Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przytylo mi sie i nie moge teraz schudnac

Polecane posty

Gość gość

co robie nie tak... zawsze wazylam nie wiecej niz 50 kg. Ale od jakis 2 lat zaczelo mi przybywac,mimo ze nie zmienilam trybu zycia ani nic. No ale przegapilam ten moment i teraz waze 57. No kurcze....ale glownie na brzuchu. Brzuch mnie dobija...mam faldki. Moze to jest zalezne od wieku? mam 34 lata. Od ok 2 miesiecy nie jem wogole slodyczy,zero,nic co zawiera cukier. Nie jem bialego pieczywa jak kiedys tylko biale.Staram sie pic wiecej wody bo wczesniej pilam bardzo malo. Unikam tlustego i smazonego.I waga spada potem wzrasta. To stalo sie moja zmora. Nie ze wygladam jakos strasznie zle ale wystarczy ze zaloze obscisla bluzke i juz moj brzuch sie odznacza. Cala reszta jest ok.... pomozcie bardzo prosze.

Gość gość
Mialo byc ze teraz jem ciemne pieczywo

Gość gość
fałdki są przesłodkie , mogę je pieścić godzinami mmm

Gość gość
Odejdź bo pozabijam!!!!!

Gość marawstala
Przejdz na post warzywno - owocowy, każdy! Na nim chudnie : )

Gość gość
Zacznij biegac, nawet marszobiegi daja efekty

Gość gość
Nie jest istotne, co jesz, ale ile kalorii na dzień przyswajasz. Przelicz sobie. Poza tym, nagły wzrost wagi może być spowodowany zburzeniami tarczycy, wahaniem poziomu hormonów, albo stanem przedcukrzycowym. Wykonaj badania, by sprawdzić, czy w organizmie nie dzieje się coś złego.

Gość gość
Dziekuj***ardzo za odpowiedzi. Co to za dieta warzywno owocowa?? Tzn ze nic pozatym niejem,tak? Nie bede chodzic glodna? Kiedys biegalam ale jakos przestalam Zabraklo mi motywacji chyba. Jakie badania powinnam zrobic?? Krew czy jakies specjalistyczne??

Gość gość
A ja schudłam od nerwów, stresu i od kilku lat nie mogę przytyć. Nawet kilograma :( Z rozmiaru 38 jestem zmuszona kupować rozmiar 34/36. U Ciebie przynajmniej jest jakieś ciało a u mnie tylko kości.

Gość gość
Ja tez zawsze ważyłam w granicach 50-55 kg przy wzroście 165,ale po operacji tarczycy doszłam do 62kg masakra,nie objadam się,chodzę na siłownie 4 razy w tyg.pije dużo wody niegazowanej,mam figurę typu gruszka i zawsze miałam płaski a teraz jakiś ciagle wydęty.A co do tej diety owoce warzywa to moja znajoma ostatnio stosowała przez 13 dni schudła 6 kg,musisz poczytać jakie owoce jesc bo nie wszystkie są wskazane

Gość gość
No straszne ważyć 62 kg, weź się dziewczyno nie ośmieszaj :o

Gość martynka060
A może twój metabolizm nie działa tak jak powinien? Polecam koktajle owocowo-warzywne i iqacai na podkręcenie metabolizmu właśnie. Oczywiście możesz też ćwiczyć bo same tabletki cudów nie zdziałają.

Gość gość
Właśnie rozmawiałem z siostrą nt odchudzania i tak właśnie myślimy czy nie spróbować z tymi iqacai skoro ma takie przychylne opinie. Czy ktoś jeszcze stosował te tabletki i może się podzielić wrażeniami?

Gość gość
To nie jset prawda, ze wszystko jedno co jemy, byle sie trzymac kalorii.. Kupcie sobie sokowirowke, worek marchwi, inne warzywa i robcie soki. Do sokow mozna dodac spiruline, olej np lniany, Dobry jest tez ocet jablkowy, 3 razy dziennie. Z pieczywa lepiej w ogole zrezygnowac i robic salatki zamiast, duzo kaszy gryczanej z warzywami np, zrezygnuj z nabialu, coli i czarnej herbaty. Z owocamitez ostroznie, bo to cukier. Wody 2 litry dziennie plus herbaty ziolowe.

