoku miałam jeszcze jedna lekarkę ale sama zaszła w ciążę i chwilowo zrezygnowała z pracy w matce polce. Poszukaj opinii na znanylekarz

Gość gość
Moze byc spod Lodzi? W Pabianicach przyjmuje dr Owczarek prywatnie, chyba pracuje tez w Matce Polce. Bardzo dobry lekarz.

Gość gość
A co wy ciągle z tym, żeby lekarz w szpitalu pracował? Liczycie na czerwony dywan na porodówce czy jak? I może jeszcze na NFZ? Niezła bajeczka...

Gość gość
Dobrze jest miec "znajomego" ginekologa w szpitalu bo po prostu ulatwia to komunikacje. Poza tym niektore kobiety maja awersje do ginekologa mezczyzny i sadza ze jak sobie wczesniej znajda pania gin to ona bedzie porod odbierac.. nic bardziej mylnego. Dziecko nie dostosuje sie do grafiku wybranego lekarza :D a chyba nie ma co liczyc ze "nasz" ginekolog przyjedzie tylko dlatego ze jedna z setki jego pacjentek wlasnie rodzi... jesli chcecie rodzic u konkretnego lekarza, to tylko prywatne kliniki i spore doplaty za.. dodatkowe uslugi.

Gość gość
18.55 Czytając niektóre wpisy myślę, że kobiety oczekują, że jak zapłacą stówę na miesiąc za prywatną wizytę to mają potem prawo mieć pretensje, że gin telefonu o 3 nad ranem nie odebrał. Wbijcie sobie do głowy, że jesteście jedną ze stu i nie oczekujcie cudów. Lekarz też człowiek, ma prawo do życia prywatnego i urlopu. Znajomości na porodówce są przereklamowane. Co najwyżej na korytarzu taki doktor powie wam dzień dobry i tyle specjalnych względów. Chyba, że dajecie w łapę, ale to też głupota. Niektóre zachowują się tak jakby znajomy lekarz w szpitalu to był warunek, że dziecko urodzi się zdrowe. To tak nie działa.

Gość gość
Nie zgodzę się. Wcześniej chodziłam do ginekolog która pracowała w szpitalu na kontrakcie więc była tam sporadycznie. Jakby się coś działo to kazała dzwonić i jak przyszło co do czego to zadzwoniłam. W szpitalu jest inne traktowanie "swoich pacjentek" i pacjentek z ulicy i nie tylko ja tak miałam, mimo że moja lekarka nie była przy porodzie. Na sali było jeszcze parę kobiet i pielęgniarki wiedziały która od kogo. To samo było jak chodziłam do szkoły rodzenia przy szpitalu, pierwsze pytanie dotyczyło lekarza prowadzącego ciążę.