Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety o wzroście 175 i więcej dążą do rozmiaru 36?

Polecane posty

Gość gość
Jak można cały czas myśleć tylko "nie zjem", "nie zjem"..? Po co to komu? A kolorowe czasopisma jeszcze zachęcają, idzie lato, odchudzaj się, a niektóre kobiety naprawdę powinny przytyć, i to czasem 10 kg, nie 1. Taka Rubik jest odpowiedzialna za niejedną tragedię.

Gość gość
I już grube i leniwe słonice mają ból du/py i wymyślają wszystko co najgorsze na zgrabne laski. No to macie problem ale nie te szczupłe, tylko wy z bólem do/psa grubasy

Gość gość
Moje znajome z pracy cały czas tylko gadają o odchudzaniu, a żadna z nich nie powinna tego robić. Jak kiedyś zajdą w ciąże? Przestaną miesiączkować, jajeczkować, i co wtedy będą tyły na potęgę? Czy in vitro zrobią?

Gość gość
Ja mam 175 wzrostu i mam rozmiar 36/38 jem to co chcę, fast foody, chipsy, pije cole.. I jestem sympatyczną, miłą kobietą, bo widziałam komentarz jak ktoś napisał że takie dziewczyny są nie miłe.. Co jest nie prawdą! ;) Pozdrawiam ^^

Gość prawi 124
rubik jest rzeczywiscie przesadnie wychudzona, ale i tak lepiej wygląda niż ..,,. Wellman

Gość gość
Uważasz, że rozmiar 36 przy wzroście 175 cm i więcej, to szczupła kobieta?? Rubik jest szczupła??? To gratuluje.. mężczyźni też są odpowiedzialni za anoreksje, bulimie kobiet, właśnie przez takie durne wypowiedzi. To dobrze, jak kobieta nie miesiączkuje? Jak nie może zajść w ciąże? Jak nie może się podniecić? Pomyśl, a nie kolejny zachęca do odchudzania.

Gość gość
Piszemy o rozmiarze 36 i mniej. Nie 38. I 36 "na luzie", a nie wciśnięte na siłę. Masz tylko skórę i kości, bo o takich tu mowa. Napisz ile masz w biuście, pupie, a ja ci napiszę, jaki rozmiar naprawdę nosisz, bo znam też takie, które całe życie pchają się w za małe ciuchy. Przy wzroście 175 nie powinnaś nosić tak małego rozmiaru jak 36. To jest chore, wybacz, ale takie są fakty. Spójrz w lustro i powiedz, że żadna kość ci nie wystaje? A przede wszystkim ile masz lat, bo w okresie dojrzewania, to..

Gość gość
Wellman ma nie małą nadwagę, a przede wszystkim nie ma proporcji, kształtu klepsydry, kobiecej sylwetki. Rubik na początku kariery była nawet apetyczna, potem bardzo schudła, z roku na rok coraz bardziej.

Gość gość
Moja droga fast foody wzbudzają agresje, więc te bajki o byciu miłym..

Gość gość
Dziewczyna może mieć 175 cm pięknie umięśnione ciało i nosić rozmiar 36.

Gość gość
Ta ma podobną sylwetkę do mnie. Tylko, że ja mam trochę większy biust, i chyba pupę. Jest kobieca, apetyczna, a nie wieszak, czy baleron.

Gość gość
Moim zdaniem rozmiar 36 i czy to będzie skóra i kości czy mięśnie nie jest piękne. Jest chude. Albo właścicielka kłamie na temat rozmiaru, wciska się na siłę w rozmiar, albo ma anoreksje i nie widzi prawy, czyli patyka.

Gość gość
Rubik też o sobie mówi, że ma piękne wysportowane ciało. Chore jesteście naśladując ją.

Gość gość
Przy tym wzroście rozmiar 36 to całkowicie płaska pupa. Porażka. Nie wiadomo czy to facet czy kobieta?

Gość gość
Żeby tylko płaska pupa. To nogi jak patyki. Strach dotknąć, bo się połamie.

