Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się stało z forum Dobra Mama ?

Polecane posty

Gość gość

Ktoś wie ? I gdzie się podziały wszystkie dmki ? Jest jakieś inne forum ?

Gość Mska
Ponawiam, też chciałabym wiedzieć... Znając życie zablokowali portal przez j*banych tr00li, a teraz jak człowiek ma jakiś problem, to nie ma gdzie się wyżalić czy kogoś doradzić.....masakra.

Gość gość
Mamuski zamiast dyskutować o dzieciach obrażały wulgarnie inne użytkowniczki, to jest jeden z powodów. Brak kultury osobistej u kobiet to porażka dzisiejszych czasów :(

Gość Mska
Nie wszystkie kobiety nie mają kultury osobistej. Ja zawsze mądrze się tam udzielałam, nikogo nie obrażałam oprócz tr00li, którzy przyszli najzwyczajniej robić burdel z portalu... :/ Zawsze gdy miałam jakieś pytanie, czy jakiś problem, zawsze szłam tam i dostawałam w miarę sensowne odpowiedzi. Owszem, zdarzały się jadowite żmije, które ,,pluły jadem,, na mnie nawet mnie nie znając, ale mało było takich i zazwyczaj waliły z gościa, bo nie miały jaj się zalogować. Mogli zrobić ten portal tylko dla zalogowanych, a nie anonimków, to nie byłoby problemów, ale po co całkowicie blokować ten portal ?! :/

Gość Noxis

Brak kultury u kobiet porazka dzisiejszych czasow XD

Brak kultury u facetow i znacznie wiecej to porazka kazdych czasow, wiec tak sie nie wymadrzaj lepiej. Ale jeszcze przyjda czasy w ktorych albo beda sie oni zachowywac po ludzku i przyzwoicie, albo beda izolowani/zabijani. Zycie i wolnosc powinny byc przywilejami, nie prawem.

Gość BEKA

TO WSZYSTKO PRZEZ TĄ PlERDOLNIETA ZYLUWE XD

Gość Fggv

Zapraszam na insta @mamegadzet 👍

Gość Zarobek atrakcyjny

Polecam to:

Szybki i wysoki zarobek! Nawet do 400zł dziennie - zależy to tylko od Twojego zaangażowania! Jeżeli chcesz zarobić szybko i wygodnie nie wychodząc z domu wystarczy że: - zarejestrujesz sie na stronie:

https://eoqmoney.xyz/9740763497455/  - za każdy dobrze przepisany kod dostajesz pieniądze! - wypłacasz pieniądza na swoje konto. To wszystko, zacznij juz teraz!