Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy depilujecie krocze po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

Mamusie czy depilujecie krocze? Bo powiem szczerze, że w młodości golilam, ale teraz, przy dwojce dzieci, jest mi to wszystko jedno jak tam wygladam.

Gość gość
Mi nie jest wszystko jedno, bo mimo ze jest matką, to nadal jestem kobietą i chce się czuć zadbana.

Gość gość
20:30 A co ma wspolnego zadbanie z wygolonym kroczem?

Gość gość
Dla mnie to jeden z elementów dbania o siebie

Gość gość
Ja nie golę a jestem zadbana. Przycinam, depiluje strefę bikini, tak, by móc założyć skąpe majtki.

Gość gość
Ale coś tam robisz, tak? Więc w czym masz problem, ze ja się depiluje i uważam to za formę dbania o siebie?

Gość gość
20:39 jezu jaką Ty tepa jesteś. Dla jednego zadaniem będzie elegancja fryzura na dole, dla drugiego piękny manicure (nie pisze o kolorze) dla trzeciego makijarz permanentny A dla czwartego wystylizowane paznokcie. Jednym słowem każdy inaczej pojmuje słowo zadbany.

Gość gość
20'59 Zadbany intelektualnie zapewne napisałby makijaŻ hihi.

Gość gość
Ojej. No faktycznie ortem strzeliłam. Mea culpa.

Gość gość
Tu autorka. Przy dwojce dziecibw tym z jednym przy piersi nie mam na to sily ani ochoty. Potem te wloski wrastają, trzeva sie goluc, to jest bolesne...Często wlosy wrastają mi w blizny po szyciu krocza i jest dramat.

Gość gość
To może krem depilacyjny?

Gość gość
Po nim też sie dziwnie czuje. Ogolnie łysa czuje sue jak mala dziewczynka i uwazam, że to trochę pedofilskie, tak na zero.

Gość gość
Padłam. Jak się czujesz łysa, to po się golisz i jeszcze pytania na kafe zadajesz? Nie dość, że czujesz się łysa, to skóra podrażniona, zostaw i tyle. Albo idź na laser i usuń tylko tyle co ci wyłazi z majtek i po problemie.

Gość gość
Pedofilskie są takie skojarzenia jak twoje. Ja dorosła kobieta myśląc o seksie, o kroczu wygolonym czy nie nie myślę o dzieciach. Dla gładka skóra w kroku to wyraz tego, że myślę o seksie, jest "gotowa", mam ochotę itp...

Gość gość
01:16, to nóg i pach też oczywiście nie golisz, bo takie wygolone wyglądają jak u dziecka? Dorosła kobieta ma włosy na ciele. :D A serio, to jak można doszukiwać się skojarzeń pedofilskich, bo ktoś sobie krocze depiluje. U dorosłej kobiety ono nigdy nie będzie wyglądało jak u dziecka. Mam wrażenie, że to wymówki leniwców, którym się po prostu nie chce depilowac i szukają usprawiedliwienia na siłę.

Gość gość
Stały argument kafetarianek na fakt że ktoś czegoś nie robi to że jest leniwcem, słabe, ja mogę napisać że ty jesteś nimfimanka bo non stop musisz być gotowa, argument tez z tyłka pewnie. Jedna się goli druga nie, tak jak cześć lubi długie włosy a część krótkie.

Gość gość
0636, no akurat fakt że dorosła kobieta ma często ochotę na seks z mężem lub partnerem to zdrowy objaw i możesz jej co najwyżej zazdrościć.

Gość gość
A Ty co jasnowidz Maciej, skąd wiesz że ha nie mam ochoty.

Gość gość
A czy do porodu jest przymus totalnej depilacji? Że jak nie ma to przymusowo golą ?Znaczy,czy nie starczy depilacjia w miejscu ew. nacięcia ?

Gość gość
Ja cale bikini depiluje raz w tygodniu. Okolice bikini zeby nic nie wystawalo spoza majtki czesciej. Lubie i gladka i odrobina odrosnieta mi nie przeszkadza. Mam delikatna skore i jak za czesto gole to robia sie podraznienia.

Gość gość
Nie musisz się przecież golić, busz jest zresztą modny chyba w pewnych kręgach teraz. Skoro Tobie to nie przeszkadza czy mężowi i tak wolisz, to nie ma chyba znaczenia co robią inne kobiety. Ja się golę, bo lubię, mam zresztą beznadziejne te włosy i osobiście uważam, że z trymowaniem podgalaniem jest o wiele więcej pracy niż z goleniem na zero.

Gość gość
Autorka przed ciazami golia i było ok, teraz jej się nie chce, więc piertoli głupoty, ze taka tzipa wygląda jak u dziewczynki. Wtedy nie wyglądała?