Gość gość
I po co to wzajemne obrażanie? Nie każda chuda tylko liczy kalorie i odmawia sobie wiecznie wszystkiego. Tak samo nie każda o normalnej wadze ma biust w rozmiarze minimu 75c itd. Same nakręcacie spiralę określonych kanonów urodowych wyzywając np. kobiety z małymi piersiami od desek. Ja mam ogromne tendencje do tycia i dół ciuchów zawsze jakieś 2 rozmiary większy od góry. Był czas, że górę nosiłam 36, biustonosz 75a a tyłek i tak miałam spory i dół ubrań nosiłam w rozmiarze 40... Obecnie ważę tyle, że to górę ciuchów noszę w rozmiarze 42/44, biustonosz 75h, rozmiar spodni przemilczę, ale mam już wywalone na odchudzanie, bo co bym nie robiła, nie mam takiej figury jaka podoba się innym a obecnie zrzucenie kilograma to wielkie wyzwanie obarczone nieustannym ryzykiem podwójnego efektu yo-yo (który przerabiałam już wielokrotnie). Po prostu dajcie żyć innym niezależnie od tego czy są chudzi, szczupli, średni czy grubi czy mają figurę klepsydry, gruszki czy walca drogowego. Ludzie byli, są i będą różni.

Gość prawi 124
rubik ma nietypową sylwetkę . Waży mniej niż 90 % modelek ..

Gość gość
gość dziś Jedyny rozsądny komentarz tutaj.

Gość gość
Widzę na kafe same grubaski siedza i sie burza;) skoro jestescie takie zadowolone ze swojego wygladu, to po co obrazacie szczuple dziewczyny? Je mozecie wyzywac o trupow, szkap itd, ale na Was juz nic nie mozna powiedziec, bo jest sie wtedy podlym i zlym? Nie ma co popadac ze skrajnosci w skrajnosc, ale uwierzcie, ze otylosc tez nie jest okazem zdrowia:) wrecz przeciwnie;) ja mam 174, waze 55, miesiaczkuje normalnie, nie glodze sie, wiec spokojnie;) okres zanika raczej juz w zaawansowanej anoreksji, a nie wtedy, gdy laska ma rozmiar 36;) Niektorzy maja tez po prostu takie geny, ze moga jesc i jesc , a figura idealna;) a Ania rubik ma po prostu taka prace i musi tak wygladac, z nadwaga raczej nie zwojowalaby swiata mody;) Nie rozumiem wyzywania i osmieszania szczuplych dziewczat, moze posmiejemy sie z Was? P.S. prawda jest taka, ze Wasze chlopy i tak rozmyslaja i ogladaja sie za "szkapami" ;D

Gość gość
Jeju ludzie ogarnijcie się.. Szczupła dziewczyna i od razu nie miła, chamska, wredna? Nie wiem czy płakać, czy się śmiać jak to wszystko czytam. Tak mam taki rozmiar 36/38 i tyle wzrostu i nie jestem wredna, chamska osobą.. A wręcz przeciwnie! Wiele osób z mojego otoczenia widzi mnie wesołą, pełną energii dziewczyna! Tak, takie dziewczyny mają powodzenie ale to też zależy od charakteru prawda? Więc nie gadajcie głupot że takie dziewczyny są nie miłe! :)

Gość gość
Znam tez wiele nie milych i opryskliwych grubasek, takze nie usprawiedliwiajcie sie. I nie obrazajcie zgrabnych dziewczyn, tylko dlatego, ze zapewne im zazdroscicie;) Niech sobie kazdy wyglada jak chce, ale nie rozumiem obrazania i wyzywania szczuplych dziewczat, ale na otyle nie mozna powiedziec juz nic;)

Gość gość
Kobieta powinna wyglądać jak kobieta a nie jak wychudzona nastolatka

Gość gość
Kobiety powinny przytyć tłuszczykiem na ciele żeby nabrać kobiecych kształtów

Gość gość
Umięśnione ciało jest obrzydliwe