Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz jak wraca z pracy zwala sie na kanape i pije piwo i oglada tv do 23

Polecane posty

Gość gość

Potem idzie spac i z rana do pracy :( Nie interesuja do ani dzieci ani to ze jestem w ciazy. W weekendy spi do pozna a potem piwkuje z kolegami. Jak go zmienic?

Gość gość
To kiedy ci to dziecko zrobil?

Gość gość
A wcześniej był inny?

Gość gość
Nic nie zrobisz. Takiegoś sobie wybrała takiegoś masz.

Gość gość
Biedny chłop,ma w domu krowę rozpłodową nie kobietę to pije,bo co mu niby pozostało?

Gość gość
dzieci?Czyli jest co najmniej dwójka.I trzecie w drodze?To na cholerę tyle dzieci sobie robiłas?kiedys był inny?

Gość gość
Noestety tego nie zmienisz. Ja odeszlam od takiego po 12tu latach bo mialam dosc

Gość gość
Zawsze taki był ale teraz mnie to już dołuje. Ja jestem w 3 ciazy, zajmuje sie dziecmi, domem, dogladam inwentarza w ogrodzie, zajmuje sie jego rodzicami i gotuje im i sprzatam bo mieszkamy u nich w domu z nimi.

Gość gość
Jak to mawiał znajomy taty" jak jyz kobiete znkwu głowa boli to lepiej sie nachlac".

Gość gość
Ale po co tyle dzieci sobie z nim robiłąś?Sama chciałąś czy po prostu posłuchałąś proboszcza jaki to grzech ta cała antykoncepcja?

Gość gość
No ale taki los zgotowałaś sobie na własne życzenie. Trudno bedzie Ci odejsc z 3 dzieci skoro nie masz sie gdzue podziac. Jak to mowia kobueta ma nadzieje ze facwt sie po slubie zmieni, a facet ze kobueta sie nie zmieni. Po co masz z nim tyle dzueci. Sama chcialas? Pewnie to twoja zachcianka wiec facet sie nie garnie.

Gość gość
Ja tez nie wierze..:-( Skad trzecie dziecko I po co?? Zglupialas do reszty autorko..Sama dokladasz sobie roboty I nic z tego nie masz Tylko tyranie do usranej smierci...

Gość gość
Ale kiedys był inny?Jak tak,to go może przerosła rola ojca tylu osobowej rodziny...a jak nie był to po co robiłas z nim tyle dzieci?Ciezka sprawa,jak ma wszystko w d***e to raczej nie stanie sie nagle super facetem.Ale musisz nim jakos wstrząsnąć,innej rady nie ma.A ze mieszkasz u niego to jestes troche w kiepskiej sytuacji.A moze poradz sie jego rodziców?

Gość gość
Nie mam gdzie odejsc.

Gość gość
OMG TROJE DZIECI :-( Kobiety są jednak durne

Gość gość
teraz to po ptokach :-P

Gość gość
Kobiety to jednak głupie stworzenia. I pisze to jako kobieta.

Gość gość
potepiacie tu jakby to bylo jakies niezwykle a wiele ludzi tak zyje ciezko poradzic

Gość gość
Moja mama jak sie skarzylam kazala mi zamknac pysk bo jak mowi jest mi wierny, przynosi pieniadze i mnie kocha wiec mam siedziec cihco, mogl mi sie zdradzacz trafic.

Gość gość
Żyją tak bo taki ich wybór. Rozumiem pierwsze dziecko. Nieswiadomosc tego jak bedzie. Jakimi sie bedzie rodzicami. Czy ojciec bedzie angazowal sue w wychowanie dzuecja. Jakim bedzie partnerem i ojcem. Ni ale ludzie swiadomie pchac sie w wielodzietną rodzinę wiedzac ze nie na sie oparcua w facecie. Nawet jak wpadli to autorka nie pomyslaka o zabezpieczeniu? Teraz to se moze conahwyzej pojęczeć bo i tak nie odejdzie. Dostanie 500+, alimenty wuec bedzue miala 3-3.5 tys a gdzje tu wybajecue mieszkania rachunki jedzenie.

Gość gość
No to chyba dobrze bo jakby się dziećmi i domem zajmował to byłby zniewiescialy, przynajmniej tak twierdzą osoby w temacie obok.

Gość gość
A skad mamusia niby wie i jest pewna wiernosci meza? Ok Ty zajmjesz sue domem i dziecmi i rozumiem ze taki byl ystalony podzual rol. Ale ze ma w*********.ne na dzueci to tego nie rozumiem. Gdzie spedzanie z nimi czasu. Tworzenie wiezi emocjonalnej?

Gość gość
Mówię żebys porozmawiała z jego rodzicami,nie z twoimi.Moze oni cos poradzą.Po co decydowałąs sie na tyle dzieci?Odpowiedz.Mówisz że musisz sie opiekowac jego rodzicami,czyli swiadomie wzięłas na głowę dwójke staruszków i troje dzieci?Chyba jednak prowo...i ciekawe jaki masz inwentarz w tym ogrodzie

Gość gość
To jest to słynne wsparcie kobiet :O Jeszcze Cię skopią i za wszystko obwinią. A samie zawsze niewinny.

Gość gość
Ja tez bylam pewna ze mnie nie zdradza..do czasu :-(

Gość gość
* samiec

Gość gość
12:52 no ale co mamy pisac ze jest biedna ma trudne zycie i bardzo jej wspolczujemy? Jedybe co moze zrobic to pakowac manatki. Ale nie ma gdzie isc wiec kolo sie zamyka i bedzie sie kusic we wlasnym sosie.

Gość gość
gość dziś Wy nie rozumiecie tego, że czasem nie ma dokąd uciec, zwłaszcza ciężarnej kobiecie z dziećmi? Są rożne ciężkie sytuacje w życiu, a babiszony jedynie co mają do powiedzenia, to obwiniać kobietę i kopać leżącą. Zero empatii i zrozumienia. Wstyd. Czasem człowiek chce się po prostu wyżalić, bo tylko tyle może. A co tymczasem dostaje od babiszonów? Kolejne ciosy. Macie satysfakcję, że ta druga ma gorzej od was?

Gość gość
Ale autorka wiedziala jak jest przy pierwszym dzuecku. To po co decydiwala sie na kolejna dwojke? Z jednym dzieckiem latwjej jest ulozyc sobie zycie niz z 3. Chociaz mam znajoma ktira wyszla z dzuecmi w srodku nocy. Zatrzala sue u swoich ridzuciw. Poszla do pracy dostaje alimenty z funduszu i 500 plus i sobie radzi. Takimi kobietami trzeba nqprawde wstrzasnac zeby zrizumialt ze suedza w bagnie. Glaskaniem jej nie pomozemy.

Gość gość
Większość dzieci jest z przypadku. Nie wszystkie kobiety mogą brać tabletki, a faceci nie chcą zakładać gumy. Life is brutal.