Gość Elissska
Mnie w zrzucaniu zbędnych kilogramów pomogła Wygodnadieta. Zapewnili mi zdrowe i fit posiłki, odpowiednio zbilansowane a przy tym smaczne i syte. Już samo regularne jedzenie zaczęło dawać efekty a odkąd dołożyłam ćwiczenia szło jeszcze lepiej;) teraz już mogę cieszyć się wymarzoną sylwetką.

Gość gość
Na początku też nie wierzyłam że uda mi się schudnąc dzięki Slimunox.Zresztą początki wcale nie były łatwe.Musze powiedzieć że miałam chwile zwątpienia.Ale udało się schudłam i jestem z siebie bardzo dumna.

Gość gość
Polecam tę dietę http://dieta-luks.pl/44535 .Ja schudłam na niej już 8 kg i walczę dalej .startowałam z wagi 91 kg i mam nadzieję na dalsze sukcesy.Powodzenia ;)

Gość Ruda32zDr
Mi w odchudzaniu bardzo pomogło zastosowanie Slimunox i zaznaczę od razu, ze nie wierzę w żadne cud tabletki i Slimunox tez takową nie jest, ale za to rewelacyjnie podkręca metabolizm, a u mnie miało to bardzo duże znaczenie w przypadku odchudzanie. Kolejna jego zaleta to fakt, ze super tez się sprawdza, jako bloker głodu.

Gość gość
ja przez jakiś stosowałam skuteczne tabletki Slimunox już po pierwszym miesiącu miałam widoczne i zadowalające efekty, nawet mój mąż zauważył. Suplement wspomaga przemianę materii, przyśpiesza chudnięcie dla mnie super.

Gość gość
Skutecznie dużo schudłam tylko dzięki jednym tabletka.Foreverslim dla mnie idealne rozwiązanie.Regularne branie tych tabletek gwarantuje szybki i duży spadek wagi.Bez efektu jo-jo

Gość gość
A ja przechodziłam wiele suplementów wspomagających odchudzanie i dopiero przy Slimunox się zatrzymałam bo widzę efekty stosowania.Jest to naturalny suplement.Przy wcześniejszych albo się nie najlepiej czułam albo efektów było brak - dodam, że przez cały czas trzymam dietę i ćwiczę co drugi dzień.

Gość gość
N rynku mamy teraz dostep do wielu srodków które wpomagaja odchudzanie organizmu , nie sa drogie ale za to skuteczne wiem bo sama stosuje, moja historia z tymi srodkami zaczela nie dawno , probowalam stracic chociaz 5 kg niestety nie wychodziło bo jestem łakomczuchem i nie zabardzo potrafilma odmówic sb np czekolady ;( zaczełam szukac w internecie i znalazłam niby srodki cud , zaczelam od koktajli ktore oczywiscie nic nie dały i trafilam wkoncu na to http://nplink.net/vWupLvlf stwierdziłam ze zobaczymy , no i byłam zdiwiona bo o dziwko ten oto srodek przyczynił sie do utraty zbednych kg dlatego polecxam tez tb

Gość gość
Zamówiłam sobie kurację zioła tybetańskie i dzisiaj czekam na dostawę :)

Gość gość
Nie wiem dlaczego tyle czasu zwlekałam z zakupem Foreverslim.W końcu efekty widziałam u mojej przyjaciółki.Ale w końcu się zdecydowałam i z tygodnia na tydzień podziwiam efekty.Na prawdę duża w tym zasługa Foreverslimu.Moim celem jest jeszcze 12 kg uda mi sie jestem tego pewna.

Gość Ula Kozińska
Ja mimo mej ułomności w 2 miesiące schudłam 23 kg bez ćwiczeń jedząc do syta, ucząc się zdrowo gotować oraz odżywiać. Znajoma mi poleciła wyjazd 7 dniowy na którym jadłyśmy 5 posiłków dziennie,miałyśmy warsztaty kulinarne,jak przygotować jedzenie i z czego. Przez wiele lat kupowałam tabletki czy inne diety,dietetyków które mnie kosztowały krocie. W pierwszej chwili jak o tym mi opowiadała to nie wierzyłam dałam się przekonać bo koszt był do przyjęcia,pojechałam. Wiecie to był strzał w 10. Chciałbym podzielić się z wami jednak reklama na tej stronie jest zabroniona.Zostawiam maila dla zainteresowanych. koziul@protonmail.com

Gość Szymanek
Spróbuj oczyścić się z toksyn może to jest powodem że ciężko Ci schudnąć. Kup sobie sylimarol w aptece pij dużo wody i powinno Ci to pomóc . Później po takiej kuracji jakaś dietka.