Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wyrzuty sumienia seks z teściem

Polecane posty

Gość gość

kurcze strasznie mnie to dręczy choć nie umiem zapomnieć tej nocy ... W piatek dwa tyg temu bylismy u teściów . Wieczorkiem grill winko itd kiedy juz polozylismy sie spać zadzwoniła mama teściowej ( mieszka 30 km od nich ) , że zalewa jej mieszkanie . Poniewaz mój mąz nie pił pojechał z teściową do jej mamy . Córka spała , ja w tym samym pokoju . Po jakims czasie czuje dłon na moich pośladkach i niżej i drugą dloń . Byłam pewna że to mąz . Potem poczulam od tyłu penisa , całował moje plecy ... wtedy coś mi nie pasowało i nagle sie obróciłam ... patzre teśc ! podskoczyłam i krzyknęłam . A on spokojnie do mnie mówi : choc pokaże ci jak to jest z prawdziwym facetem , nikt nigdy sie nie dowie . Pierwsze protestowałam , ale on dalej mówił , podszedł do mnie i szeptał mi do ucha ... poczułam takie dreszcze .... i wtedy .... było niesamowicie . Kiedy skonczylismy wyszedł z pokoju i ucałował mnie w czoło . Mówił ze jestem cudowna . Nad ranem przyjechał mąz z teściową . A ja ... nie umiałam spojrzec w lustro . Mówiłam ze bardzo zle sie czuje i bedziemy juz wracac do naszego domu ok 100 km od tesciów . Nie umiem juz cieszyc sie z seksu z mężem ... myśle ciągle o tej nocy choc mam wyrzuty sumienia . Pomocy jak zapomniec !Jak mam jechac do tesciów! jak oni maja przyjechac do nas ! nie wyobrazam sobie dalszego życia !

Gość gość
No nieźle , ale chyba jesteś tego świadoma , że zniszczyłaś sobie życie , Twojemu mężowi i dziecku .

Gość gość
Nędzne prowo. To już było.

Gość gość
Poważnie byłaś tak głupia by wszystko zniszczyć ?

Gość gość
tu autorka to nie prowo . tak byałm tak głupia . tłumacze to alkoholem bo trzezwa nigdy bym tego nie zrobiła . Tak zniszczylam wszystko , wiem , ale czy uda mi sie to odbudowac / ? pomocy ? jak myslicie ?

Gość gość
świstaka już widziałaś?

Gość gość
tu autorka kolejy raz jestem głupia . szukalam dobrego malego slowa na kafeterii . szkoda . nie wiem co robic .

Gość gość
Aż mi się wierzyć nie chce ze można zrobić coś tak obrzydliwego

Gość gość
Zapomniec, wybaczyc sobie i wyciagnac wnioski. Samobiczowanie i dramatyzowanie nie jest produktywne.

Gość gość
No od tego się świat nie zawali jak tylko będziecie dyskretni. Takie wypadki zdarzają się ale to zostaje w rodzinie. W końcu dla męża też wystarczy. Lepiej w rodzinie niż z jakimś obcym zbokiem.

Gość gość
10:29: masz nasrane zamiast mózgu patolko.

Gość gość
Zapomnij o tym i nie mów mężowi bo zniszczysz swoją rodzinę. Mąż na pewno nigdy by Ci tego nie wybaczył. Tylko nigdy więcej tego nie rób tego ponownie. I nie zostawaj nigdy sama z teściem. I pomyśl sobie jak sie zachowałaś jak zwykła dzi*** bo inaczej nie można tego nazwać.

Gość gość
Mam nadzieję, że to zmyślona historia. Bo jak można zrobić coś takiego swojej rodzinie swojemu mężowi dziecku. O czym myślałaś gdy to robiłaś?? Nie brzydziłaś się z teściem ? To jak poznasz obojętnie jakiego faceta bd sama w domu to od razu pójdziesz z nim do łóżka bo nie będziesz umiała powiedzieć nie??

Gość ksantrypa
Up

Gość gość
Jak brat Twojego męża lub jakiś kolega bd chciał się z tobą przespać to tez nie zaprotestujesz??

Gość gość
to prowo i tak ,nie sądzę, żeby którakolwiek z was miała ochote na sflaczałego wora, to jest po prostu bleeee

Gość gość
A jaki jest ten teść ile ma lat, czy wcześniej były przesłanki ku temu?

Gość gość
Prowo. Bo ktiry ojcuec zrobilby to swojemu synowi?

Gość gość
no nic, niech się mąż przespi z twoją matka i w ramach rekompensaty jeszcze z babką i będziecie kwita

Gość gość
To już było :D pamiętacie jakiś czas temat pt: miałam intymną sytuację z teściem? To ta sama autorka i to samo prowo, tylko szczegóły trochę zmienione.

Gość gość
dokładnie, pamiętam

Gość gość
To ta sama od komunii i pogrzebu ? !!!!

Gość gość
Dziś mamy wysyp starych odgrzewanych ziemniaków prowokacji. Jakiejś debilce sie nudzi