Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet nie odpisuje juz ponad dobę?

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie koncem zwiazku bylo nieodztwanie sue przez 5 dni. Z pierwszym chlopakiem zerwam przez smsa bo sie nie odzywal. Potem sie zalil koledze ze z nim zerwalam a on kasy na koncue nie mial czy jakos tak. Z drugim jakos sie tak samo rozmylo bo przestal sie odzywac. Potem sie przypadkiem spotkalismy i przepraszal ze nie wyszlo. Kiefys jego brat stwjerdzil ze to nie jest tak ze mu zalezalo. Z trzecim jyz mezem mielismy kontakt cidzuennie. Krotki sms czy "gluchacze" w srodku dnia ze myslimy o sobie :D nasze poczatki byly 13 lat temu ;) Dzusian to chyba kazdy wszedzie ma telefon i zasieg ;)

21:35 - nie opowiadaj autorce jak ma żyć! Ona sama lepiej wie! Autorko nie słuchaj co ten facet opowiada, jesteś bardzo dojrzałą i poważną kobietą, wszyscy faceci są tacy sami, tylko chlają, zdradzają i nie odpisują na smsy! Jak się odezwie powinnaś go zignorować, zablokować na fejsie i w telefonie, i trzymać się z daleka od tego erotomana!

Gość Ruddaa
Ms i tak nie wytrzyma ;) Pan się odezwie i od razu odpisze uchechłana :)

Gość gość
Napisał do mnie po 1.5 dnia :o

Gość gość
Ja bym juz nic nie odpisywała...on Cie olewa, miej honor i najlepiej urwij znajomość.

Gość gość
Dobrze sie w weekend bawil i nie mial dla ciebie czasu.

Gość gość
Przykro mi :(