Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczyt bezczelności!

Polecane posty

Gość gość

Moja córka została potrącona z winy kierowcy. Poza lekkim wstrząśnieniem mózgu na szczęście nie doznała większych obrażeń, ale zabrali ją do szpitala na obserwacje. No i wyobraźcie sobie, że ten kierowca - głupi stary dziad - przychodzi do szpitala w odwiedziny do mojej córki! Szczyt bezczelności! Myśli sobie, że przyniesie soczek, przyjdzie do szpitala, poudaje, że się martwi i co? Ominą go konsekwencje? Oj nie! Co za bezczelność!

Gość gość
prowo, zadna normalna matka nie zostawia dziecka samego w szpitalu zeby sie wyzalic na forum :o

Gość gość
Wiesz co? S********j z ta prowokacja, bo to chyba najgłupsza prowokacja jaka czytałam:O

Gość gość
Popieram przedmówców, są pewne granice akceptowalnego debilizmu. Jebnij sie w dekiel i zajmij lekcjami kretynko.

Gość gość
Moja córka jest dorosłą kobietą, właśnie nie dawno wróciłam ze szpitala.

Gość gość
Autorko, a nie przyszło ci do głowy, ze sprawca tego wypadku też jest przerażony tym co się stało i jest mu naprawdę przykro, mógł zabić człowieka!!! Poza tym, jeżeli spowodował wypadek , więc na miejscu była Policja, dochodzenie organy ścigania wszczynają z urzędu i to nie decyzja twoja czy twojej córki. A twoim zdaniem jakim byłoby właściwe zachowanie sprawcy wypadku w takiej sytuacji??? powinien milczeć, obrazić się , nakrzyczeć na twoją córkę , że to jej wina???No jak twoim zdaniem powinien się właściwie zachować? Przypisujesz temu człowiekowi motywy, których być może wcale nie miał, kierując się swoim doświadczeniem i być może tym, jak ty byś się zachowała na jego miejscu i co by tobą kierowało. Nie siedzisz w niczyjej głowie , więc nie sądź tak łatwo. Według mnie słowo przepraszam jest jak najbardziej na miejscu ze strony tego człowieka i odwiedziny potrąconej w szpitalu również. I nie ma to nic wspólnego z jego odpowiedzialnością karną czy materialną za szkodę, której doznała twoja córka.

Gość gość
Oczywiście on nie poniósł żadnych poważniejszych konsekwencji bo jak się okazało - to jest lekarz. :o Parodia! Nie spowodował tego umyślnie i nie był pod wpływem alkoholu ani środków odurzających. :o Ja w ogóle podziwiam moją córkę, że chciała z nim jeszcze rozmawiać po tym co się stało... :o Trzeba podać go do sądu!

Gość gość
Uwaga, bycie lekarzem chroni przed konsekwencjami działania praw fizyki, lekarze nie giną i nie doznają obrażeń w wypadkach, są po prostu nietykalni! Nie panujesz nad swoimi emocjami i tylko córkę rozstrajasz. Uspokój się.

Gość gość
gość dziś Moja córka jest dorosłą kobietą, właśnie nie dawno wróciłam ze szpitala. x Tsa i dorosłej kobiecie przyniosl soczek. wez s********j :o

Gość gość
No taka prawda... Dlaczego nie wyciągnięto poważniejszych konsekwencji? :o Bo tylko się wywróciła i nic wielkiego się nie stało? Ja rozstrajam córkę? Chyba raczej ten człowiek z wizytami... :o

Gość gość
To prowokacja. Ale takie zachowanie kierowcy się chwali że prubuje wspierać jak i że się troszczy chociaż nie zawsze jest wina kierowcy nie znam faktów zdarzenia.

Gość gość
No faktycznie, medal mu się należy! :o Mieszkamy na osiedlu gdzie w jego sercu znajduje się klinika... w której pracuje ten lekarz. Moja córka szła przez parking, a ten marny lekarzyna nakręcając ją potrącił, przewróciła się i na szczęście nic większego się nie stało.

Gość gość
Kobieto, czego ty chcesz? Ogarnij się!

Gość gość
Sprawiedliwości! :o Już ja mu zrujnuje opinie! :o

Gość gość
taa, teraz bedzie oczernianie lekarzy jak prowo z bachorkiem nie pykło :D

Gość gość
Wiesz Autorko, za mądra to ty nie jesteś. Pa.

Gość gość
Ciekawe jacy bylibyście mądrzy gdyby wasze dziecko uległo wypadkowi! :o

Gość gość
Nie karmcie tej trolicy

Gość gość
to w koncu dziecko czy dorosły? Bo to juz nie jest dziecko, a wylacznie corka..

Gość gość
Dla mnie córka zawsze będzie moim dzieckiem.

Gość gość
i takie matki są najgorsze..

Gość gość
Ponieważ martwię się o córkę?

Gość gość
poniewaz w*********j z tym prowo

Gość gość
21.43 co do lekarz jak już o nich wspominasz zawsze powinno się być z kimś bo to często są zwyrodnialcy! Ja zawsze mam męża a mąż mnie już w narzeczenstwie byliśmy przy każdym badaniu czy zabiegu mamy do obecności wzajemnej PRAWO gdy wyprasza osobę bliską to zboczeniec jak ten dostał tylko ginekolog 4 lata kryminału za gwałt.." .Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!"

Gość gość
ciez sie durna kobieto ze nie kopnal ja do rowu i nie odjechal. Ale z ciebie qwa patologia

Gość gość
aaa To ja powyzej. Pocztaj przepisy sko. Ile chcesz zeby zaplacil ? Pol miliona ? Wiecej ?

Gość gość
poczytajcie się kobiety. zamiast spokojnie wytłumaczyć zszokowanej matce, wy ją obrażacie. może ona ma uraz do tego gościa i ciężko jest jej go widzieć i trochę się zaplątała? z tymi oskarżeniami to rzeczywiście przesadza i to grubo, ale co ma trochę racji z winą tego lekarza? tuta można ananimowo doyebać każdemu i widać macie z tego radochę. tragedia

Gość gość
Niestety piesi też mają oczy i powinni patrzeć gdzie lezą. Zaprowadź córeczkę po wyjściu ze szpitala do okulisty, żeby znowu pod jakiś samochód nie wlazła. Na parkingach niestety takie wypadki się zdarzają, a nie powinny ☺

Gość gość
Zamknij ją w domu na klucz. Bo takiej lebiedze to nawet w drewnianym kościele cegła spadnie na łeb. Sama też lepiej nie wychodź.

Gość gość
Tepi piesi gdy cofa samochód to pod niego podchodzą! !!! A powinni się ogarnąć i przechodzić z przodu! Tak samo wchodzą na przejście dla pieszych pchając się pod samochód!