Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie mając pieniędzy potraficie być szczęśliwi?

Polecane posty

Gość gość
Nie, nie potrafie. Pochodze z biedy i naprawde mnie wnerwia idealizowanie ubostwa. Druga strona medalu to jest to, ze nie potrafie byc szczesliwa rowniez tylko dlatego ze mi teraz finansowo lepiej. To tez nie to. Mieszkam w domu za 10 mln zl i naprawde mnie to nie uszczesliwia. Mam gdzies trn dom. Chcialabym poznac recepte na zadowolenie z zycia...

Gość gość
Mając dzieci w wieku szkolnym jeździmy na wakacje lipiec/sierpien. wiem, ze mozna nie puścic dziecka do szkoły ale potem jest problem co z nim zrobic w wakcje jak pieniadze wydane i urlop wykorzystany. W tm okresie w krajach południowych jesy bardzo gorąco i czasami trzeba sie schronić również w dzień w klimatyzowanym wnętrzu. To własnie noc i wieczór czasami sa najlepsza pora na wypad.

Gość gość
Jak przegram wszystko w ruletke to nie bardzo się ciesze ;) W dzisiejszych czasach gracze nie muszą już zostawiać własnych pokoi. Mogą spokojnie grać ciągle i tak długo jak im się zachciewa. Strona ta jest spełnieniem fantazji graczy, lubiących obfite wygrane, a także gry hazardowe. Hazard w sieci zezwala na wykonywanie dużej ilości do dzisiaj niemożliwych scenariuszy. Jeśli chcesz uczestniczyć w tej świetnej zabawie, nie trać czasu.

Gość gość
Kochana, ja mam taką sytuację, że marzę o Twoich problemach :D Oszczędzam na wszytskim żeby zapiąc koniec z końcem, wzięłam na siebie za dużo obowiązków i studia musze opłacać. Zrezygnowałam z tv bo nie mam czasu oglądać, abonamnet się skończył to przeniosłam się na kartę do vikingów bo mają nową ofertę za 25 zł a w tym mam 25 gb internetu więc z mojego stacjonarnego zrezygnowałam również :D na chwilę obecną nie mam żadnej umowy na sibie :D ale tak, da się to pogodzić a przy tym nie zwariować :D

Gość gość
W temacie wakacji, bo był tu poruszany. Pracowałam w biurze kredytowym, miejscowość nadmorska. I wiecie co. Wielcy państwo na wczasach ę ą (bo za takich większość robiła) przychodzili i brali na dowód kredyty od tysiąca do nawet dwóch tysięcy. Po co? Żeby mieć na tych wakacjach u nas jakąkolwiek kasę, bo większość tylko wyżej srała niż d**e miała ;)