Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie czy mam go już za sobą

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny. Czekałam i czekałam na poronienie aż w końcu w piątek wieczorem dostałam bardzo mocnego krwawienia. Trwało ono od 23 do ok 9 rano. Krew jak z kranu i do tego ok 4 nad ranem chlusnął ze mnie wielki skrzep. Niestety po tym wszystkim cisza, krwawienie bardzo delikatne jasną krwią. Piersi wciąż bolą czy wg was udało się? Chce zrobić wszystko by nie mieć łyżeczkowania.

Gość gość
A już nie plamisz? który to był tydzien? Ja mocno krwawilam dwa dni i dodatkowo 3 dni plamien. Poczekaj jeszcze i idź na kontrolną wizytę do ginekologa.

Gość gość
Nie rozumiem. Chcialas poronic?

Gość gość
Plamić plamię. Cały czas. Tak chciałam poronic. To był 9 tc i to ciąża z pustym jajem.

Gość gość
Disiaj jeszcze wypadło kilka tak jak by fragmentów tkanki.

Gość gość
Ja tak miałam w ok 7 tc. Nie miałam lyzeczkowania. Idź na usg w tym tyg to zobaczysz czy coś jeszcze zostało. Wg mnie nie. Jest to ważne żeby się nie wdalo zakażenie.

Gość gość
To czy oczyściło się wszystko powie ci tylko ginekolog po USG. Inaczej nie sposób powiedzieć czy to jest wszystko już.

Gość gość
Czyli nie poronilas tylko miałaś aborcję farmakologiczną zapewne. Ale tego czy się macica oczysciła ci nie powiemy, bo nie mamy usg w oczach.