Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przytylo mi sie i nie moge teraz schudnac

Polecane posty

Gość gość
Zgadzam się z powzytywnymi opiniami na temat ForeverSlim, moim zdaniem to naprawdę bardzo dobry suplement wspomagający odchudzanie, gdzie spokojnie można go polecić...

Gość gość
Moim zdaniem najskuteczniejszy jest Slimunox. przynajmniej u mnie sprawdził się najlepiej, a kilka suplementów już próbowałam przyspiesza spalanie tłuszczu, polepsza metabolizm i zmniejsza uczucie głodu. Nie jest to żadna chemia, które popsuje nam żołądek, a daje naprawdę fajne efekty.

Gość gość
cudowne środki zażyjesz będziesz piękny młody i bogaty

Gość gość
Ja zdecydowałam się na Slimunox i nie żałuję wyboru. W końcu trafiłam na środek wspomagający odchudzanie,. który faktycznie spełnia swoje zadanie. W 3 miesiące pozbyłam się całej nadwagi jaką miałam .Warto zainwestować w dobry preparat który wspomoże odchudzanie i nie zaszkodzi zdrowiu.

Gość gość
Trzeba być głupkiem żeby brać jakieś środki wspomagające odchudzanie.

Gość gość
Ja z kolei odchudzałam się stosując tabletki Foreverslim.Na samym początku nawet nie podejrzewałam że można aż tyle schudnąć.Końcowy wynik trzymiesięcznego odchudzania to 14 kg.I minęło już sporo czasu i do dnia dzisiejszego nie ma mowy o żadnym efektu jo-jo

Gość gość
Polecam endermologię! Najlepiej wykupupić sobie od razu pakiet kilku zabiegów, bo można sporo zaoszczędzić i pozbędziesz się niechcianych fałdek. Lekarz Ci powie ile wizyt wystarczy. Np. w Centrum Zdrowej Skóry, im więcej zabiegów wykupisz tym większy rabat otrzymujesz. Więc się opłaca. Ja mam niedługo 3 masaż :)))

Gość gość Mirka P
A zastanawiałaś się nad zastosowanem tego rodzaju tabletek jak Foreverslim