Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziny byłego

Polecane posty

Gość gość

W dniu urodzin mojego byłego lepiej do niego zadzwonić z życzeniami czy napisać SMS?

Gość gość
Zająć się swoim życiem. :)

Gość gość
najlepiej sex po starej znajomosci.

Gość gość
Pytam serio, jesteśmy w koleżeńskich relacjach....

Gość gość
a kto odszedł? jesli on, to nie ponizaj sie i nie dzwon, nie pisz

Gość gość
Nie pisać ani nie dzwonić bo to słabe. Do mojego męża była pisała z życzeniami przez chyba 6 lat po rozstaniu. Slabooo. Albo i nawet dłużej. Odkad sie z nia rozstal do poznania mnie minęły 2 lata. Potem my po prawie 4 braliśmy ślub to nagle napisała do niego "Co słychać" haha Oczywiście mieliśmy beke niezła z tego. W końcu jej napisal zeby nie pisała do niego więcej i tyle (wczesniej samo slowo "Dziękuję" na smsa za zyczenia chyba sprawialo ze ona myslala ze nie wiem... ze coś znaczy moze). Sama go zostawila bo to taka swietoszka trochę byla. A potem Nagle chyba zal jej sie zrobiło. Bo ona jednak jest sama.

Gość gość
to slabe, ze robiliscie sobie z mezem z kogos zarty. Serio takie smieszne : Ze ktos sie nie mogl odkochac :?

„jesteśmy w koleżeńskich relacjach....” x Dla niektórych to nieakceptowalne jak widać. xxx W jaki spodób zazwyczaj się z nim kontaktujesz? Jeśli dzwonisz, to zadzwoń, bo SMS będzie wyglądał ostentacyjnie. Jeśli piszecie, to zadzwoń, bo to jednak urodziny. Jeśli w ogóle się nie kontaktujecie przez telefon to napisz SMS. Pamiętaj, że klasę ma się tylko dla siebie, nie dla innych.

Gość gość
Do byłych życzeń sie nie wysyła, bo to niezdrowe. Z jakiś powodów w końcu są byłymi! Pozdrawiam ludzie nie mieszajcie sobie w głowach!

Gość gość
11.10 dolaldnie. Autorko, tymi życzeniami tylko bys mu pokazała ze jeszcze o nim myślisz.

Gość gość
Cytuję "szczęśliwi do byłych nie piszą"