Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dodać sobie odwagi?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o zmianę pracy albo otworzenie własnego biznesu...? Z wielu czynników jeszcze tego nie zrobiłam ale jak się zasiedze na "amen" to będę żałować, że nie spróbowałam, że nie zarabiam lepiej a chce i muszę... Moje wykształcenie to licencjat i pracuje w zawodzie. /Westchnienie /

Gość gość
Niestety mam ten sam dylemat. Niby znam swoja wartość ale nieśmiałość sprawia ze boje sie zrobić krok do do przodu.

Gość działaj do skutku
po prostu działaj do skutku a każda porażka powinna cie motywować do działania nie zniechęcać, musisz mentalność o 180 przekręcić, to w każdej dziedzinie życia

Gość gość
Łatwo powiedzieć trudniej wykonać gdy porażek było więcej niż sukcesow

Gość gość
18:16 u mnie jest wiele czynników,m.in.: umowa na stałe, dzieci na utrzymaniu, kiepsko z fajna dobrze płatna praca w małym mieście, na wyprowadzka do dużego miasta gdzie nikogo nie znam to już w ogóle brak odwagi a przede wszystkim boję sie trafić z deszczu pod rynne. Jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

Gość gość
porażki olewaj jako idiotyzm tych którzy tracą szanse na kogoś takiego jak ty, nie ty tracisz tylko oni, widocznie błędna ich genetyka

Gość psychologia umysłu
Każde NIE znaczy że jesteś coraz bliżej do TAK :)

Gość gość
Mi sie czasem wydaje ze za późno juz na zmiany;( ze zbyt wiele juz zawalilam i muszę pogodzic sie z tym co jest

Gość gość
Chyba tylko jakiś zbieg okoliczności sprawi ze wszystko zacznie sie mi układać

Gość nieważny
gość dziś za późno to będzie w grobie dopiero, więc nie trać czasu kobieto i ruszaj naprzód

Gość gość
gość dziś Chyba tylko jakiś zbieg okoliczności sprawi ze wszystko zacznie sie mi układać Bzdury. Jeśli nie układasz układanki to sama się nie ułoży

Gość gość
Najpierw trzeba mieć jej elementy żeby ukladac

Gość gość
Ja nic nie zawalilam, kiedyś zostałam mimo woli rzucona na głęboką wodę i dałam radę. Trochę się tam zasiedzialam i chce sięgnąć po więcej, po lepsze jutro. Niestety nie mam odwagi na tyle by zrobić ten krok i stąd ten temat.

Gość gość
A za mnie życie zadecydowało i okoliczności. Zmieniam miejsce i zmieniam prace. W sumie trochę w ciemno ryzykuje ale nie boje sie bo wierze ze będzie dobrze:)

Gość gość
19:05 powodzenia :))