Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój brat stary prawiczek interesuje się lafiryndami, zamiast porządnymi kobietam

Polecane posty

Gość gość
14:49 x właśnie podstawialiśmy mu już trzy porządne kobiety. Jedną dziewicę w wieku 28 (córkę znajomych z rodziców), drugą w wieku 41 (moją znajomą z pracy) i jedną 31-letnią samotną mamę (moja kolejna koleżanka z pracy). a on nimi trzema wzgardził, bo mówi że "on tego nie czuje"

Gość gość
gość dziś E tam żadna nie chciała, kilka chciało ale byłem głupi smutas.gif x Przestraszyłeś się?

Gość gość
Mam dla Ciebie autorko rozwiązanie tematu. Akurat mam znajomego konkretnego kolo, który się rozgląda za kobietą. Napisz do mnie na maila, a umówię Cię z nim, ty mu dasz namiar na lubą twojego braciszka, a on już się nią konkretnie zajmie, a twojemu braciszkowi piąchą pogrozi, a w razie potrzeby łąpki połamie ;) mój mail to: moskito_555@interia.pl

Gość gość
Może być ze nie czuje, kobieta musi facetowi wpadać w oko żeby otworzył się na miłość i tak tobie może się podobać jakas piękna blondynka aż sama byś z nią nożyce robiła a on może gustowac w przeciętnych albo np ostrych brunetkach. Każdy jest inny. Ta 28 dziewica brzmi idealnie dla mnie powiedz coś więcej? Z drugiej strony mówisz o koleżance z dzieckiem, ja bym obcego dziecka nie chciał może on też tak ma. A 41 to sorka za stara może być ze pachnie mu matką i nie czuje chemi.

Gość gość
I strach i nieśmiałość i nie ten moment finansowy. Bywało różnie, człowiek przed 30 myśli że ma czas więc nie bierze byle czego a później nie ma już nic.

Gość gość
Byle czego? A Ty to pewnie książę z bajki? :D

Gość gość
gość dziś Czy ty jestes glupia czy tylko udajesz? Nie pisalem, ze sami porzadni sa mezczyzni bo to by bylo klamstwo. Dupki tez sa ale oni maja powodzenie u kobiet. Wspolczesne kobiety sa rowiazle a porzadni mezczyzni nie sa dla nich atrakcyjni a one dla nich.

Gość gość
gość dziś Głupi to Ty jesteś, bo twierdzisz, że nie ma porządnych kobiet. Poza tym, wiele z nich gardzi puszczalskimi facetami. Większość mężczyzn zarówno współczesnych jak i poprzez wszystkie epoki, jest i była rozwiązła. Część kobiet się do was dostosowała.

Gość gość
15:09 x Z tą 28 letnią dziewicą to była przykra sprawa. Ona nie jest za ładna, trzeba wprost powiedzieć. około 35 kg nadwagi, diastema, lekki zarost na twarzy. było tak, że spotkaliśmy się na grillu. nasi rodzice, brat, ona i jej matka. Mój brat wyił chyba o dwa piwa za dużo. Rozmawiał z nią i temat przeszedł właśnie na temat jej dziewictwa. Otóż po pijaku wypalił jej coś takiego: "Ty nie jesteś porządna, tylko po prostu ciebie pies z kulawą nogą nie chce jebać i dorabiasz do tego ideologię". Ona się popłakała, jej matka obraziła. Potem brat dodał na trzeźwo, że "nikomu ojca ani matki nie zabił, żeby teraz za karę z takimi pasztetami się bawić"...:o

Gość gość
To kawał chama, jak tak powiedział do dziewczyny