Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety o wzroście 175 i więcej dążą do rozmiaru 36?

Polecane posty

Gość gość

Nie uważacie, że to chore? Na własne życzenie mieć niedowagę? Przecież takie kobiety mają wysuszone pochwy, często nie miesiączkują, nie mają popędu seksualnego, albo bardzo mały, a faceci jeszcze się za takimi oglądają..

Gość gość
Całe życie na diecie 500 kalorii. Nie wyobrażam sobie. Nie chciałabym też nie mieć biustu. Nie musi być duży, taki C jest OK, ale nie mniej, to nie kobiece, zwłaszcza w wieku 20+.

Gość gość
Takie niedożywione kobiety są też bardzo niemiłe. Całe życie głodne. Człowiek musi jeść. Inaczej organizm się buntuje, i ciało, i umysł.

Gość gość
Są po prostu głupie. Nie mają pojęcia "z czym się je" niedowagę, niedożywienie. Żywe trupy.

Gość gość
A potem mdleją na ulicy i wielkie zamieszanie. Naprawdę ich leczenie jest darmowe?

Gość gość
Normalny facet nie podnieca się kościami. Wystające kości biodrowe, to jest normalne? Nie wierzę. Dlaczego takie kobiety są tak często na okładkach? W TV?

Gość gość
Nie znam ani jednej chudej dziewczyny, która byłaby miła dla otoczenia. Trudno z taką wytrzymać. Ale skoro nigdy nie miała orgazmu?

Gość gość
Kobieta powinna mieć konkretny biust, biodra, pupę. Nie kości. Rozmiar 36 i mniej przy takim wzroście to skóra i kości.

Gość gość
Kobiety lubią chorą rywalizacje. Nie widzą, że same siebie niszczą.

Gość gość
Nie mam pojęcia po co? Bo może juz popadly w anoreksje?? Ja odchudzam się jeszcze zostalo mi 8 kg i będę wazyla 82 kg przy wzroscie 173 cm.I przy tej wadze ladnie wygladam :-) wazylam jeszcze mniej ok.75 kg to jak szkieletor bez piersi .Co z tego ze chuda jak deska ? Jak bez biustu.Nie daze do tej wagi.W rozmiarze 42 ładnie wygladam i dobrze sie czuję.Nie widze powodu by odchudzac sie do rozmiaru 38-40 :-)

Gość gość
Teraz to większość chudych dziewczyn ma zrobiony biust. Nie jest to po prostu możliwe aby chuda miała biust. Biust = tłuszczyk. Te, które przesadnie się odchudzają, ćwiczą, tracą go. Taka jest natura..

Gość gość
W moim towarzystwie jest mnóstwo odchudzających się kobiet. Myślałam, że już te czasy minęły. Chociażby fakt, że na rynku pojawiły się modelki plus size powinien coś zmienić.

Gość gość
Mi się wydaje, że przy wzroście 173 cm taki rozmiar, jak 42-44 jest bardzo dobry, nie za mało, nie za dużo. Ja noszę 40 i myślę, że to trochę za mało. Biust mam 75 - 80 C, ale tak właśnie widzę, że zaczął mi uciekać. Za dużo stresu ostatnio miałam, i tłuszczyk z bioder też. Nie umiem zrozumiem kobiet, które świadomie robią z siebie deski..

Gość gość
Pokaz anorektyczek ze sztucznym biustem? Tragedia. Jak dla mnie. Każdy ma prawo do swojej opinii.

Gość gość
Ja się lepiej czułam, jak zbliżałam się do rozmiaru 42. Teraz nawet fizycznie gorzej się czuje. Ciągle zmęczona, w złym humorze. Niedożywienie? A koleżanki zachwycone i namawiają mnie to dalszego odchudzania, a ja się nie odchudzałam nawet.

Gość gość
Rozmawiamy o kobietach, nie dopiero co dojrzewających dziewczynkach, uwierz mi, biust dopasuje się do reszty ciała, albo ucieknie, albo wszystko urośnie. Poza tym to bardziej temat dla kobiet.

Gość gość
Czasami zdarzają się anomalie, ale nic nie zmienia faktu, że kobiety w rozmiarze 34-36 w tym wzroście są za chude, albo na górze albo na dole, nie wspominając o rękach i nogach, sam fakt wystających kości jest obrzydliwy, czy to bioder, czy ramion.

Gość prawi 124
silikony ?

Gość gość
Chyba naprawdę nie wiesz co to rozmiar 36 i wzrost 175 cm. Poszukaj sobie innego tematu. Ten jest dla kobiet.

Gość gość
Ani nie ma wymienionego wzrostu a taki biust przy takiej sylwetce to komedia. Współczuje kobiecie. Wszyscy się z niej śmieją. Ciało musi być proporcjonalne. Rozmawiamy tu o kobietach w stylu Anja Rubik, rozumiesz?

Gość gość
Zdarza się, że dziewczyna ma ogromny biust, a jest chuda. Z mojego punktu widzenia nie jest komedia. To taki żart. Ja zwracam uwagę na proporcje.

Gość gość
Nie lubię chudych. Chude kobiety są niesympatyczne. Wredne dla koleżanek, chłopaków. Na pewno same ze sobą nie mogą wytrzymać. Cały czas głodne.